Πολλές ταινίες βλέπεις εσύ. Δες και κάνα Μίκι Μάουζ να περάσει η ώρα..
Ενημερωτικά Σπυρο μου να σου πω οτι ο εμφύλιος στην Γιουγκοσλαβια είχε ξεκινήσει με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Υπάρχουν παρα πολλά παραδείγματα τέτοιου ειδους , η ιστορία μόνο να μας διδάξει μπορεί.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Εδώ τα σκάει ο δήμος Λιανοκλαδίου για τη ποδοσφαιρική ομάδα Αγρότης Λιανοκλαδίου, ρε Σπύρο. Πραγματικό το παράδειγμα, δεν το έβγαλα απ' το μυαλό μου. Κι εσύ μου λες για τη Ρεάλ?
Αλλά ψηφοδέλτιο Ρεάλ ή Μπάγερν δε θυμάμαι να έχει κατέβει ποτέ σε εκλογές.
Γιατί που είδες επίσημο ψηφοδέλτιο του Ολυμπιακού ; Δεν σε πιάνω..
Αρχική Δημοσίευση από celticfrost
Ενημερωτικά Σπυρο μου να σου πω οτι ο εμφύλιος στην Γιουγκοσλαβια είχε ξεκινήσει με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.
Υπάρχουν παρα πολλά παραδείγματα τέτοιου ειδους , η ιστορία μόνο να μας διδάξει μπορεί.
Γνωρίζω τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία, είχε ξεκινήσει από ποιο νωρίς, ο αγώνας απλά ήταν η αφορμή.
Βέβαια εδώ δεν έχει καμιά σχέση, με αυτή την λογική λέω και γω ότι όλα αυτά είναι προπαγάνδα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Σκηνές μεσοπολέμου εκτυλίχθηκαν χτες στα εκλογικά κέντρα του Πειραιά, σκηνές που θύμιζαν κάτι μεταξύ καταγωγίου της νύχτας, υπόκοσμου και ποδοσφαιρικής θύρας.
Από το πρωί, στην είσοδο ενός από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα, στα σχολεία της οδού Τζαβέλλα και Πυθαγόρα,ήταν συγκεντρωμένη κουστωδία ατόμων με χαρακτηριστική εμφάνιση,μαύρα ρούχα,τατουάζ και ξυρισμένα κεφάλια μαζί με κάποιες πιο ...mainstream παρουσίες.οι οποίοι πολιορκούσαν όποιον προσπαθούσε να μπει να ψηφίσει.Λίγο παραπέρα παππούδες,γιαγιάδες και διάφοροι αναξιοπαθούντες με αυτοκόλλητα συγκεκριμένης παράταξης,μία άλλη εκδοχή της λεγόμενης "γλάστρας". Λένε ότι η ταρίφα για την ψήφο ήταν από 50 μέχρι και 100 ευρώ. Κάποιος έριξε πολύ χρήμα...
Οχι,δεν ήταν οι εκπρόσωποι της χρυσής αυγής,ήταν οι υπάλληλοι του Μαρινάκη.Ενταση επικρατούσε από το πρωί κυρίως μεταξύ των εκπροσώπων του Μώραλη και του Μιχαλολιάκου αλλά και όποιου τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για τον ασφυκτικό κλοιό που είχαν δημιουργήσει στην εξώπορτα οι πρώτοι.
Σε μια στιγμή κορύφωσης της έντασης η ομάδα συνδεσμιτών του Ολυμπιακού άρχιζε να τραμπουκίζει.Μία κοπέλα άρχισε να βιντεοσκοπεί με το κινητό της τις προκλήσεις με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να της το αρπάξει από τα χέρια και ένας άλλος να την τραβολογάει βίαια.
