Σελίδα 82 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 324252627278798081828384858692102112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.621 έως 1.640 από 2375

Θέμα: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη για καποια απο αυτα Μενιο γνωριζω κ εχω μιλησει προσωπικα φανταζομαι οτι ειναι ρητορικη η ερωτηση ετσι?
    Όχι δεν είναι ρητορική η ερώτηση .

Για κάποιους που έφυγαν δεν μας κάηκε καρφάκι , για κάποιους στεναχωρηθήκαμε , για κάποιους ανοίξαμε σαμπάνιες , κάποιους του διώξαμε εμείς με τρόπο μας , κάποιους τους μπαναραμε και κάποιους (αν συνεχίσουν το ίδιο τροπάριο )θα τους μπαναρουμε.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Το θέμα είναι όμως ότι ο καθένας θα πρέπει να καταλάβει ότι το φόρουμ είναι ευρύ και θα έχει να κάνει και με άτομα που δεν γουστάρει. Κόντρες λογικό να υπάρχουν όταν τα μέλη είναι άνθρωποι, προσωπικά θυμάμαι να εχουν τσακωθεί σχεδόν όλοι με όλους. Οσο γίνεται να διατηρηθούν κάποια όρια από όλους μας.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (19-06-14)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Δεμένο δε θα κρατάμε κανέναν αγαπημένοι.
    Υπάρχει ένας τρόπος έκφρασης σε παρέες που δε γνωρίζονται όλοι που επιτρέπει και τον χαβαλέ στα όρια του ανεκτού, επιτρέπει και τη σοβαρή κουβέντα χωρίς αυτά τα δύο να αλληλοκαλύπτονται και να χαλάνε τα πάντα.
    Οι αλλαγές δε γίνονται για να ξεκαβλώσω εγώ. Οι αλλαγές γίνονται για να υπάρχει μια ΠΑΡΕΑ με ολους τους τύπους ανθρώπων. Τους φιλικούς, τους εχθρικούς, τους σπαστικούς, τους συμπαθητικούς, τους μαλάκες, τους καλούς και γενικά ότι υπάρχει. Ομως μια παρέα που θα μιλάει ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ όπως γινόταν κάποτε. Στο σωστό θρεντ, με το σωστό τρόπο. ΑΚολουθώντας τους βασικούς κανόνες ευγένειας και καλής συμπεριφοράς. Και χωρίς "κρυφές πουτανιές". Κανείς δε θα φύγει, δε θα του κοπεί ποστ ή δεν θα κυνηγηθεί για προσωπικούς λόγους και αυτό το εγγυώμαι 100%

Ομως.
    Αφέθηκε το φόρουμ ΧΡΟΝΙΑ να παει με αυτόματο πιλότο. Αυτό για να το πούμε και ανοικτά αφού δεν έκρυψα ποτέ μου λόγια, συνέβαλε στο να βαλτώσει, ,να πέσει απότομα επίπεδα. Και αυτό έγινε για πολλούς λόγους. Μία η γενικότερη κοινωνική κρίση, μία η αδιαφορία του Χ νέου για τους κανόνες και η παράλληλη "σταρχιδίαση" από τον παλιό. Για να το πω απλά τα οφ τοπικ, τα ειρωνικά και τα εμπρηστικά κάποτε απομονώνονταν και ελέγχονταν από τους ίδιους τους παλιότερους χρήστες με ευγένεια και σεβασμό ακόμα και στον απρόσεκτο νέο. Τώρα; Απαντήστε μόνοι σας καλύτερα.

Νομίζω ότι θα τα πάμε υπέροχα και θα έχουμε θαυμάσιες και πολύ πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Υπομονή χρειάζεται γιατί σε αυτή τη σελίδα κάποτε υπήρξε μεράκι και έχει πέσει και λίγη δουλίτσα , κυρίως από τον Πάνο αλλά και από άλλα παιδιά. Υπομονή και να μη σκεφτόσαστε ότι κάποιος σας κυνηγάει. Ενα , δύο ή διακόσια σβησμένα ποστ δεν είναι καταστροφή. Ένα ποστ που δεν αρμόζει στο ήθος και ύφος του χρήστη , που το έγραψε εν θερμώ και παραμένει, θα έπρεπε να σημαίνει πολλά, θα έπρεπε να το ψάχνει ο ίδιος για να το σβήσει.

