Σελίδα 30 από 628 ΠρώτηΠρώτη ... 10202627282930313233344050607080130230330430530 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 581 έως 600 από 12557

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρεπει να κανει διαιτα και καποιου ειδους θεραπεια ο Μαρινακης,γιατι εχει σοβαρο θεμα υγειας λογω του παχους και δεν το λεω ειρωνικα. Ουτε να αρθρωσει μια προταση χωρις να λαχανιασει δε μπορει.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Vass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία εμπίπτει το συγκεκριμένο και έτσι το ποστάρω εδώ. Καλά είναι δυνατόν;

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αδερφες υπαρχουν παντου, δεν ειναι μονο οι Παναθηναικοι.....

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Vass (08-11-14)

Το avatar του χρήστη polixenios

Thanks
    182
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 247 φορές σε 113 μηνύματα
    Ignore User

Καλημέρα Αδέρφια. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό, άλλες πάλι γινεται διασκεδαστικό υπάρχουν όμως και στιγμές που εξοργίζει. Μία μόνιμη διαρκής και πάγια τακτική να απαξιώνονται όλες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει στιγμές αστραπιαίες όσον αφορά τις αποφάσεις ποδοσφαιριστών και διαιτητών. Πολλές φάσεις, πολλές επαφές απο τη μια έως την άλλη πλευρά του γηπέδου. Αν ο κακόπιστος ή υποβολιμιαίος αποφασίσει να προχωρήσει σε αναζήτηση φάσεων που επιδέχονυαι αμφισβήτησης, αυτες σε κάθε αγώνα θα είναι πάνω από δέκα. Οι ινστρούχτορες γκαιμπελίσκοι αντίπαλοι της ομάδος μας έχουν αποκτίσει ειδικότητα σ΄αυτό. Είναι σχεδόν απίστευτο.Όταν πρόκειται για μας κανείς δεν συζητά για αυτό καθ΄αυτό το ποδόσφαιρο. Ακόμα και οι απλοί φίλαθλοι του καφενείου. Όλοι επιδίδονται στην αναζήτηση "σφαγών" που ο κακός λύκος (Κόκκαλης πρίν και τώρα Μαρινάκης) έστησε μαεστρικά με συνωμοσίες που ξεπερνούν ακόμα κι αυτή του Κατιλίνα. Νομίζω ότι όλο αυτό το σκηνικό το πρωτόστησαν οι Αεκτζήδες. Είναι οι φανατικότεροι εχθροί μας τοχω ξεκαθαρίσει. Για όλα τα δεινά τους, φταιει ο Θρύλος.Για τα χρεή τους, τον αθλητικό τους μαρασμό, τη πτώση τους από το παράδεισο στα χωράφια της γ εθνικής. Δεν ασχολούνται με το Ψωμιάδη που τους κατέστρεψε ή τον τίγρη που τους έριξε στη γ' για να μη πληρώσει και να τους παραμυθιάζει με γήπεδα και μεγαλεπίβολα σχέδια (φτανει ο καιρός να απογυμνωθεί κι αυτός) αλλά μονομανιακά με τον Ολυμπιακό. Βολικά ακολούθησαν και ο άλλοι. Έτοιμοι οι παοκτζήδες με το μόνιμο κομπλεξάκι του "κράτους του νότου" και βέβαια ο μαραζωμένος βάζελος αιώνιος σπιούνος και αγκιτάτορας. Ανεβαίνοντας επίπεδο και η πορδή ο Αστέρας κόλλησε κι αυτός στο κλάμπ. Όλοι περιμένουν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Ποιος θα το πάρει δεν ενδιαφέρει. Θα το πανηγυρίσουν όλοι. Σε αντίθετη περίπτωση θα κλάψουν όλοι για το δεύτερο κι όχι για τα μούτρα τους. Κατάντια θα μου πείτε. Συμφωνώ αλλά είναι μια κατάντια για την οποία δεν ευθύνεται ο Θρύλος, ο οποίος μέσω άξιων Προέδρων πασχίζει για το καλύτερο μέσα σε μια βαθυά οικονομική κρίση. Ακόμα και το μένος των ανθελλήνων αλβανών διοχετεύεται εναντίον του Ολυμπιακού μας. Ας είναι. Εμείς κοιτάμε τη δική μας Ομάδα, κάπου θα ενοχλούμαστε καπου θα διασκεδάζουμε κάπου θα εξοργιζόμαστε αλλά όπως λέει και ο Βαγγέλης δεν θα πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε...

5. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον polixenios για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-11-14), pf7 (08-11-14), sirkostas (08-11-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Διαφωνώ ότι όλοι περιμένουν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Αντίθετα, όλοι "ξέρουν" ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με τον άλλο βασικά, γιατί αυτό τους βολεύει. Αυτό ακούς στις κατ ιδίαν συζητήσεις, στα καφενεία, στα φόρα.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    182
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνώ ότι όλοι περιμένουν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Αντίθετα, όλοι "ξέρουν" ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με τον άλλο βασικά, γιατί αυτό τους βολεύει. Αυτό ακούς στις κατ ιδίαν συζητήσεις, στα καφενεία, στα φόρα.
    Τον άλλο τρόπο;

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από polixenios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα Αδέρφια. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό, άλλες πάλι γινεται διασκεδαστικό υπάρχουν όμως και στιγμές που εξοργίζει. Μία μόνιμη διαρκής και πάγια τακτική να απαξιώνονται όλες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει στιγμές αστραπιαίες όσον αφορά τις αποφάσεις ποδοσφαιριστών και διαιτητών. Πολλές φάσεις, πολλές επαφές απο τη μια έως την άλλη πλευρά του γηπέδου. Αν ο κακόπιστος ή υποβολιμιαίος αποφασίσει να προχωρήσει σε αναζήτηση φάσεων που επιδέχονυαι αμφισβήτησης, αυτες σε κάθε αγώνα θα είναι πάνω από δέκα. Οι ινστρούχτορες γκαιμπελίσκοι αντίπαλοι της ομάδος μας έχουν αποκτίσει ειδικότητα σ΄αυτό. Είναι σχεδόν απίστευτο.Όταν πρόκειται για μας κανείς δεν συζητά για αυτό καθ΄αυτό το ποδόσφαιρο. Ακόμα και οι απλοί φίλαθλοι του καφενείου. Όλοι επιδίδονται στην αναζήτηση "σφαγών" που ο κακός λύκος (Κόκκαλης πρίν και τώρα Μαρινάκης) έστησε μαεστρικά με συνωμοσίες που ξεπερνούν ακόμα κι αυτή του Κατιλίνα. Νομίζω ότι όλο αυτό το σκηνικό το πρωτόστησαν οι Αεκτζήδες. Είναι οι φανατικότεροι εχθροί μας τοχω ξεκαθαρίσει. Για όλα τα δεινά τους, φταιει ο Θρύλος.Για τα χρεή τους, τον αθλητικό τους μαρασμό, τη πτώση τους από το παράδεισο στα χωράφια της γ εθνικής. Δεν ασχολούνται με το Ψωμιάδη που τους κατέστρεψε ή τον τίγρη που τους έριξε στη γ' για να μη πληρώσει και να τους παραμυθιάζει με γήπεδα και μεγαλεπίβολα σχέδια (φτανει ο καιρός να απογυμνωθεί κι αυτός) αλλά μονομανιακά με τον Ολυμπιακό. Βολικά ακολούθησαν και ο άλλοι. Έτοιμοι οι παοκτζήδες με το μόνιμο κομπλεξάκι του "κράτους του νότου" και βέβαια ο μαραζωμένος βάζελος αιώνιος σπιούνος και αγκιτάτορας. Ανεβαίνοντας επίπεδο και η πορδή ο Αστέρας κόλλησε κι αυτός στο κλάμπ. Όλοι περιμένουν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Ποιος θα το πάρει δεν ενδιαφέρει. Θα το πανηγυρίσουν όλοι. Σε αντίθετη περίπτωση θα κλάψουν όλοι για το δεύτερο κι όχι για τα μούτρα τους. Κατάντια θα μου πείτε. Συμφωνώ αλλά είναι μια κατάντια για την οποία δεν ευθύνεται ο Θρύλος, ο οποίος μέσω άξιων Προέδρων πασχίζει για το καλύτερο μέσα σε μια βαθυά οικονομική κρίση. Ακόμα και το μένος των ανθελλήνων αλβανών διοχετεύεται εναντίον του Ολυμπιακού μας. Ας είναι. Εμείς κοιτάμε τη δική μας Ομάδα, κάπου θα ενοχλούμαστε καπου θα διασκεδάζουμε κάπου θα εξοργιζόμαστε αλλά όπως λέει και ο Βαγγέλης δεν θα πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε...
    Ας λένε ότι θέλουν, απο την στιγμή που έχουμε περισσότερες κούπες απο όσες έχουν όλοι μαζί ότι και να λένε είναι για να αυτοπαραμυθιάζονται. Η μόνη ομάδα που προσπαθεί να λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών club είναι ο Ολυμπιακός. Αν το καταλάβουν και ακολουθήσουν τον ίσιο δρόμο θα δούμε και καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, αν όχι θα μιζεριάζουν μια ζωή στην ανυπαρξία τους. Δεν θα φτιάξουμε εμείς τον κόσμο...
    "I'm gonna make him an offer he can't refuse"

