Προβλέψεις, συζητήσεις, αναλύσεις και ... ταμείο (ή κουβάς συνηθέστερα...)
Προβλέψεις, συζητήσεις, αναλύσεις και ... ταμείο (ή κουβάς συνηθέστερα...)
ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ,ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ...
Στείλε με στον κουβα Ηλιαααααααααααααααααα!!!! Τι να παιξω την Μπριστολ Σιτι;;;;;![]()
![]()
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Asos kseros!!Einai kai katakokkinh omada!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αρα έχουμε... Μπριστολ διπλό... παμ' παρακατ....![]()
Blackpool!! Oi seasiders entos einai dunamh...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αρχική Δημοσίευση από sadi
![]()
![]()
![]()
![]()
Πατριώτες, δε μου λέτε, εδώ πρέπει να ποστάρω θέμα σχετικά με το πόσο πιστεύει ο κόσμος ότι θα παραμείνει ο Norwegian ή στις δημοσκοπήσεις?
![]()
![]()
postare prwta edw kai dwse kai apodwseis kai meta stis dhmoskophseis!!
Τωρα πια εμεις οι φιλοι του στοιχηματος δεν πρεπει να ανησυχουμε γιατι μπαινει το Ελληνικο πρωταθλημα στο στοιχημα οποτε εχω ενα στανταρ.ΟΦΗ-ΠΑΟ ξερο διπλο και αποδοση 1,15.
Άσε που στην έδρα του ΠΑΟ το 5-1 έχει απόδοση 1.20 ενώ στην Κρήτη προτιμάται το Χ στο +1 handicap του ΟΦΗ![]()
Για οποιοδήποτε θέλει να δώσει προγνωστικά καλό θα ήταν να σημειώνει σε ένα μύνημα τα βασικά π.χ. Ημερομηνία/Αριθμ. Αγωνα/Αποδόσεις και Προτεινόμενο Σημείο και ο σχολιασμός να γίνεται σε 2ο μύνημα.
απλώς να είμαστε λίγο οργανωμένοι () και να μένει σαν αρχειο, για να δούμε ποιος θα μας στέλνει στον Κουβά και ποιος Ταμείο !!
Μ'αρεσει πολυ η ιδεα σου!Ασε που θα εχει και πολυ πλακα με τους κουβαδες!Αρχική Δημοσίευση από pandragon
Παρακαλώ ψάχνω προτάσεις για το τι να παίξω στο επερχόμενο ντέρμπι ΟΦΗ-Παναθηναϊκός μετά την ανεξαρτητοποίηση![]()
![]()
του ΟΦΗ από τους βάζελους... Κανα Χ καλο θα ήτανε;;
![]()
![]()
sadi
Αν θέλεις να παίξεις τολμηρά...και να πας για την έκπληξη....
το Χ είναι ιδανικό.....
βέβαια, η λογική....άλλα προστάζει !!![]()
Εμείς Θρύλε για σένα, και συ Θρύλε για εμάς
Σύνταξη στα 11
Μάλλον πρέπει να γράψει εδώ ένας πρώην συμφοιτητής μου ... βάζελος όμως και της 13 ... αν βέβαια του έχει μείνει κανένα χέρι ... νομίζω και τα δύο του τα είχα σπάσειΑρχική Δημοσίευση από pandragon
... ο οποίος έπαιρνε το κουπόνι ... δε διάβαζε ούτε τα προγνωστικά, βαθμολογίες κλπ ... ούτε καν τις ομάδες που έπαιζε... σου έλεγε στα τυφλά το 313 Χ, το 226 1, το 412 2 και χωρίς πλάκα έβγαζε σχεδόν κάθε εβδομάδα 300.000δρχ (τότε).
Μου την έδινε τρελλά η κωλοφαρδία του ... βάζελος να μου πεις τι περίμενα ... καλό παιδάκι ο καημένος βέβαια ... τις έτρωγε και δεν έλεγε κουβέντα .... εδώ μετά το 1-4 και το 3-0 δε διαμαρτυθήκε καν για την 6μηνη καζούρα ... περίεργοι τύποι αυτοί της 13. 3d_wow
αυτο δεν ηταν ρεντα που ειχε το φιλαρακι σου ουτε φαρδυς πισινος...
σκετη ******** ηταν...![]()
για σένα μόνο ζω...
Που να τον δεις σε καζίνο ... για πλάκα φοιτητές πήγαμε στη ρουλέτα με 10.000 ο καθένας ... εμείς μέχρι να το βγάλουμε από την τσέπη μας το έφαγαν εν ψυχρώ ... εκείνος σε 2 ώρες έφυγε με 50.000 ... και στην πρώτη ώρα είχε μείνει με ένα χιλιάρικο.
Είπαμε κωλοφαρδία οι βάζελοι αλλά αυτουνού δεν παιζόταν με τίποτα.
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2.40 2.90 2.75
Νωρίς ειναι ακόμα αλλα παρτε μια ιδέα από το πως βλεπουνε το ματς στο William Hill...
Αξίζει στοιχηματικά ο άσσος. Όλα τα λεφτά είναι...Αρχική Δημοσίευση από sadi
![]()
Το λέω απο τώρα...ένα μήνα πρίν.....
ξερό 2ο....με σκόρερ το παλτομιχαλάκη !!!!
υ.γ. και άλλος δικός μας θα σκοράρει.....αλλά δεν ξέρω ποιος
Εμείς Θρύλε για σένα, και συ Θρύλε για εμάς
Σύνταξη στα 11
Bookmarks