BrazHlias (07-12-13)
Παει και ο Μασιουλις. Ακομη και να ειναι ενταξει ιατρικα μεχρι τον ημιτελικο θα ειναι με λιγες προπονησεις και εκτος ρυθμου. Εχει και για προπονητη αυτον τον ανεκδιηγητο που εβαλε τον Ουκιτς στο πρωτο παιχνιδι της χρονιας (λες και παιζοταν κανενας τιτλος) με προβλημα στους δυο αχιλλειους, μονο και μονο για να μας κερδισει. Τον ιδιο προπονητη που βαζει τον ουτως η αλλως γερασμενο (μπασκετικα) Διαμαντιδη να παιζει πανω απο 30 λεπτα (ουτε στα καλυτερα του χρονια δεν το εκανε αυτο ο Διαμαντιδης). Αρχιζουμε και χανουμε την μπαλα Αργυρη. Λιγος κοσμος και στο ΟΑΚΑ, ο Τρακης εχει τασεις φυγης...Παρακμη μου μυριζει..Μποχου και αου μαζι.
*****8.23*****
BrazHlias (07-12-13)
εγω για την παρακμη το εχω πει απο το καλοκαιρι και αφου μας ειχαν παρει το πρωταθλημα. βασικα απο τη στιγμη που ανελαβε το μαλακιστιρι, ηταν δεδομενο πως μεσα σε 2-3 χρονια θα γινει και αυτο. δεν νομιζω πως φετος θα διαλυσουν, θα εχουν αξιομαχη ομαδα σιγουρα φετος, πιθανον και του χρονου..
για να μην ξεφευγουμε ομως, στο θεμα του ματσιουλις, ειμαι 100% σιγουρος πως θα παιξει στον ημιτελικο, το θεμα ειναι σε τι κατασταση θα ειναι, αλλα στη δωδεκαδα θα ειναι σιγουρα. απο τοτε που ακουστηκε για απολυση του πεδουλακη ηταν δεδομενο οτι ηη παραμονη του θα κριθει στο μεταξυ μας παιχνιδι του κυπελλου. δικαιως ή αδικως, αν χασει εχει απολυθει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χωρίς να απορρίπτω τελείως, το πόρισμα για το κόμπλεξ, αν δεν μας σφύριζαν οι Σχοινάδες, οι Φούφηδες και οι Αναστόπουλοι, θα ήταν πιό αξιόπιστο το δείγμα - γιατί, στην Ευρώπη και στα δύσκολα χρόνια, τους πάτησα κάτω.
Δεν υποννοώ, σαφώς, ότι έπρεπε να έχουμε 5-6 πρωταθλήματα περισσότερα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κάλους, βγάλαν τα χεράκια - καταρράκτη τα ματάκια...
Α, ρε Βαγγέλα τις τους έχουμε κάνει...
sadi (07-12-13)
Το καλύτερο ρόστερ είναι του Παναθηναϊκού
Σας αρέσει, δεν σας αρέσει, το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι το καλύτερο της φετινής διοργάνωσης. Αυτό, από μόνο του,βέβαια δεν σημαίνει κάτι. Πολλώ δε, αν δεν αποκτήσει ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρέα -όπως ήταν αυτή του Ρόκο Λένι Ούκιτς πέρυσι, ενώ αν προκύψει και κάποιος άλλος, ο Παππάς για παράδειγμα, ακόμα καλύτερα. Μη ξεχνάτε αυτό που κυκλοφορεί ευρέως εκεί έξω, στον κόσμο του μπάσκετ και θέλει τους ψηλούς να σου επιτρέπουν να παίξεις καλό μπάσκετ και τους κοντούς να σου δίνουν τις νίκες. Ένα ερωτηματικό μπαίνει και στη δυνατότητα που θα επιδείξουν οι "πράσινοι" να λειτουργήσουν υπό πίεση. Γιατί τώρα πια όλοι περιμένουν (απαιτούν) από εκείνους τις επιτυχίες.
άρθρο από την καλύτερη ιερόδουλη του Μπάσκετ. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
To θυμάμαι το αρθράκι.. Τί γέλιο είχα ρίξει όταν το είχα διαβάσει...
πουτσα σημερα παλυ στο βολλευ.χασανε 0-3 απο την κηφισια...
ειναι τελευταιοι με 1 βαθμο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 08-12-13 στις 17:02
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ελα έρχονται χριστούγεννα και πρωτοχρονια , πρεπει να πουμε τα κάλαντα
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (08-12-13)
O Chuck Norris λέει τα κάλαντα με το τρίγωνο των Βερμούδων.![]()
με ποιον παιζουν σημερα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ αφού δήλωσε εκεί έδρα όπως με εμάς.
Καλλονή στο ΟΑΚΑ...
θα χασουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έτσι ξεκινήστε ΄σιγά σιγά τις πο΄..ες και στο πόλο για να μην σας έρθει χοντρό το κ..λί του Θρύλου
Πρώτη ήττα τους φέτος από το Παλαιό Φάληρο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
και επεται συνεχεια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για καμαρωστε εναν παιχτη γεννημα θρεμα βαζελο
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks