Vass (08-11-14)
Καλημέρα Αδέρφια. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό, άλλες πάλι γινεται διασκεδαστικό υπάρχουν όμως και στιγμές που εξοργίζει. Μία μόνιμη διαρκής και πάγια τακτική να απαξιώνονται όλες οι επιτυχίες του Ολυμπιακού. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει στιγμές αστραπιαίες όσον αφορά τις αποφάσεις ποδοσφαιριστών και διαιτητών. Πολλές φάσεις, πολλές επαφές απο τη μια έως την άλλη πλευρά του γηπέδου. Αν ο κακόπιστος ή υποβολιμιαίος αποφασίσει να προχωρήσει σε αναζήτηση φάσεων που επιδέχονυαι αμφισβήτησης, αυτες σε κάθε αγώνα θα είναι πάνω από δέκα. Οι ινστρούχτορες γκαιμπελίσκοι αντίπαλοι της ομάδος μας έχουν αποκτίσει ειδικότητα σ΄αυτό. Είναι σχεδόν απίστευτο.Όταν πρόκειται για μας κανείς δεν συζητά για αυτό καθ΄αυτό το ποδόσφαιρο. Ακόμα και οι απλοί φίλαθλοι του καφενείου. Όλοι επιδίδονται στην αναζήτηση "σφαγών" που ο κακός λύκος (Κόκκαλης πρίν και τώρα Μαρινάκης) έστησε μαεστρικά με συνωμοσίες που ξεπερνούν ακόμα κι αυτή του Κατιλίνα. Νομίζω ότι όλο αυτό το σκηνικό το πρωτόστησαν οι Αεκτζήδες. Είναι οι φανατικότεροι εχθροί μας τοχω ξεκαθαρίσει. Για όλα τα δεινά τους, φταιει ο Θρύλος.Για τα χρεή τους, τον αθλητικό τους μαρασμό, τη πτώση τους από το παράδεισο στα χωράφια της γ εθνικής. Δεν ασχολούνται με το Ψωμιάδη που τους κατέστρεψε ή τον τίγρη που τους έριξε στη γ' για να μη πληρώσει και να τους παραμυθιάζει με γήπεδα και μεγαλεπίβολα σχέδια (φτανει ο καιρός να απογυμνωθεί κι αυτός) αλλά μονομανιακά με τον Ολυμπιακό. Βολικά ακολούθησαν και ο άλλοι. Έτοιμοι οι παοκτζήδες με το μόνιμο κομπλεξάκι του "κράτους του νότου" και βέβαια ο μαραζωμένος βάζελος αιώνιος σπιούνος και αγκιτάτορας. Ανεβαίνοντας επίπεδο και η πορδή ο Αστέρας κόλλησε κι αυτός στο κλάμπ. Όλοι περιμένουν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Ποιος θα το πάρει δεν ενδιαφέρει. Θα το πανηγυρίσουν όλοι. Σε αντίθετη περίπτωση θα κλάψουν όλοι για το δεύτερο κι όχι για τα μούτρα τους. Κατάντια θα μου πείτε. Συμφωνώ αλλά είναι μια κατάντια για την οποία δεν ευθύνεται ο Θρύλος, ο οποίος μέσω άξιων Προέδρων πασχίζει για το καλύτερο μέσα σε μια βαθυά οικονομική κρίση. Ακόμα και το μένος των ανθελλήνων αλβανών διοχετεύεται εναντίον του Ολυμπιακού μας. Ας είναι. Εμείς κοιτάμε τη δική μας Ομάδα, κάπου θα ενοχλούμαστε καπου θα διασκεδάζουμε κάπου θα εξοργιζόμαστε αλλά όπως λέει και ο Βαγγέλης δεν θα πάψουμε ποτέ να ονειρευόμαστε...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-11-14), pf7 (08-11-14), sirkostas (08-11-14)
Διαφωνώ ότι όλοι περιμένουν να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Αντίθετα, όλοι "ξέρουν" ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με τον άλλο βασικά, γιατί αυτό τους βολεύει. Αυτό ακούς στις κατ ιδίαν συζητήσεις, στα καφενεία, στα φόρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ας λένε ότι θέλουν, απο την στιγμή που έχουμε περισσότερες κούπες απο όσες έχουν όλοι μαζί ότι και να λένε είναι για να αυτοπαραμυθιάζονται. Η μόνη ομάδα που προσπαθεί να λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών club είναι ο Ολυμπιακός. Αν το καταλάβουν και ακολουθήσουν τον ίσιο δρόμο θα δούμε και καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, αν όχι θα μιζεριάζουν μια ζωή στην ανυπαρξία τους. Δεν θα φτιάξουμε εμείς τον κόσμο...
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
pf7 (08-11-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και εγώ, πιέζω για τον διορισμό σου - περιμένω νέα, μέσα στην εβδομάδα...
Πάντως, το τι πιστολίδι φάγανε όλοι την Πέμπτη, δεν λέγεται: Μάλλον, ο Μαρινάκης το κανόνισε...
voskos_7 (08-11-14)
Α καταλαβα. Πάντως μέχρι σήμερα δε χρειάστηκε να πάρουμε κάποιο πρωτάθλημα με τη διαιτησία γιατί απλούστατα είμαστε μακράν οι καλύτεροι. Αν στο μέλλον συμβεί αυτό όπως τόσες και τόσες φορές με το βάζελο θα σημαίνει ότι οι βασικοί μας αντίπαλοι έκαναν τόσο μεγάλα άλματα προόδου που να χρειαστεί να επιστρατεύσουμε το παρασκήνιο για να τους κερδίσουμε. Πάντως τον αιώνα που διατρέχουμε δεν το βλέπω οπότε γιατί το αναφέρουμε;
Διαφωνώ κάθετα: Όλα με την διαιτησία τα πήραμε, ακόμα και τους παίκτες στις μεταγραφές και όσοι αλλόθρησκοι διαβάζουν, να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι ό,τι πορεία και να κάνουν στην Ευρώπη, όσους βαθμούς και να φέρουν στην Ελλάδα και ό,τι βαθμολογική απόσταση και να έχουμε, θα την καλύψουμε ως δια μαγείας αν χρειαστεί, ακόμα και στο CAS θα πάμε, που και αυτοί είναι δικοί μας, όπως και ο Πλατινί και ο Μπλάτερ.
Μετά από εμάς, το Χάος και μετά το Χάος, εμείς - παρτούζα το παίρνουμε και αυτό (και εκεί, νταμπλ κάνουμε).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σιγά σιγά πρέπει να αυτοσυγκρατούμαστε και να κόβουμε τα αθλητικά με τους αλλότριους. Για όσους είμαστε και λίγο μεγαλύτεροι και η πίεση μας κάνει ξεσπάσματα νομίζω επιβάλλεται.Έχουμε και υποχρεώσεις δε θα μας στείλει ο κάθε βασανάκιας κομπλεξικός. Από την άλλη δε μπορείς και να το καταπιείς.Άσε Αδερφέ μπλέξαμε άσχημα...
Αρχική Δημοσίευση από ;1127208
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
The Dude (09-11-14)
Ειναι δεδομένο οτι όλη η Ελλάδα θα βγει στους δρόμους και στα...φόρουμ να πανηγυρίσουν ενδεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος απο άλλη ομάδα.
Αυτή η διάφορα μας με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την μπάλα και για τα γκολ,αλλα για το παρασκήνιο.
Ακόμα και ο πρόεδρος μας όπου σταθεί ξεμπροστιαζει τους αντιπάλους προέδρους λες και αφορά τον φίλαθλο κόσμο οι διάφορες του στα καύσιμα με τον Μελισσανίδη και το ποιος την έχει μεγαλύτερη στα ΜΜΕ με τον Αλαφούζο.
Αυτή η κατάσταση πρέπει να διακοπεί ΜΑΧΑΙΡΙ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-11-14), sadi (09-11-14), SAF-7- (09-11-14)
Το μονο παραπονο που εχω απο τον Μαρινακη ειναι πως ατομα οπως ο Καραπαππας και ο Σαββας πληρωνονται απο την ομαδα και εχουν και λογο.
Δεν βλεπω εντελως καμια διαφορα αναμεσα στον Καραπαππα και τον Τσουκαλα, εκτος της κοιλιας.
Bookmarks