καληνυχτα παιδια.παω να ξεκουραστω γιατι αυριο ειναι η μεγαλη μερα και θελω
να ειμαι ετοιμος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί μου είχε πρηστεί ο Παππάς... Περίμενα αναγκστηκά να τελειώσει το παιχνίδι.
Γαμημένο το Χατζηπουστράκι, αλλά, μην το παρατραβάμε: Δεν υπάρχει και σχετικό βραβείο...
Ήταν και ο Αστέρας, όμως... Να χέσω το 2.21 του αλλουνού: Τόσο αγγούρι, ούτε ο Μουρεσάν δεν ήτανε...
Αυτό με τις κερκίδες (Δεν το λέω για εσένα, τώρα, αλλά, παίρνω πάσα)... Ε, να κάνουμε βαθμολογία και εκεί...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 02-11-13 στις 12:07
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
captain-cook (02-11-13)
@ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ κόψε ρε κούκλα μου αυτό με τον καρκίνο, έλεος δηλαδή
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
DaRkSaGa79 (02-11-13), dtakis80 (02-11-13), kouzoulo (02-11-13), VALVERDES_7 (03-11-13), voskos_7 (02-11-13)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ανθρώπινα, πράγματα: Το είπε ένας γραφικός παπάρας, το πήραμε - κακώς - στο μεζέ, τότε, βγήκε στο Y/t και από τότε, του πηδάμε κανονικά...
Μερικά πράγματα, δεν λέγονται και δεν γράφονται.
Όπως ατυχέστατο, ήταν και το πανό για τα κόκκαλα του Διαμαντίδη στο ΣΕΦ.
kouzoulo (02-11-13)
ρε τσογλανι διαμαντιδη, που να βρεις τις παντοφλες σου ζεστες οταν γυρισεις σπιτι ρε τυροβρομικουλα. αντι οποιασδοιποτε αλλης καταρας.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Που να σου κλειδώσει το iphone και να μη θυμάσαι το pin ρε αρχίδι.
BrazHlias (02-11-13), dtakis80 (02-11-13), Du3lisT (02-11-13), Gtakis (02-11-13), kouzoulo (02-11-13), Rena (02-11-13), sirkostas (02-11-13), VALVERDES_7 (03-11-13), vasilis-thrylos7 (02-11-13), voskos_7 (02-11-13)
voskos_7 (02-11-13)
Που να σε κεράσει ο Τράκης κουραμπιέ...
Πείτε του κι άλλα του παλιανθρώπου.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks