Μου αρέσει το site της![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (20-02-14)
differance (21-02-14)
Skrill και ξερό ψωμί.
Κοσμά σε πείσαμε για την Skrill, τώρα για να σε κάνουμε δικό μας θα αρχίσεις να γράφεις καθημερινά στο thread του Texas.
Το σχέδιο προσηλυτισμού συνεχίζεται![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
differance (21-02-14)
Τον άλλο μήνα θα έχει γίνει πασίγνωστος για το πως με ένα 5ευρο έφτασε στα επιπεδα της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση.![]()
differance (21-02-14)
differance (21-02-14)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (22-02-14)
H μπορεί να άνοιγες πασιέντζες![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (21-02-14)
Ούτε ξερή?Κολιτσίνα?Αγωνία? Omaha![]()
Σου μιλάω ειλικρινά. Δεν έχω ιδέα, η μονή τράπουλα που έχω ειναι μια συλλεκτική από το Playboy με κάτι βυζούδες. Τίποτα άλλο.
Στοίχημα παίζω από το 2001 αν θυμαμαι καλά και από το 2005 ιντερνετικά. Κάποτε έκανα και κάτι παλαβά χτυπώντας τοκογλυφίες του 1,20 και 1,30
το έκοψα αρκετά γιατί μου χαλούσε την συνολική εικόνα του ομορφότερου σπορ.
VALVERDES_7 (21-02-14)
Στοίχημα Σπύρο έπαιζα πολλά χρόνια μέχρι το 2008-09. Από τότε μόνο πόκερ, ζήτημα να έχω παιξει 4-5 φορές στοίχημα. Δεν συγκρίνονται τα σπορ, το στοίχημα έχει ανάλυση μεν αλλά βάσει κυρίως πληροφοριών. Και φυσικά είναι ωραίο ότι ασχολείσαι με μπάλα. Στο πόκερ έχει στην κυριολεξία εκατομμύρια παραμέτρους να εξετάσεις που το κάνουν πιο ελκυστικό. Χωρίς φυσικά να βγάζουμε απέξω και τον παράγοντα τύχη που φυσικά παίζει ρόλο.
Bookmarks