Καλά, κάτσε να τη συζητήσουμε και μέχρι το επόμενο μουντιάλ κάτι θα γίνει![]()
μια πρόταση που έχω να κάνω είναι να δημιουργηθεί μια ενότητα ξεχωριστή (όπως π.χ. το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) με θέμα "εθνική ομάδα" με μπλε περίγραμα. αφορμή για αυτό είναι ότι σε κάθε αγώνα (κυρίως) ποδοσφαίρου και μπάσκετ συζητάμε αρκετά οπότε καλό θα ήταν να ανοίγουμε θέματα με τους κάθε αγώνες που θα παίζουμε (πχ ελλάδα-κολομβία κοκ), διοίκηση-τεκταινόμενα κλπ. ειδικά τώρα που δε 2 μέρες αρχίζει το παγκόσμιο θα ήταν ωραίο. μια πρόταση τίποτα περισσότερο![]()
Καλά, κάτσε να τη συζητήσουμε και μέχρι το επόμενο μουντιάλ κάτι θα γίνει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
να πω την αλήθεια στους αδμινς δε μου αρέσει που "φρεσκάρισαν" τα θέματα γιατί ότι γράψαμε πάει στο "βρόντο". ήταν ωραίο που υπήρχε ροή και γράφαμε αναλόγως των νέων.
8PYLOS (18-06-14)
Παναγιώτη ίσως να έχεις δίκιο, αλλά κάποια θέματα χρειαζόταν μεταφορά για πολλούς λόγους. Παίρνοντας παράδειγμα από το μπάσκετ, και αναλογιζόμενος και τις παρατηρήσεις όπως τη δική σου, στο ποδόσφαιρο θα αφήσω τους παίκτες, τις μεταγραφές ως έχουν για να μη διακοπεί η ροή της κουβέντας σας.
Τεχνική Ηγεσία και Διοίκηση αλλάζαμε σχετικά τακτικά και δε θα διακοπεί κάποια "ροή" πιστεύω καθώς τα ποστ εκεί ήταν πιο μεμονωμένα.
Ελπίζω να αντιμετωπίστηκε κάπως το ζήτημα. Τα παλιά θρεντ είναι πάντα στο "Τι λέγαμε παλιά" (τα πιο συζητούμενα, αυτά που αφορούν παίκτες και μεγάλα ματς) και εκεί θα μείνουν για να τα βλεπετε ή να θυμηθείτε κάποιο παλιότερο ποστ αν το θελήσετε.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την προσπάθειά σου στη βελτίωση της προσπάθειάς μου![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Θέλω thread, μόνο, για την Ίντερ! Ευχαριστώ!😜
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Θελω εναν ομορφο νεο με σκοπο τον γαμο.![]()
Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το φόρουμ . Μπαίνεις και γράφεις κάτι εντελώς άσχετο ....... Καποιοι ανθρωποι σε αυτο τον χωρο που εσυ κανεις χαβαλε τρωνε τον χρονο τους για να περνάς εσύ καλά . Χρόνο τον οποίο τον στερούνε από την οικογένεια τους πολλές φορές. Αν δεν μπορείς να το σεβαστείς αυτό , το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία.
Το επίπεδο warning σου ανέβηκε.
Απορία-Παράπονο: Τόσο πολύ δεν σας άρεσαν αυτά που γράφονταν ως τώρα στο φόρουμ και τα σβήσατε όλα μονοκοντιλιά?![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
8PYLOS (18-06-14)
Εγώ θέλω να γίνει και μια προσπάθεια να επιστρέψουν τα παιδιά που έφυγαν, όπως πχ η Ελένη, ο Παντελής, η κόουτς κτλ
celticfrost (18-06-14), dtakis80 (18-06-14), sabar77 (19-06-14), VALVERDES_7 (18-06-14)
Εδώ και δυο μέρες ,ενα απο αυτα που κουβεντιαζουμε ειναι και αυτό ακριβώς Πανο ......
Αυτό όμως για να γίνει προϋποθέτει πολλές αλλαγές .......
Θα ενημερωθείτε ......
Ως Mod. εγώ αυτό που θα ήθελα είναι να αναρωτηθείτε μέσα σας , τι έκανε αυτά τα παιδιά και έφυγαν ......
panahs7 (18-06-14)
celticfrost (18-06-14)
Οχι διαφωνώ .......και διαφωνώ για πολλούς λόγους.
Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο για το φόρουμ .....ποιο πολλά δεν μπορώ να πω.
Αν εσείς .....οι χρηστες και ειδικα οι παλιοι , οι οποιοι μας στηριξατε τοσα χρονια δεν πειτε ανοιχτα την αποψη σας , τοτε ποιος θα την πει?
Παρόλα αυτά ......Κανείς φίλε μου δεν σε εμποδίζει να μας πεις τους προβληματισμούς σου για την κατάσταση μέσω πμ.
Συγνωμη που παιρνω θεση στον διαλογο σας αλλα -χωρις να γνωριζω βεβαια εαν υπαρχει παρασκηνιο
πισω απο την "φυγη" αυτων των μελων- το φορουμ ειναι ενα μεσο να περναμε καλα και να κανουμε
τον,μεγαλο,χαβαλε μας.
Πολλες φορες μετα απο "διαμαχες" -ειτε χοντρες ειτε μετριες- με αλλα μελη θελησα και εγω να μην ξαναμπω
αλλα η προσωπικη μου σχεση με καποια απο τα παιδια με "κρατησε" και δεν το μετανιωσα.
celticfrost (18-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-06-14)
SOLID (19-06-14)
Bookmarks