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pf7 (08-11-14)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Τον άλλο τρόπο;
    Διαιτησία.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.312 φορές σε 18.957 μηνύματα
    Ignore User

Διαιτησία.
    Παραρτήματα - Αθλητική Δικαιοσύνη, κ.λ.π.
    Είμαστε παντού - πιο παντού και από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παραρτήματα - Αθλητική Δικαιοσύνη, κ.λ.π.
    Είμαστε παντού - πιο παντού και από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
    Βοσκέ σε ψήφισα μη με ξεχάσεις

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Ignore User

Και εγώ, πιέζω για τον διορισμό σου - περιμένω νέα, μέσα στην εβδομάδα...

Πάντως, το τι πιστολίδι φάγανε όλοι την Πέμπτη, δεν λέγεται: Μάλλον, ο Μαρινάκης το κανόνισε...

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Ignore User

Και εγώ, πιέζω για τον διορισμό σου - περιμένω νέα, μέσα στην εβδομάδα...

Πάντως, το τι πιστολίδι φάγανε όλοι την Πέμπτη, δεν λέγεται: Μάλλον, ο Μαρινάκης το κανόνισε...
    Βλέπω να διορίζομαι στη Ρώμη...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (08-11-14)

Thanks
    182
    Ignore User

Διαιτησία.
    Α καταλαβα. Πάντως μέχρι σήμερα δε χρειάστηκε να πάρουμε κάποιο πρωτάθλημα με τη διαιτησία γιατί απλούστατα είμαστε μακράν οι καλύτεροι. Αν στο μέλλον συμβεί αυτό όπως τόσες και τόσες φορές με το βάζελο θα σημαίνει ότι οι βασικοί μας αντίπαλοι έκαναν τόσο μεγάλα άλματα προόδου που να χρειαστεί να επιστρατεύσουμε το παρασκήνιο για να τους κερδίσουμε. Πάντως τον αιώνα που διατρέχουμε δεν το βλέπω οπότε γιατί το αναφέρουμε;

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.935
    Ignore User

Α καταλαβα. Πάντως μέχρι σήμερα δε χρειάστηκε να πάρουμε κάποιο πρωτάθλημα με τη διαιτησία γιατί απλούστατα είμαστε μακράν οι καλύτεροι. Αν στο μέλλον συμβεί αυτό όπως τόσες και τόσες φορές με το βάζελο θα σημαίνει ότι οι βασικοί μας αντίπαλοι έκαναν τόσο μεγάλα άλματα προόδου που να χρειαστεί να επιστρατεύσουμε το παρασκήνιο για να τους κερδίσουμε. Πάντως τον αιώνα που διατρέχουμε δεν το βλέπω οπότε γιατί το αναφέρουμε;
    Διαφωνώ κάθετα: Όλα με την διαιτησία τα πήραμε, ακόμα και τους παίκτες στις μεταγραφές και όσοι αλλόθρησκοι διαβάζουν, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι ό,τι πορεία και να κάνουν στην Ευρώπη, όσους βαθμούς και να φέρουν στην Ελλάδα και ό,τι βαθμολογική απόσταση και να έχουμε, θα την καλύψουμε ως δια μαγείας αν χρειαστεί, ακόμα και στο CAS θα πάμε, που και αυτοί είναι δικοί μας, όπως και ο Πλατινί και ο Μπλάτερ.
    Μετά από εμάς, το Χάος και μετά το Χάος, εμείς - παρτούζα το παίρνουμε και αυτό (και εκεί, νταμπλ κάνουμε).