Μετά από δέκα λεπτά, εμφανίστηκαν ο Μαρινάκης και ο Μιχαλολιάκος και μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, συνοδεία των παρατρεχάμενών τους, άρχισαν να διαπληκτίζονται φτάνοντας να πιαστούν σχεδόν στα χέρια. Ο Μαρινάκης απομακρύνθηκε προς τον πάνω όροφο όπου χαριεντιζόνταν με ιδιαίτερη θέρμη με τους εκλογικούς αντιπροσώπους της χρυσής αυγής την ίδια στιγμή που είκοσι-είκοσιπέντε συνδεσμίτες του Ολυμπιακού είχαν εγκλωβίσει τον Μιχαλολιάκο στον τοίχο. Ηταν τρομακτικό.Στην είσοδο έπεσε ξύλο και στη συνέχεια έφτασαν ενισχύσεις της αστυνομίας η οποία ήταν κάπως αμήχανη και ιδιαίτερα δικαιολογητική προς τους τραμπούκους του Μαρινάκη.
Δεν το πιστεύω ότι το λέω, αλλά λυπήθηκα το Μιχαλολιάκο.
Το όλο επεισόδιο ήταν η κορύφωση του πιο βρόμικου προεκλογικού "αγώνα" από το Βαγγέλη Μαρινάκη, που περιελάμβανε μοιράσματα ψηφοδελτίων σε τσάντες με τρόφιμα με τις πλάτες της εκκλησίας,παιδομαζώματα,φιέστες με φουσκωτά έξω από το Καραϊσκάκη,μεταδημοτεύσεις όλων των Νικαιωτών της θύρας 7 στον Πειραιά ( ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για το δήμο Πειραιά απλώς εξαχνώθηκε εκλογικά ενώ στη Νίκαια δεν κατέβηκε καν υποψήφιος) και κανονικότατη εξαγορά ψηφοφόρων, εξαθλιωμένων και ανέργων.
Άλλωστε, γιατί να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάτι,όταν μπορείς να το αγοράσεις;
Mπορουμε να μαθουμε ποιος υπογραφει το αρθρο ή τουλαχιστον ποιος ηταν ο αυτοπτης μαρτυρας που καταγγελει το γεγονος? Oσο ειναι εντελως χυμα, επετρεψε μου να μην πιστευω ουτε τελεια απο αυτα που γραφει. Εξαλλου υπαρχει και ο γνωστος πολεμος λασπης που διευκολυνεται αφανταστα μεσα απο αναξιοπιστα διαδικτυακα sites.
Επισης, σαν κατοικος πειραια, μπορω να μαθω και εγω που μοιραζονται αυτα τα 50αρικα που αναφερονται απο εδω και απο εκει μπας και κονομησω και εγω τιποτα? Γιατι τοσο κοσμο που ρωτησα εδω τριγυρω, στην καλλιπολη, κανεις δεν τσεπωσε διφραγκο, οχι τιποτα αλλο μην μας πιανουν και μαλακες.
NO POLITICA μάγκες. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, έτσι δε λένε μερικές βδομάδες τώρα και κάθε μέρα ο γαύρος, ο πρωταθλητής, τα ρουφιανοκοκκινοsites?
πόσο εύκολο είναι όμως να εξαγοράσεις συνειδήσεις ε? αρκεί το όνειρο ενός ροναλντίνιο στον θρύλο, ή ένα 50αρικάκι τώρα που είσαι στην ανάγκη, ή να βρεις και καμιά δουλειά σε κανά μπραβιλίκι (τώρα που έμαθες ότι ο οπαδισμός δε φτάνει και δεν σου δίνει και φράγκα...) και τσουπ, πάρτο το ψηφαλάκι.
μάθαμε και ότι πολιτική είναι το καλό της θρυλάρας και άντε γεια ρεεε αχαχαχαχα
NO POLITICA μάγκες. ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, έτσι δε λέει ο γαύρος, ο πρωταθλητής, τα ρουφιανοκοκκινοsites?
πόσο εύκολο είναι όμως να εξαγοράσεις συνειδήσεις ε? αρκεί το όνειρο ενός ροναλντίνιο στον θρύλο, ή ένα 50αρικάκι τώρα που είσαι στην ανάγκη, ή να βρεις και καμιά δουλειά σε κανά μπραβιλίκι (τώρα που έμαθες ότι ο οπαδισμός δε φτάνει και δεν σου δίνει φράγκα...) και τσουπ, πάρτο το ψηφαλάκι.
Υπάρχει και οι άλλη όψη που λέει για 50αρικα που παίρνουν κάποιοι λασπολόγοι που παπαγαλίζουν.
