BrazHlias (25-03-14)
BrazHlias (25-03-14)
estai (25-03-14)
Έχει δώσει ήδη δείγματα γραφής. Πριν έρθει σε μας ήταν στην Πίζα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να δείτε που με την απειλή ότι θα του φάει τη θέση ένας παίκτης που έπαιζε στην Κίνα, θα απογειωθεί ο παιχταράς και θα σπάσει μέχρι και τις μπασκέτες από τη μανία του αύριο στη Μάλαγα, ο ...μαλάγας.![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
voskos_7 (26-03-14)
Μαρντικολινς οε οε οε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πολύ θετική εμφάνιση. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια...
Καμεις πλακα;;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οχι ρωταω γιατι δε το ειδα παρα λιγα λεπτα στο τελος!
Faithful (04-04-14)
5 αςιςτ;;
Λαθος κανενα?
Να δεις τελικα εγω τον ματιαζα και δεν επαιζε :p
ειδα το πρωτο ημιχρονιο και ηταν καλος. θετικος. αλλα δεν νομιζω οτι θα ξανακανει τετοιου επιπεδου εμφανιση. για το επιπεδο του ηταν εξωφρενικη αποδοση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν είδα τίποτα: ΑΝ είναι να γίνεις παίκτης, κόβω το μπάσκετ μαχαίρι...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τωρα που λυθηκαν τα ποδια του θα τριβετε τα ματια σας ολοι σας που τον χλευαζετε. Την επομενη φορα θα κανει -10 στο ranking μεσα σε 2 λεπτα.
*****8.23*****
voskos_7 (05-04-14)
Πολυ καλος για ενα ακομα ματς, ειχε καταλυτικη παρουσια σε ντοκιμαντερ που φτιαχνονται απο ειδικη ομαδα προπονητων, για το πως ενας παικτης μπορει να κανει συνεχως λαθη και τροποι να μη του μοιασουν οι νεοι παικτες.
estai (12-04-14)
Bookmarks