panahs7 (10-07-14)
panahs7 (10-07-14)
Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει ο Σίλενσεν στα πέναλτι, πάντως στις ντρίμπλες είναι καλός![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μιλάμε για τη Γερμανία, ξεχνάμε όμως οτι ήταν πως να το πω. Κακή; Οχι ειναι λίγο. Εμετική; Πάλι λίγο αλλα θα το αντέξω. Στα περισσότερα ματς της πλην του ματς με τους αιώνιους λουζερ Πορτογάλους. Την Γαλλία την κέρδισε με γκολ από τα αποδυτήρια χωρίς να παίξει μπάλα, την Αλγερία έφτυσε αίμα και κέρδισε στην παράταση, στον όμιλο πλην των γελοίων Πορτουγκέζων δεν νίκησε τη Γκάνα ενώ έφτυσε αιματάκι με τους Αμερικανούς.
Δε βλέπω τη "μεγάλη ομαδα" που "κάνει θραυση" αν εξαιρεθεί το φιλικό με τη λαχαναγορά του Σάο Πάολο.
Απόδειξη όλα αυτά των όσων λεω εγώ. Δηλαδή της χαμηλότατης ποιότητας του φετινου μουντιάλ, που περαν των γκολ, σε επίπεδο ποδοσφαίρου είναι όπως ακριβώς επιτάσσει η παράδοση. Χειρότερο του προηγούμενου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να πάει το παιχνίδι στο 118′, να φάει επίτηδες γκολ ο Σίλεσεν και να πει στον Φαν Χάαλ “Πάρε τα @@ μου με τις αλλαγές σου στο 119′”
differance (10-07-14)
Δεν εχει να κανει Πάνο, κρίνω με βαση ολα οσα είδα από τη Γερμανία. Είναι γεγονότα και δεν αλλαζουν , δεν κανω "πρόβλεψη" για τον τελικό.
Τα γεγονότα λενε οτι αν αυτό που παίξανε οι Γερμανοί λέγεται ποδόσφαιρο, βαράτε βιολιτζήδες. Τελείωσε το πανηγύρι με τα μουντιάλ. Σκατά μπάλα έχουν παίξει και τα κατάφεραν μόνο απέναντι σε παρόμοιες ομάδες. Τις λουζερ και μη-ομαδες Πορτογαλία και Κατι-Σαν-Βραζιλία.
Με αντίπαλο οποιαδήποτε ομάδα που είχε οργάνωση έστω Αστέρα Βουλιαγμένης, έφτυσαν αίμα.
panahs7 (10-07-14)
Εν πάσει περιπτώσει χαμηλότατο το επίπεδο του Μουντιάλ. Ελάχιστες καλές ομάδες, πολλά σούργελα (εξ ου και τα πολλά γκολ) και το πείραμα με τις 32 ομάδες αποτυγχάνει παταγωδώς. Εκτος αν η γελοιωδώς μεγάλη παραγωγή γκολ σημαίνει "πετύχαμε" , ανεξάρτητα απ' το τι βλεπουμε
The Dude (10-07-14)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τι έχασε το κοτσιδάκι ρε...
Παλάθιος ντε λος ντε Πόρτες. Μόνος του με τον τερματοφύλακα και του έκανε κεφαλιά - πάσα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
The Dude (10-07-14)
Μάιστα. Πάμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία.
Ο ρομπεν και ο μεσι θα χασουν πεναλτι
Δε μου λεει κάτι Νικόλα, το πηραν όλοι σκοινί κορδόνι, παίρνουν έτσι τις κούπες και εγώ ως φίλαθλος (και μάλιστα όχι της Εθνικής, αφού θέλω να βλέπω μπάλα και όχι πανηγύρια) την πληρώνω με αγώνες της πλακας. Η Εθνική Ελλάδας είναι στις δυνάμεις του ποδοσφαίρου πλεον, γιατί το ποδόσφαιρο ειναι πια "κάτι άλλο".
Για την ερώτησή σου αν θα δεχόμουν να πάρει ο Ολυμπιακός το τσάμπιονς λιγκ έτσι να απαντήσω. Πρώτον είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, και δεύτερον... Οχι. Δεν θελω να το παρει έτσι, θέλω να το παρει παίζοντας μπάλα.
sadi (10-07-14)
Και που να μη μου ειχαν απαγορεύσει οι γιατροί τις μπύρες![]()
Πεος πρώτο
Bookmarks