Καταλυτης ο Κολινς μεσα στο ΟΑΚΑ.
Βλεπω ηρθες στο φορουμ μας με αγριες διαθεσεις!
καλως ηρθες
Από την πρώτη του επαφή, που πήγε να κάνει γωνία το κεφάλι του Διαμαντίδη, μέχρι τα θρυλικά 6λεπτα στα οποία ο αντίπαλος ανέτρεπε την όποια διαφορά και έχτιζε και στερεό προβάδισμα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι διανύθηκε μεγάλη απόσταση. ΑΝ καταφέρει και τους πιάσει κορόϊδα όλους, καθώς δεν βλέπω ο Αλβέρτης να επιτρέπει σε άνθρωπο να τον μαρκάρει, σίγουρα θα κάνει τεράστιο παιχνίδι, καθώς, δεν θα είναι δυνατό να έχει προβλεφτεί κάποια αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού.
Βέβαια, αν κάνει τέτοιο παιχνίδι, καλύτερα να είναι και το τελευταίο του, καθώς αποκλείεται να το επαναλάβει.
Κάτι τέτοιο περιμένει και η Μπαρτσελόνα από τον Σάδα και δεν την έχει δει τελικός από τότε που το περιμένει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καταλυτης ο Κολινς μεσα στο ΟΑΚΑ.
Βλεπω ηρθες στο φορουμ μας με αγριες διαθεσεις!
καλως ηρθες
panacollas7 (03-06-14)
The Dude (04-06-14)
Παιχταρα μου θα ξεσκισεις αυριο. Ριμπαουντ και στα γρηγορα τρεχεις το γηπεδο. Με το που τελειωσεις το ηρωικο ντου, πατα φρενο, σηκωσε χειροφρενο και πετα τη στο Λοτζεσκι στη γωνια να τα χλατσωνει. Αν δεν ειναι στο παρκε ο Βελγος, στο Ντανστον ή εναλλακτικα στον Κιαμο. Αν δεν ειναι κανενας στο γηπεδο παιξε καθυστερηση μεχρι να τους βαλει ο κοουτς. Οι υπολοιποι δε σκοραρουν αυριο.
Τα λεγα οτι θα παιξει καλα... Αλλα μεταξυ αυτου και του αρχηγου δεν τεθηκε διλημμα, σωστα κατα τη γνωμη μου.
Είναι ο κλασικός Αμερικάνος που και στη βαγδάτη να παίζει θα παίξει αυτό που ξέρει. Προσωπικά τον θεωρώ λίγο ποιοτικά αλλά αυτό ,το μπαίνω παντού κ δεν νιώθω το χριστό μου, είναι χρήσιμο...Κυρίως είναι χρήσιμοι πόντοι, άμυνες και ξύλο...Το θέμα είναι οτι πρέπει να υπάρχει κ κάποιος που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση...
IERO (04-06-14), vasilis-thrylos7 (04-06-14)
Bookmarks