Γνωρίζεις εσύ από αυτούς η συζητάμε για ότι βγει φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο ;
Αν πάλι ψηφίζεις πειραιά και είσαι ένας απ'τους τυχερούς που πήρε 50αρικο πες το μας τουλάχιστον να έχουμε ενα υπαρκτό παράδειγμα.
Διαφωνώ κάθετα με τα χαλκευμένα δημοσιεύματα, που φέρουν έναν άντρα με την επιφάνεια του Μαρινάκη (δε μιλώ σωματική) να μετέρχεται αχρείες μεθόδους για να επικρατήσει. Ως Ολυμπιακός ποτέ δεν θα αποδεχθώ τον πόλεμο λάσπης εναντίον του σωματείου μας και του προέδρου μας που είναι ΕΝΑ. Ο ίδιος πόλεμος που έκαμαν παλιά στον μέγιστο Κόκκαλη. Αλλά τελικά πήραν την απάντηση που τους άξιζε. Ολυμπιακός πρωταθλητής. Ολυμαπιακος ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και όλοι οι άλλοι να πάνε να κάνουν γαργάρα το εκλογικό κλύσμα της Κυριακής. Άκους εκεί που θα πάρουμε το μέρος του Μιχαλολιάκου...
*ο Μαρίν είναι καλός για να μας κάνει τα μεταγραφικά γούστα αλλά δεν είναι καλός για να τον ψηφίσουμε. Αυτό λέγεται αχαριστία. Και δεν λέω δημόσια να πάρει κάποιος το μέρος του ή να πάει να τον ψηφίσει. Αλλά, τουλάχιστον, ας μην κατακρίνει ΔΗΜΟΣΙΑ αυτόν που κρατά στα χέρια του τις τύχες της ομάδας μας.
Υπάρχει και οι άλλη όψη που λέει για 50αρικα που παίρνουν κάποιοι λασπολόγοι που παπαγαλίζουν.
Γνωρίζεις εσύ από αυτούς η συζητάμε για ότι βγει φόρα παρτίδα στο διαδίκτυο ;
Αν πάλι ψηφίζεις πειραιά και είσαι ένας απ'τους τυχερούς που πήρε 50αρικο πες το μας τουλάχιστον να έχουμε ενα υπαρκτό παράδειγμα.
ναι εγώ είμαι απ' τους πρώτους, παίρνω 50αρικα για να παπαγαλίζω στο διαδίκτυο.
άστο ρε μάγκα, έχεις δίκιο. εγώ ονειρεύομαι ετό να πούμε στον θρύλο και ο μώραλης και ο μαρινάκης είναι γαύροι και νοιάζονται για το καλό της θρυλάρας γι' αυτό και εγώ θα τους ψηφίζω παντού και πάντα. άσε που έχω μάθει ότι κάνουν καλά κονέ για τους νέους συνδεσμίτες, νοιάζονται γι' αυτούς και γι' αυτό δεν τους αφήνουν ξεκρέμαστους, όλο και κάποια δουλειά θα χουν να δώσουν να πούμε σε καμιά πόρτα γιατί εκτός απ' το καλό της θρυλάρας είναι και καλοί και φιλεύσπαχνοι άνθρωποι.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΛΕΜΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΥΛΑΡΑ
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Δεν είμαι δημότης Πειραιά. Δεν ξέρω τα προβλήματα της πόλης. Είμαι Ολυμπιακός, για να περνάει η ώρα όχι γιατί αυτό με κάνει "καλύτερο" από τους άλλους.
Πάντως: ο Μώραλης είπε 2 πράγματα που μου έκαναν κλικ:
1) Το Λιμάνι ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ! Ο Δήμος πρέπει να είναι μέτοχος στο Λιμάνι.
2) Ο Πειραιάς να γίνει προορισμός και όχι μόνο πέρασμα.
ναι εγώ είμαι απ' τους πρώτους, παίρνω 50αρικα για να παπαγαλίζω στο διαδίκτυο.
άστο ρε μάγκα, έχεις δίκιο. εγώ ονειρεύομαι ετό να πούμε στον θρύλο και ο μώραλης και ο μαρινάκης είναι γαύροι και νοιάζονται για το καλό της θρυλάρας γι' αυτό και εγώ θα τους ψηφίζω παντού και πάντα. άσε που έχω μάθει ότι κάνουν καλά κονέ για τους νέους συνδεσμίτες, νοιάζονται γι' αυτούς και γι' αυτό δεν τους αφήνουν ξεκρέμαστους, όλο και κάποια δουλειά θα χουν να δώσουν να πούμε σε καμιά πόρτα γιατί εκτός απ' το καλό της θρυλάρας είναι και καλοί και φιλεύσπαχνοι άνθρωποι.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΛΕΜΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΥΛΑΡΑ
Μα ρε μάγκα που μπαίνεις τώρα φόρα παρτίδα και μου μιλάς για Πειραιά και νικητές μέσα στην ειρωνεία είναι ποιο καλά ;
Εφόσον εσύ γουστάρεις Ετο και Μεσι ασχολήσου με την ομάδα και άσε τον άλλο να κάνει ότι γουστάρει με δημαρχίες
κυβερνήσεις και ότι άλλο.. Πες μας την άποψη σου για καμιά μεταγραφή, έχεις να προτείνεις κάποιον παίχτη
η μπαίνεις εδώ μέσα για το όταν πάει να αναπτυχθεί πολίτικη κουβέντα ;
Μα ρε μάγκα που μπαίνεις τώρα φόρα παρτίδα και μου μιλάς για Πειραιά και νικητές μέσα στην ειρωνεία είναι ποιο καλά ;
Εφόσον εσύ γουστάρεις Ετο και Μεσι ασχολήσου με την ομάδα και άσε τον άλλο να κάνει ότι γουστάρει με δημαρχίες
κυβερνήσεις και ότι άλλο.. Πες μας την άποψη σου για καμιά μεταγραφή, έχεις να προτείνεις κάποιον παίχτη
η μπαίνεις εδώ μέσα για το όταν πάει να αναπτυχθεί πολίτικη κουβέντα ;
ναι γράφω εδώ μέσα όταν πάει να αναπτυχθεί πολιτική κουβέντα, γιατί βαριέμαι πλέον να συζητώ για ετό και μέσσι. άλλο;
η απάντησή σου σ' ό,τι είπα ήταν "άστον άλλον να κάνει ότι γουστάρει με δημαρχίες και κυβερνήσεις"; οκ μ' έπεισες. άντε γεια σου τώρα.
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Μπαινω λιγο σε αυτην την κουβεντα επειδη μιλαμε καθαρα για ενα δημο και οχι για πολιτικη - πολιτικους, ποιος θα κυβερνησει, ποιος ειναι ικανος να σοβαρεψει την χωρα και να την οδηγησει δυο βηματα παραπερα. Μιλαμε καθαρα και μονο για το δημο πειραια που με ενδιαφερει γιατι εδω ζω, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.
Αρχική Δημοσίευση από redbaron
οι δημοτες πειραια Γαυροι κατα την πλειοψηφια τους βγαλανε πρωτο τον μοραλη - μαρινακη γιατι προφανως τους ενδιαφερει η ολυμπιακη τους ταυτοτητα και οχι το αν ο μαρινακης ειναι ενας σαπιος εφοπλιστης που θα εξυπηρετησει εφοπλιστικα και μονο συμφεροντα με το λιμανι κ γενικοτερα.
1) Εχεις καποιες αποδειξεις οτι ειναι σαπιος εφοπλιστης? Ή απλα εχει λεφτα με ουρα και αρα μπορουμε να τον λεμε σαπιο?
2) Ο Μιχαλολιακος δλδ και ο καθε Μιχαλολιακος τι συμφεροντα θα εξυπηρετησει? Ή κατεβαινει για την ψυχη της μανας του? Ή δεν θα φαει τιποτα απο το δημο και πρεπει να τον στηριξω? Ή θα κανει εργα? Ας τα εκανε τα εργα τοσα χρονια, οχι το τελευταιο τριμηνο οτι προλαβουμε. Οχι καινουριος δρομος, στην τερψιθεα εκει που ηταν η νησιδα, να ειναι τρακτερωτος να μην μπορεις να πας με το οχημα σου. Οχι την τζαβελα τη θυμηθηκε μια εβδομαδα πριν τις εκλογες.
