sirkostas (01-07-12)
2-1 νίκη της Ισπανίας.![]()
sirkostas (01-07-12)
Α εντάξει. Πλέον είμαι σίγουρος για τη νίκη της Ιταλίας χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
To over από 2.75 έχει κατρακυλήσει στο 1.18!
Αντε άλλο ένα. Δικαιούται κι ο Ινιέστα ένα φυστίκι.
Ελα ρε Τόρρες αγόρι μου, μ' έστειλες ταμείο παιχταρά!![]()
76 ευρά.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sirkostas (03-07-12)
πωπω τι γίνεται ρε? 0-2 χάνει η ΠΣΖ στο ημίχρονο από τη Λοριάν. Θα κλάψουν μανούλες (εκτός από αυτές των μπουκ φυσικά) απόψε.
Ευτυχώς δεν το ακούμπησα.
Οχι. Πρώτη αγωνιστική του Σαμπιονά απόψε. Πριν λίγο μείωσε ο Ιμπραήμοβιτς, αλλά και Χ να κάτσει πάλι οι κουβάδες θα είναι αμέτρητοι.
chainsaw (11-08-12)
Σωστός. Αλλά η πίεση των οπαδών θα είναι μεγάλη κι άμα δε ρολάρουν γρήγορα θα έχουν πρόβλημα (βασικά ο Αντσελότι).
Πλάκα έχουν οι περισσότεροι tipsters στον ελληνικό Τύπο, που στα προγνωστικά τους θυμίζουν τον Βέγγο με τον Αστραχάν.
Πριν λίγο διάβαζα ένα που η πρότασή του για τη σημερινή πρώτη αγωνιστική στην Αγγλία τιτλοφορείται απ' το ίδιο "Ποδαρικό Με Τζιμπρίλ" άκα στο ΚΠΡ-Σουόνσι προτείνει ξερό άσο.
Στο 85ο λεπτό το παιχνίδι είναι μόλις...0-5!
Ενώ ο υποφαινόμενος γίγαντας τίμησε το οβεράκι στο συγκεκριμένο ματς με απόδοση 2,10 κι έχει πάει από ώρα ταμείο!
Αγγλία Πρέμιερ Λιγκ
Κουίνς Πάρκ Ρέιντζερς - Σουόνσι
Over/under: Όβερ 2,5
Απόδοση:
2,10
Ποσό: :
28,00 €
Πιθανά κέρδη: :
58,80 €
chainsaw (18-08-12)
3,60 πλήρωνε το όβερ 2.5 στον αγώνα Πλατανιάς-Πανθρακικός. Δείγμα του πόσο ξεφτίλα είναι το πρωτάθλημά μας και πόσο άμπαλλοι θεωρούμαστε. Οσα χρόνια παίζω στοίχημα τέτοια απόδοση στο όβερ δεν είχα ξαναδεί, ούτε καν να τη πλησιάζει δηλαδή.
Εννοείται ότι το τίμησα γιατί τέτοια απίστευτη απόδοση αξίζει το ρίσκο. Στο ημίχρονο ο Πλατανιάς προηγείται με 2-0.
chainsaw (01-09-12)
Bookmarks