κοιτα που εγινε κ μεσα στον ναο συνθημα το ονομα του καραβουτα!
ουστ απο δω
Πιο ξεφτίλα, παθαίνεις πυρετό και πεθαίνεις... μέχρι και το γκολ με καραμπόλα στον τερμάνθρωπο μπήκε.
There is a Dude in town
κοιτα που εγινε κ μεσα στον ναο συνθημα το ονομα του καραβουτα!
ουστ απο δω
είδες ρε χαμένε για να είναι παγωμένη η εικόνα , "διαστημικό" γκολ από τον κωλοτούμπα !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
The Dude (15-10-13)
αμα ειχαμε τον οττο προπονητη τωρα η λιθουανια θα ειχε ριξει 4 στην βοσνια...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σουτ στο κενό τέρμα με κατάληξη...πλάγιο άουτ. Γειά σου ρε Χοσέ μπακάλη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κρατα λιγο καθυστερηση ρε κορακα μπας και φτασουμε στο 25-0 και περασουμε πρώτοι!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (15-10-13)
μπορχιζει ο χοσε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γκοοοοοοοοοοοοοολ η Λιθουανία στο 94'!!!!!![]()
Ου ρε, δεν ψαρώνουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ναι ρε, αφού τρία έδειξε καθυστέρηση...![]()
There is a Dude in town
στα μπαραζ τωρα να ξεδιπλωσετε κ εκει μεγαλειο
Καλά τα μαντάτα από το Κάουνας. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε 2 επιπλέον αγώνες την αρμάδα του Σάντος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi (15-10-13)
Bookmarks