3) Γιατι να ψηφισω Μιχαλολιακο ή Δριτσα? Τοσα χρονια πολλοι τετοιοι εχουν βγει και ο πειραιας απτο κακο στο χειροτερο ειναι. Ή να τους ψηφισω για να πανηγυριζει η νδ ή ο συριζα? Να εκμεταλλευονται αυτοι την ψηφο μου για τις δικες τους μικροπολιτικες κοντρες στην τηλεοραση? Ε ας τη ριξω στο μωραλη που εχει τοσους φραγκατους στο συνδιασμο του μπας και κανουν και τπτ καλο και για μας στον πειραια. Ή να ψηφισω βουρακη? Που εμαθε αυτος να κουμανταρει μια πολη? Στο χρυσοχοειο του πατερα του?
που ειναι μαζι με αλλους κυκλους εφοπλιστων χρηματοδοτης(εγκυρα) της χρυσης αυγης και των λοιπων μπραβων στο περαμα για να απεργοσπαζει απεργιες και να ριχνει τα μεροκαματα των εργατων προς οφελος των εφοπλιστων.
4) υπαρχουν αποδειξεις ή ετσι λεγεται στα καφενεια?
που εχει τσιρακι τον μοραλη να φαινεται μπροστα και αλλους σαπιους πολιτικαντηδες για να κανει τον πειραια ερμαιο συμφεροντων του εφοπλιστικου κεφαλαιου.
5)Ο προηγουμενος και αλλοι προηγουμενοι τι σκατα εξυπηρετουσαν δηλαδη? Ή καναν εργα για τον πειραια και εμας τους πολιτες του?
50 ευρω η ψηφος στον μοραλη κοστολογηθηκε σε καποιες περιοχες του πειραια. Σε μια εκκλησια μοιραζαν τροφιμα με ψηφοδελτια του μοραλη μεσα στις σακουλες.
6)Σε ποιες περιοχες? Και ποτε? Με στοιχεια, οχι αερολογιες και καφενειολογιες. Εγω αυτα δεν τα ειδα πουθενα και φυσικα δεν τσεπωσα και κανενα 50ρικο παροτι πολυ θα το ηθελα.
ενας ανθρωπος που απλα επειδη ειναι προεδρος του ολυμπιακου θα αγιοποιηθει στα ματια των ψηφοφορων για οτι βρωμικο και σαπιο πρεσβευει ως πολιτικο πλεον προσωπο και εφοπλιστης. συγχαρητηρια στους γαυρους του πειραια.
Τα συγχαρητηρια τα δεχομαι.
το no politica του μαρινακη εγινε εκτος απο ανδρο φασιστων στο καραισκακη και πατημα για να πολιτικοποιηθει ο βρωμιαρης και να παρει τα ηνια και στον πειραια.
7)Οταν λεμε το καραισκακη αντρο φασιστων τι εννοουμε? Ή αναφερεσαι σε καμια 100αρια βλαμενα? Sorry, αυτο ειναι κοινωνικο προβλημα πλεον και οχι ολυμπιακο και δεν μπορεις να τσουβαλιαζεις ετσι καμποσες χιλιαδες κοσμου. Αν μη τι αλλο ειναι φασιστικο το τσουβαλιασμα, γιαυτο μην το κανεις.
ντρεπομαι για τους περισσοτεορυς οπαδους αυτης της ομαδας. που ενας προεδρος τους κανει οτι θελει. που εν μεσω κρισης γινανε τοσα πραγματα και αυτοι απειχαν απο αυτα. που μονο οχι απειχαν αλλα στολισαν με κελτικους σταυρους και νεκροκεφαλες φασιστικες το καραισκακης και με εθνικιστικα παραληρηματα,που βγαλανε δικαιως το ονομα της πιο φασιστικης ομαδας στον τομεα των οπαδων.ενω οπαδοι ολων των αλλων ομαδων τα εβαλαν ανα καιρους με πανο και συνθηματα με το κρατος την σαπια πολιτικη κατασταση και τους νεοναζι. ντρεπομαι γιατι πρωτα καποιος ειναι ανθρωπος και μετα ολα τα αλλα. και τελευταιο ισως οτι εχει να κανει με ομαδες και φιλαθλητισμο.
8 ) Δεν ειδα απο κανενα και πουθενα, ουτε καραισκακη ουτε λεωφορο ουτε πουθενα να διαμαρτυρεται με πανο-συνθηματα για τους φονους των χρυσαυγιτων. Ή αν το εκανε καποιος γινεται αυτοματα φασιστας??? Ποσο φασιστικα και ρατσιστικα φερομαστε τελικα ε?
Στα 7-8 ειναι απλα γνωμη μου και επειδη ειναι πολιτικη κουβεντα δεν θα το συνεχισω ουτε θα απαντησω σε κατι πανω στα συγκεκριμενα. Σε παρακαλω να το σεβαστεις.
Για να γυρισουμε στα του δημου πειραια, εμενα ο λογος του μωραλη και του μαρινακη με επεισε, μιλησαν για καποια πραγματα που συζητιονται καιρο, ειπαν για λιμανι-πυργο-ραλλειο (αληθεια ο μιχαλολιακος δεν τα βλεπει αυτα τοσα χρονια?) και μου δωσαν την ελπιδα οτι κατι θα προσπαθησουν να κανουν για τον πειραια. Και ξερεις ποιο ειναι το θεμα? Αν δεν κανουν, θα τα ακουσουν και εγω θα πω ρε πουστη μαρινακη μας δουλεψες. Αν ψηφιζα δριτσα/μιχαλολιακο και τα εκαναν σκατα θα ελεγα μεσα μου "μπραβο μαλακα που ξαναψηφισες πολιτικαντηδες για το δημο σου, λες και δεν ηξερες οτι δεν νοιαζονται". Αν ψηφιζα βουρακη και τα εκανε σκατα θα ελεγα μεσα μου "μπραβο μαλακα που ψηφισες τον ασχετο επειδη ειναι γειτονας σου". Σαν κατοικος καλλιπολης πειραια, θεωρω λοιπον τον συνδιασμο του μωραλη την καλυτερη λυση με το καλυτερο πλανο για την πολη που κατοικω. Ολα τα αλλα τα ακουω λιγο βερεσε...
Οι πιο επιπονες εκλογες ηταν αυτες, μας βγηκε ο πατος, 6 το πρωι τελειωσαμε. Οι μισοι υποψηφιοι πηραν 0 ή 1 ψηφο, άι σιχτηρ σουργελα που κατεβηκατε ολοι υποψηφιοι. Κατα τ'αλλα Στυλιδαρα, Χριστος κι Αποστολος Γκλετσος με 70% σε εμας. Ωραιος παντως, ηρθε πρωινος-πρωινος με χαιρετουρες. Δυο μερες δεν ειχα ιντερνετ και πηρε πρωταθλημα η ατλετικο, κυπελλο η αρσεναλ και η μακαμπι ευρωλιγκα, ολα τα περιεργα μαζι.
Βεβαια το τελευταιο το περιμενα, με Μπουρουση δε γαμησε κανεις.
Οι πιο επιπονες εκλογες ηταν αυτες, μας βγηκε ο πατος, 6 το πρωι τελειωσαμε. Οι μισοι υποψηφιοι πηραν 0 ή 1 ψηφο, άι σιχτηρ σουργελα που κατεβηκατε ολοι υποψηφιοι. Κατα τ'αλλα Στυλιδαρα, Χριστος κι Αποστολος Γκλετσος με 70% σε εμας. Ωραιος παντως, ηρθε πρωινος-πρωινος με χαιρετουρες. Δυο μερες δεν ειχα ιντερνετ και πηρε πρωταθλημα η ατλετικο, κυπελλο η αρσεναλ και η μακαμπι ευρωλιγκα, ολα τα περιεργα μαζι.
Βεβαια το τελευταιο το περιμενα, με Μπουρουση δε γαμησε κανεις.
Καλα ποσοι ψηφισαν σε εσας? εγω 2:30 ετοιμαζομουν για ποτο, χεχε! Παντως πολυ προχειροτητα φετος, χαλασμενοι φακελοι, λαθη σε βιβλια κτλ. Και μεσημεριανο σαντουιτς ε.. Εκει που αλλα χρονια εφερναν μεχρι και παστιτσιο.. Ατιμη κριση..
Bookmarks