Εντάξει ρε παιδί και έτσι να είναι, δεν μπορώ να το αποδείξω: Εξίσου πιθανό είναι να έκανε όλες αυτές τις χαρές, για να γλυτώσει τα πειθαρχικά μέτρα μετά, αλλά κανείς δεν ξέρει.
Δεν θα καθίσω να κράξω έναν τερματοφύλακα που στράβωσε γιατί έγινε αλλαγή χωρίς να έχει τραυματιστεί... (Έτσι και αλλιώς, για τα δικά μου μέτρα, αυτός, δεν έπρεπε καν να είναι στην αποστολή της Εθνικής...)
Και τον άλλον, που έβαλε για σπεσιαλίστα, ζήτημα να έχει πιάσει 2-3 σε όλη την καριέρα του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (08-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Απόψε βλέπω Γερμανία να περνάει. Με 7 στους 11 από την τεράστια Μπάγερν, είναι η μόνη Εθνική ομάδα του Μουντιάλ που έχει ομοιογένεια! Κι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο για Εθνική ομάδα. Προβλέπω μάλιστα και τελικό Γερμανία-Ολλανδία!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Ο τελικός θα είναι ή Βραζιλία Αργεντινή, ή Γερμανία Ολλανδία... έχουν φροντίσει οι αντιντασονάικι γι'αυτό...
Απόψε βλέπω Βραζελέου. Δεν χάνουν εκεί μέσα.
There is a Dude in town
Άρα, εμμέσως πλην σαφώς, μας λες ότι προβλέπεις τελικό Βραζιλία (nike) - Αργεντινή (adidas). Για να δούμε πολιταξιδεμένε μου ομορφάντρα ποιος θα πέσει μέσα!!
Υ.Γ.: Όπως έχω πει δεν παίζω στοίχημα, άρα οι προβλέψεις μου ούτε αξίζουν τίποτα, ούτε κοστίζουν τίποτα. Οπότε θα τολμήσω να πω και το σενάριο που έχω δει γι' απόψε: η Γερμανία θα προηγηθεί! Η Μπραζίλ θα ισοφαρίσει. Το ματσάκι θα έχει παράτα. Και στην παράτα οι "Γερμανοί" (Οζίλ, Κλόζε, Μπόατενγκ, Ποντόλσκι κλπ.) θα σκοράρουν και θα πάρουν την πρόκριση! Αχός βαρύς θα σηκωθεί στο Μπελοριζόντε... Κι ο Μαρσέλο με τον Νταβίντ Λουίζ θα κουρέψουν live με κλαδευτήρι, σε ένδειξη πένθους, τις καλοδουλεμένες τους κοτσίδες...
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Εγώ, να σου πω την αλήθεια μου, αγαπημένε μου, τον Κρουλ, δεν τον έχω δει να πιάνει και πολλά, πριν... Βέβαια, η κίνηση έπιασε φυσικά και δεν έγινε κατά λάθος και ο τερματοφύλακας έπεσε σωστά σε όλες τις εκτελέσεις.
Για τον Άντλερ, μπορώ να πω πως έχω καλύτερη γενική άποψη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (08-07-14)
ελπίζω σήμερα σε διασυρμο της βραζιλίας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (08-07-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-07-14)
Δεν είναι correct αυτό που θα πώ, αλλά....
Ωραίο και γαμώ κι έτσι το Μουντιάλ που βλέπουμε, γκολ, παρατάσεις, πέναλτυ κλπ, αλλά πολύ γκέυ ρε παιδί μου. Φυσικά δεν το εννοώ σεξουαλικά.
Δεν είναι μόνο ότι οι τίμιοι χασάπηδες απουσιάζουν πλέον συνολικά. Είναι το ποιοί παίζουν και πώς παίζουν. Εϊναι πχ η Βραζιλία που έχει χεστεί πάνω της γιατί παίζει χωρίς τον "παιχταρά" της τον Νεϊμάρ! Αυτόν τον Νεϊμάρ! Βγάλε καμμιά selfie ρε... Όλοι έχουν από έναν. Η Πορτογαλία έχει τον Κρονάλντο. Το Βέλγιο είναι η χαρά της "χαρωπότητας" (αλήθεια, ο Μιραλάς μπαίνει στα ντους με τον Λουκάκου;). Θυμάσαι την Ουρουγουάη να σπάει πόδια και τώρα ο Σουάρες δαγκώνει- στο νηπιαγωγείο πάντως θα τον λέγαν κοριτσάκι και θα τις έτρωγε. Βάζεις γκολ στο 90 στέλνοντας την χώρα σου πρώτη φορά μετά τους ομίλους και πέφτεις κάνοντας καρδούλα στην κάμερα για την Ελενίτσα την Φουρέιρα! Ήμαρτον ρε!
Όποιος θυμάται ότι στην Κολομβία έπαιζε ο Ασπρίγια και ο σχωρεμένος ο Εκσομπάρ ενώ τώρα παίζει ο Χάμες πρέπει να καταλαβαίνει.
Πότε έπαψε το ποδόσφαιρο να είναι άθλημα για άντρες ρε γαμώτο....
Τέσπα, τώρα δείχνει το Αργεντινή Αγγλία του '86. Χρήσιμο θα ήταν να έβλεπε κανείς πώς συμπεριφέρεται στην μπάλα αυτό το κακό παιδί ο Μαραντόνα. Βέβαια μετά το αυριανό ξερατό δεν είμαι σίγουρος πώς θα μπορεί να τ'αντέξει.
... there's no such thing as "too much"...
Τύπε σε βρίσκω πολύ πίσω στα απ ντέιτς... ο Σαμαράς έχει χωρίσει από τη Φουρέϊρα. Αλλο μοτό καβαλάει ο τύπος...![]()
There is a Dude in town
Ποιοοοοοοοο?
Εν τω μεταξύ τον Σαμαρά τον διώξανε από την Σέλτικ γιατί δεν μαρκάρει και είναι στον κόσμο του. Εδώ οιδημοσιοκάφροι τον λιβανίζουν και λένε ότι ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα
sk12072 (08-07-14)
Bookmarks