Αυτά εν τάχει. Φυσικά οι απόψεις σας και οι απαντήσεις σας καλοδεχούμενες.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Κάτι ακόμα γιατί προφανώς θα παρεξηγηθώ. Το αγαπημένοι δεν είναι ειρωνικό, το χρησιμοποιώ συχνά τελευταία. Είναι κάπως φιλικό πείραγμα. Και όχι φιλικό κάποιες φορές. Αισθάνομαι ότι έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου εδώ (10 χρόνια για την ακρίβεια κλείνω φέτος) και πολλά απ΄ αυτά με τους χρήστες. Άλλοτε με τσακωμούς, άλλοτε με πλάκα. Γι' αυτό και η αυθόρμητη προσφώνηση. Ας πούμε σας πειράζω.

Αυτό για να ξεκαθαριστούν πριν καν δημιουργηθούν οποιεσδήποτε υποψίες.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (19-06-14)

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Δε θυμάμαι όλους όσους γνώρισα το 2008, όταν βρεθήκαμε στο Καραισκάκη αλλά προχθές, είχα την ευκαιρία να ξαναδώ από κοντά τον Παναγιώτη (Pandragon), εδώ στην Κύπρο και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι χάρηκα τόσο πολύ που ξαναείδα έναν φίλο, έστω για δεύτερη (στη ζωή μου) φορά, εδώ .. στη Λευκωσία! Αυτή ήταν η μαγεία του Red-Dna! Ανθρώπους που γνώρισες εδώ μέσα και που μπορεί να τους συναντήσεις 1-2 φορές μέσα σε κάποια χρόνια αλλά να νιώθεις λες και τους ξέρεις χρόνια!

Παναγιώτη και Σάκη, σας ευχαριστώ!

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
    www.f1rstlap.com

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Geo 5 για αυτό το μήνυμα:

pandragon (19-06-14), sadi (19-06-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να κάνει έναν λογικό άνθρωπο να φύγει οικειοθελώς από ένα φόρουμ, αν, φυσικά, δεν έχει κουραστεί ή βαρεθεί. (δεν λέω να τον σουτάρει το τιμ, επειδή κάνει μαλακίες)

Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα την τάση όλοι να διαλέγονται με όλους. (κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματική ζωή) Αυτό, από μόνο του, δημιουργεί αχρείαστα προβλήματα. Το να μην συζητάς με κάποιον, δεν σημαίνει πως τον αγνοείς. Σημαίνει πως τον σέβεσαι, γνωρίζοντας τις δικές σου αδυναμίες να τον καταλάβεις και να συζητήσεις επιτυχώς μαζί του. Πιστεύω πως αν ο καθέναν εξ ημών κατανοήσει τα διαλεκτικά του όρια (άλλος είναι σοβαρός, άλλος πλακατζής, άλλος ξερός, άλλος επιθετικός κλπ.) και βρει τα κατάλληλα πρόσωπα, με τα οποία μπορεί να συζητά, να τα καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνουν, η λειτουργία του χώρου θα γίνει πιο εύρυθμος και η δουλειά του τιμ ευκολότερη.

Από κει και πέρα, το πώς λειτουργεί ο χώρος, νομίζω, πως δεν αφορά κανέναν από τους χρήστες. (εκτός κι αν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα ή δυσλειτουργία) Φεύγουν θρεντς; Σβήνονται ποστς; Μετακινούνται άλλα; Αυτά είναι διαδικαστικά ζητήματα. Εμείς οι μεγαλύτεροι, πολλές φορές, δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τα παιδιά και τις γυναίκες μας. Πώς μπορεί να έχουμε απαίτηση να κουμαντάρουμε ξένα μαγαζιά; Γενικά μιλώντας, από το 2009, που είμαι στον χώρο, δεν διαπίστωσα απολύτως κανένα πρόβλημα λειτουργίας και οι όποιες αλλαγές είναι, κατά τη γνώμη μου, καλοδεχούμενο μεράκι των παιδιών, με σκοπό την τελειοποίηση λειτουργίας και όχι την ίαση κακώς κειμένων.