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Δεν το αναφέρουμε εμείς, δική τους καραμέλα είναι (των αντιπάλων μας δηλαδή). Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις κουβέντα με κάποιον από δαύτους και να μην σου το πει.

Thanks
    182
    Ignore User

Δεν το αναφέρουμε εμείς, δική τους καραμέλα είναι (των αντιπάλων μας δηλαδή). Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις κουβέντα με κάποιον από δαύτους και να μην σου το πει.
    Σιγά σιγά πρέπει να αυτοσυγκρατούμαστε και να κόβουμε τα αθλητικά με τους αλλότριους. Για όσους είμαστε και λίγο μεγαλύτεροι και η πίεση μας κάνει ξεσπάσματα νομίζω επιβάλλεται.Έχουμε και υποχρεώσεις δε θα μας στείλει ο κάθε βασανάκιας κομπλεξικός. Από την άλλη δε μπορείς και να το καταπιείς.Άσε Αδερφέ μπλέξαμε άσχημα...

Thanks
    182
    Ignore User

Διαφωνώ κάθετα: Όλα με την διαιτησία τα πήραμε, ακόμα και τους παίκτες στις μεταγραφές και όσοι αλλόθρησκοι διαβάζουν, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι ό,τι πορεία και να κάνουν στην Ευρώπη, όσους βαθμούς και να φέρουν στην Ελλάδα και ό,τι βαθμολογική απόσταση και να έχουμε, θα την καλύψουμε ως δια μαγείας αν χρειαστεί, ακόμα και στο CAS θα πάμε, που και αυτοί είναι δικοί μας, όπως και ο Πλατινί και ο Μπλάτερ.
    Μετά από εμάς, το Χάος και μετά το Χάος, εμείς - παρτούζα το παίρνουμε και αυτό (και εκεί, νταμπλ κάνουμε).
    Ο απόλυτος σαδισμός Κάπου να πάιξει η τύχη με τα ψυχολογικά τους , να κρίνεται ένας τίτλος στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι και να κερδίζεις στο 98' με γκόλ οφσάιντ 5 μέτρα. Θα γεμίσουνε τα ψυχιατρεία την άλλη μέρα...

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.646
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.593 φορές σε 8.158 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ;1127208

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (09-11-14)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Ειναι δεδομένο οτι όλη η Ελλάδα θα βγει στους δρόμους και στα...φόρουμ να πανηγυρίσουν ενδεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος απο άλλη ομάδα.

Αυτή η διάφορα μας με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την μπάλα και για τα γκολ,αλλα για το παρασκήνιο.

Ακόμα και ο πρόεδρος μας όπου σταθεί ξεμπροστιαζει τους αντιπάλους προέδρους λες και αφορά τον φίλαθλο κόσμο οι διάφορες του στα καύσιμα με τον Μελισσανίδη και το ποιος την έχει μεγαλύτερη στα ΜΜΕ με τον Αλαφούζο.

Αυτή η κατάσταση πρέπει να διακοπεί ΜΑΧΑΙΡΙ.

24. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-11-14), sadi (09-11-14), SAF-7- (09-11-14)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Το μονο παραπονο που εχω απο τον Μαρινακη ειναι πως ατομα οπως ο Καραπαππας και ο Σαββας πληρωνονται απο την ομαδα και εχουν και λογο.
    Δεν βλεπω εντελως καμια διαφορα αναμεσα στον Καραπαππα και τον Τσουκαλα, εκτος της κοιλιας.

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σοβαρά τώρα τύπε, ποιός από τους δύο είναι ο Αλβανός;!
    There is a Dude in town

Σελίδα 30 από 628 ΠρώτηΠρώτη ... 10202627282930313233344050607080130230330430530 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές