Χωρίς να υστερήσει κανείς: Λάζαρος, Σάμαρης, Χολέμπας και Μανιάτης (Θεέ μου σ'χώρα με), ήταν πρώτοι μεταξύ ίσων.
Το ερώτημα είναι, γιατί έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, για να δούμε και λίγη μπάλα.
Ακόμα και στη διασταύρωση, είχαμε Άγιο. Προσοχή και σεβασμός στον Κώστα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (25-06-14)
Το καλό είναι ότι οι προκρίσεις φτιάχνουν μέταλλο και στα παιδιά που έρχονται. Οι τωρινές επιτυχίες φτιάχνουν πνεύμα νικητή και γεννούν τις μελλοντικές επιτυχίες!!!
2 γκολ, 3 δοκάρια, 3 φοβερά σουτ απόψε! Και πρόκριση στους "16" στο 90'! Φοβερά χαρακτηριστικά, μιας αληθινά σπουδαίας Ο-Μ-Α-Δ-Α-Σ !!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!
Ξέχασες τον Τυπάρα! Ήταν συγκλονιστικός ΚΑΙ απόψε. Εννιά χιλιόμετρα είχε τρέξει μέχρι το 75, όταν έγινε αλλαγή, στα 37 του χρόνια, όταν ο Μ.Ο του Ελέφαντα ήταν 8 χλμ! Τι να πεις για τον Γιώργαρο; Νάναι καλά, γιατί εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και ΜΕΓΑΛΗ ψυχή.
*Αν κάποιος από το τιμ βρει το ποστ μου στα γερμανικά, για τη μεταγραφή του Χολέμπα, θα είναι μεγάλη χάρη και ΤΕΛΟΣ μιας ηλίθιας συζήτησης. Ο παίκτης ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΕΜ το κέρατό μου! ΕΞΤΡΕΜ! 17 γκολ και 21 ασίστ είχε από τη θέση αυτή πριν έρθει σε εμάς, στα Λιονταράκια. Ο Λίνεν τον βάφτισε αρ. μπακ. Θα μπορούσε να τον βαφτίσει και τέρμα... Τι φταίει ο παίκτης που παίζει σε μια θέση που ΔΕΝ ξέρει, δεν καταλαβαίνω. Πάλι καλά να λέμε, γιατί μέσα στο πολλά ΤΡΑΓΙΚΑ κάνει και κανά δυο καλά. Και τελευταίο: Πριν από δυο χρόνια είπα: Αν είναι να συνεχίσει να παίζει πίσω, καλύτερα να παραχωρηθεί να ησυχάσουμε όλοι.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
τεραστια,επικη προκριση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14)
Εχει γινει μυθος πλεον ο καραγκουνης πλακα-πλακα.Πολυ σημαντικος παιχτης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14)
προσοχή μεγάλη στην Κόστα Ρίκα εάν δεν προσέξουμε θα μαζέψουμε πολλά .
dimace (25-06-14), VALVERDES_7 (26-06-14), voskos_7 (26-06-14)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-06-14)
Τέλος το Μουντιάλ για Κονέ.
κριμα τι εχει τελικα?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλα δεν τρεχει και τίποτα, τα γκαφρά θα τα παρει, νέος ειναι σχετικά κιόλας (καμιά 28αρα νομίζω;;;;; ) , θα κονομήσει κι άλλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βλέπω στην κρατική τηλεόραση , τις δηλωσεις διαφόρων σε ξένες χώρες , οι μόνες πικρόχολες και κομπλεξικές ήταν ποιές ? Οι Βρεττανικές .
Ε σκαταδελφές να κοιμηθεί ο Θεούλης και να κάνει το θαύμα του να το σηκώσουμε, θα σκάσουν οι πελάτες .
captain-cook (26-06-14), dtakis80 (26-06-14), Du3lisT (26-06-14), IERO (26-06-14), VALVERDES_7 (26-06-14), voskos_7 (26-06-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
voskos_7 (27-06-14)
Bookmarks