Άρα, κλέινοντας, οφείλω να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Σάκη για τις πολυετείς του προσπάθειες στο φόρουμ και τους φίλους της παρέας μου, που μου κρατάνε συντροφιά, εντός κι εκτός χώρου. Η παρουσία τους ήταν και είναι το καλύτερο δώρο της εδώ συμμετοχής μου.

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (19-06-14), voskos_7 (19-06-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.985
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.394 φορές σε 19.011 μηνύματα
    Ignore User

Είναι φως - φανάρι ότι είναι ακατόρθωτο να συνυπάρξουν αρμονικά και γαλήνια τόσες πολλές προσωπικότητες, ενώ αλληλεπιδρούν.
    Είναι ακόμα εμφανέστερο, ότι το να επιβάλλει κανείς την άποψή του, στον διαφωνούντα συνομιλητή του, στερείται κάθε νοήματος.

Ως πέτρα πρόσφατου σκανδάλου και ενώ η αρχική μου πρόθεση, δεν ήταν ακριβώς αυτή που διατυπώθηκε, δημιούργησα μία ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση για τους διαχειριστές του χώρου.

Έχω το συνήθειο να διορθώνω στη διάρκεια της ημέρας κάποια λάθη στα ποστ και το συγκεκριμένο, σας διαβεβαιώ, ότι δεν είχε καμία απολύτως τύχη, να παραμείνει έτσι, - όταν το ξαναδιάβασα, όντως τρόμαξα, καθώς ξέχασα την επεξήγηση - αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία πλέον. Μερικές φορές, οφείλουμε να θυσιάζουμε την ακριβολογία, προς όφελος μίας πιό ομαλής έκφρασης και πιό εύληπτης, στον ουδέτερο αναγνώστη. Όπως γίνεται αντιληπτό, ορισμένες φορές, το να διορθώσεις κάποιο ποστ, δεν μαζεύει ακριβώς τη ζημία που κάνει το αρχικό. Για αυτό, καλύτερο θα είναι να το ξαναδιαβάζουμε - δεν θα μας πάρει και τα χρόνια, ούτε κανείς, πιστεύω, από εμάς δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί πότε μπορεί να προσβάλλει τον συνομιλητή του, με τα γραφόμενά του.

Αφ'ενός πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς, μπορούμε να συνυπάρξουμε χωρίς να φέρουμε την Δευτέρα Παρουσία πριν της ώρας της (αν υπάρχει τέτοια) και αφ' ετέρου ότι θα βοηθούσε πολύ, η θεματική στο παρόν φόρουμ, να παραμείνει στα πλαίσια του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Τεχνολογίας και της ειδησιογραφίας ποικίλης ύλης, "ελαφρού" περιεχομένου και κοινωνικού ενδιαφέροντος και σε τίποτε άλλο.

*Και φυσικά το "κοινωνικού" αφορά "κοινωνική συζήτηση" και όχι "Ελλάδα - κοινωνία".
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

12. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (19-06-14), pirateeeeeee (19-06-14), VALVERDES_7 (19-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Το θέμα ενός κοινωνικού υπό φόρουμ έχει τεθεί προς συζήτηση από κάποιους μοντερέιτορς και θα δω τι θα κάνω μέχρι το Σάββατο που θα φτιάξω την ανάλογη ενότητα (Γενικά Θέματα).
    Πάντως σελίδες όπως Γυναίκες κτλ, θα φύγουν/ενοποιηθούν με άλλες για μεγαλύτερη χρηστικότητα.

Ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις σας.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.048 φορές σε 7.603 μηνύματα
    Ignore User

Επειδη το θεμα ξεκινησε απο εμενα, θελω να πω πως δεν ειχα κανενα προβλημα εδω μεσα ασχετα με καποιες κοντρες τις οποιες δεν τις παιρνω βαρεως και κανεις δε πρεπει να στενοχωριεται με διαδικτυακα σχολια. Tο εγραψα και σε πμ στον Πανο αν δε κανω λαθος το ονομα του Celticfrost πως το γεγονος πως εγραψα δυο βλακειες παραπανω δεν αναιρει την προσπαθεια που κανουν τα παιδια.
    Γενικοτερα το χιουμορ μου και στη ζωη μου ειναι λιγο υπερβολικο, αλλα παντα προσπαθω να μη θιγω κανεναν.
    Κατα τα αλλα, το ειχα ξαναγραψει πως λογω δουλειας δε θα ειχα τη δυνατοτητα να γραφω λογω συνεχων μετακινησεων αλλα δυστυχως Ελλαδα ισον μηδεν προγραμματισμος και στα επαγγελματικα θεματα. Το γεγονος οτι εγραφα στο σαιτ ηταν πραγματικα ευχαριστηση και το εχω ξαναπει οτι το επιπεδο ειναι υψηλοτατο.
    Καλη συνεχεια απο εμενα.

15. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

dimace (19-06-14), VALVERDES_7 (20-06-14), voskos_7 (19-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Ολοι θα ξεφύγουμε, ακόμα κι εγώ πρώτος πρώτος καμιά φορά. Η ουσία είναι να ξεχνάμε το κομένο ποστ αμέσως και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας, και δεν θα αποκτήσω κιόλας
    Θα πάνε όλα μια χαρά, και η κουβέντα θα συνεχίσει να είναι καλή , ή μάλλον θα γίνει καλύτερη.
    Το παραπάνω σχόλιο του Εστάι περί διαδικτιακών σχολίων με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω.

Υ.Γ. Μένιος το όνομα του Celtic.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολοι θα ξεφύγουμε, ακόμα κι εγώ πρώτος πρώτος καμιά φορά. Η ουσία είναι να ξεχνάμε το κομένο ποστ αμέσως και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας, και δεν θα αποκτήσω κιόλας
    Θα πάνε όλα μια χαρά, και η κουβέντα θα συνεχίσει να είναι καλή , ή μάλλον θα γίνει καλύτερη.
    Το παραπάνω σχόλιο του Εστάι περί διαδικτιακών σχολίων με βρίσκει απόλυτα σύμφωνω.

Υ.Γ. Μένιος το όνομα του Celtic.
    Και να θέλω να τα θυμάμαι, είναι αδύνατον, τόσα πολλά που είναι. (τα δικά μου)

*Για πες λεπτομέρειες (όταν θα είσαι έτοιμος) για αυτό το υπο φόρουμ... Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (19-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και να θέλω να τα θυμάμαι, είναι αδύνατον, τόσα πολλά που είναι. (τα δικά μου)

*Για πες λεπτομέρειες (όταν θα είσαι έτοιμος) για αυτό το υπο φόρουμ... Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα.
    Παλιογκρινιάρη
    Κοίτα Δημήτρη , εφ' όσον βρεθεί κάποια "δικλείδα ασφαλείας" και γίνει η ανάλογη κουβέντα μεταξύ όλων μας θα βρούμε τη λύση πιστεύω. Για την ώρα μέχρι και το επόμενο Σάββατο θα πονανε τα μάτια μου καθως δεν ξεκολάω από το φόρουμ για τις διορθώσεις που κάνω. Οπότε λίγη υπομονή

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παλιογκρινιάρη
    Κοίτα Δημήτρη , εφ' όσον βρεθεί κάποια "δικλείδα ασφαλείας" και γίνει η ανάλογη κουβέντα μεταξύ όλων μας θα βρούμε τη λύση πιστεύω. Για την ώρα μέχρι και το επόμενο Σάββατο θα πονανε τα μάτια μου καθως δεν ξεκολάω από το φόρουμ για τις διορθώσεις που κάνω. Οπότε λίγη υπομονή
    Εντάξει. Αυτό είναι θέμα πώς το αντιλαμβάνεστε εσείς.

Εμένα τα γούστα μου είναι να υπάρχει και κόντρα (σε πολιτισμένα πλαίσια) και αντιλογία και αντιπαράθεση, έστω σκληρή. (στο έχω πει) Όταν, για παράδειγμα, ενοχλώ, γιατί να μην μπορεί να μου την πει κάποιος; Στην πραγματική ζωή έτσι γίνεται. Άσε (είμαι σίγουρος γι' αυτό) πως οι κόντρες (σε κάποιο επίπεδο, χωρίς ύβρεις κλπ.) ανεβάζουν την επισκεψιμότητα του χώρου. Διασκέδασα πολύ, πχ. όταν το τιμ σου έσβηνε ποστ. Ήταν κάτι που δεν το είχα ξαναδεί, το βρήκα χαριτωμένο και στο είπα. ΤΛΠ... Πιστεύω το υπό -φόρουμ να είναι ζωντανό και ενδιαφέρον. Δηλαδή, το delete να πάει σύννεφο! (ένα delete meter θα ήταν, αν είναι δυνατό, τρομερή ιδέα. Επίσης κάποιο λαμπάκι, που από πράσινο να γίνεται κίτρινο, μετά πορτοκαλί κλπ. ανάλογα με τις μαλακίες και τις προειδοποιήσεις που μαζεύουμε.)

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (20-06-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.985
    Ignore User

Εμένα, για να είμαι ειλικρινής, με πειράζει που δεν με θεωρούν ικανό να κάνω πολιτισμένη συζήτηση επί παντώς επιστητού, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έχω αποδείξει πως έχουν δίκιο...

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (20-06-14)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Αλλο κόντρα παιδιά και άλλο της πουτάνας. Συνήθως το δεύτερο καταλήγει να γίνει, ιδίως σε συζητήσεις Ελλήνων.
    Συγνώμη που σήμερα δεν μπόρεσα να προχωρήσω με το φόρουμ είμαι κομμάτια και θα συνεχίσω από αύριο ελπίζω.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα, για να είμαι ειλικρινής, με πειράζει που δεν με θεωρούν ικανό να κάνω πολιτισμένη συζήτηση επί παντώς επιστητού, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έχω αποδείξει πως έχουν δίκιο...
    Το πρόβλημα είναι η ομαδική συζήτηση. Στην Ελλάδα μέχρι δύο τα πάμε καλά. Αν μπει και τρίτος στην κουβέντα το μικρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει είναι διπλή δολοφονία. Στην χειρότερη ξεσπάει αιματηρός εμφύλιος.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (20-06-14)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.985
    Ignore User

Το πρόβλημα είναι η ομαδική συζήτηση. Στην Ελλάδα μέχρι δύο τα πάμε καλά. Αν μπει και τρίτος στην κουβέντα το μικρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει είναι διπλή δολοφονία. Στην χειρότερη ξεσπάει αιματηρός εμφύλιος.
    Και με δύο, μιά χαρά τα καταφέρνουμε, μας πιστεύω, Σάκη...

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και με δύο, μιά χαρά τα καταφέρνουμε, μας πιστεύω, Σάκη...
    Ναι η αλήθεια ειναι οτι βελτιωνόμαστε. Μαγκια κλανιά και ξερολιά. Και μη πεις τίποτα που δεν "αρέσει" στον Χελίν, έχει πολύ μαγκιόρικο λεξιλόγιο και βαθιές γνώσεις και αλί και τρισαλί.

Τέλος πάντων καταλαβαίνετε άπαντες την διστακτικότητά μου όσον αφορά τέτοια θέματα. Εδώ καλά καλά δεν προλαβαίνουμε να ανασάνουμε στα αθλητικά και κάπου θα γίνει η μανούρα. Αρκετές φυσικά είναι εσκεμμένες, αλλά δε γαμιέτ' αυτό τώρα.

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (20-06-14), voskos_7 (20-06-14)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Εδώ γράφουμε και για βλάβες; Ο κατάσκοπος δεν λειτουργεί.....Δεν μπορώ να προσανατολιστώ....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ γράφουμε και για βλάβες; Ο κατάσκοπος δεν λειτουργεί.....Δεν μπορώ να προσανατολιστώ....
    Η άμεση λύση είναι να στείλεις απειλητικό ΡΜ στον pandragon και να του σούρεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι
    Η "αργή" αλλά που ίσως και να δουλέψει, να περιμένεις να το δει (θα τον ενημερώσω κι εγώ) και να δει τι μπορεί να κάνει

32. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (21-06-14)

Σελίδα 82 από 119 ΠρώτηΠρώτη ... 324252627278798081828384858692102112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές