sirkostas (08-09-13)
Δηλαδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει κακό στη Ρεάλ? Αυτός την έχει κάνει να μην παίρνει το Τσάμπιονς Λιγκ? Γιατί το πρωτάθλημα το πήρε απέναντι στην κορυφαία Μπαρτσελόνα όλων των εποχών.. Είδες επι Μουρίνιο ο Ρονάλντο να καπελώνει κανένα συμπαίκτη του? Γιατί αν το έκανε αυτός, το έκανε κι ο Μέσι όπως το κάνει κι ο Σπανούλης στο μπασκετ. Τι να κάνουμε, αυτοί είναι παίκτες του 10 σε παγκόσμιο επίπεδο κι οι συμπαίκτες τους παίκτες του 7-8. Σε κάθε ομάδα υπάρχει ο παικταράς/ηγέτης που αναλαμβάνει τα περισσότερα. Μέσι και Ρονάλντο για μένα είναι ακριβώς το ίδιο, δεν υπάρχει καλύτερος, είναι στο ίδιο επίπεδο απλά ο Μέσι έχει περισσότερους ποιοτικούς συμπαίκτες απ' οτι ο Ρονάλντο. Στον Ολυμπιακό τα εκτελούσε μέχρι πέρυσι όλα ο Χολέμπας..., κόρνερ, φάουλ, πέναλντι και πλάγιο..μήπως καπελώνει κανέναν κι αυτός?
Όσο για το αν έχει βγάλει τα λεφτά του, δεν είναι υποκειμενικό το θέμα, ο άνθρωπος έχει 4 χρόνια στη Ρεάλ και μόνο από συμβόλαια έχει κοστίσει κάτι παραπάνω από 50 εκ ευρώ και βάλε κι όλα τα μπονους...κοντά στα 70. Θεωρείς οτι η Ρεάλ έκανε περισσότερο από 1 χρόνο να τα βγάλει αυτά τα λεφτά μόνο απ' τις φανέλες του Ρονάλντο? Γιατί αν βάλουμε και τις χορηγίες το νούμερο των εσόδων γίνεται 10πλασιο.
Ξέρεις οτι η Ρεάλ τη μέρα που ανακοινώθηκε ο Ρονάλντο πούλησε περισσότερες από 1 εκατομμύριο φανέλες μόνο στην Ασία? Είχανε βγάλει ανακοίνωση οτι τις πρώτες 2 ώρες, απ' τη μπουτικ της Ρεάλ στο Μπερναμπέου είχαν πουληθεί 3.000 φανέλες μόνο του Ρονάλντο. Βάλε πόσες έχουν πουλήσει σε 4 χρόνια. Οπότε μάλλον τα έχει βγάλει τα λεφτά του...
sirkostas (08-09-13)
Χαχα.Εγω τον ειχα στο twiter μεχρι που καταντησα να διαβαζω περισσοτερες διαφημισεις απότι βλεπω στην τηλεοραση.Το μονο προωσπικο απο τη ζωη του ηταν κατι τσιρκα που πηγαινε,φωτογραφησεις με διασημους lady gaga,rihanna κλπ. και καθολου ποδοσφαιρο.
Κοιταξα και του Μεσι απο περιεργεια περιπου τα ιδια,χωρις ομως τους celebrities.Ο Ραμος εχει ωραιο twiter με φωτογραφιες απο μερη που πηγαινει η ομαδα κλπ
Κανω παραθεση οχι για να απαντησω,αλλα για να πω κι εγω τη γνωμη μου με την ευκαιρια.
Ο ροναλντο ειναι μεγαλος παικτης και θεωρω οτι ηταν λιγοι οι madridistas που δεν χαρηκαν με τη μεταγραφη του στην Ρεαλ.Ωστοσο ειναι και πολυ κωλοπαιδο αθλητικα,με την εννοια οτι βαζει τον εγωισμο πανω απο την ομαδα.Πχ η υπερβολικη προσπαθεια του να παρει πεναλτυ αντι να δωσει και καποια πασα γινεται γελοια ωρες ωρες.Ο μεσι απο την αλλη επισης ανταγωνιζεται συμπαικτες του οπως ο βιγια για το ποιος θα παιρνει περισσοτερο την μπαλα,αλλα δινει και πασες οταν βλεπει να μη βγαινει φαση.
Προσωπικα βαρεθηκα μια μεγαλη και ιστορικη ομαδα οπως η Ρεαλ να εχει καταντησει να ειναι περισσοτερο εμπορικη και λιγοτερο ποδοσφαιρικη.
Οι περισσοτερες συζητησεις οταν προκειται για ρεαλ ειναι ποσα λεφτα εδωσε σε καθε μεταγραφη και πως μπορει να αγορασει οποιον παικτη θελει,ενω οταν μιλανε για την αντιπαλο μπαρτσελονα μιλανε για ποδοσφαιρο -ακαδημιες,φιλικα ποδοσφαιρικα παιχνιδια για φιλανθρωπιες (την ωρα που η ρεαλ διοργανωνε φιλικους αγωνες τενις στο μπερναμπεου με τον ναδαλ να τον ακυρωνει επειδη ειχε τενοντιτιδα),οι παικτες στο twitter τους μιλανε συνεχεια για ποδοσφαιρο.....
Και φυσικα ειναι γνωστα πλεον τα αποδυτηρια της Ρεαλ με τις κλικες του κανω ο,τι γουσταρω.καμια σχαεση με ο,τι πρεσβευε και αναφερεται και στον υμνο της.
Ο Κασιγιας-αδιαμφισβητος αρχηγος και ηγετης της ομαδας- στους αγωνες των τελευταιων χρονων φαινονταν απελπισμενος.Πχ υπαρχει βιδεακι οπου αντι να εμψυχωνει και να θυμιζει στους παικτες ποια ειναι η Ρεαλ εψαχνε να βρει το Μπενζεμα μπας και κερδισει κανα κορνερ η ομαδα και βαλουν γκολ απο στημενη φαση.
Συν το trash talk στους αντιπαλους.Η ασεβεια του Μουρινιο απεναντι στον παγκο της μπαρτσελονα,η προσπαθεια να χαλασουν την εικονα των παικτων της μπαρτσελονα εξωαγωνιστικα (πχ προσπαθεια να αποδειξουν τι κωλοπαιδιο ειναι ο μεσι),ολα αυτα δεν ταιριαζουν σε μια μεγαλη ομαδα.
Σχεδον καμια συγχρονη ομαδα δεν ειναι αθωα,αλλα η Ρεαλ πλεον αντιπροσωπευει το χρημα και οχι τις αξιες.
..Και μου τη δινουν και οι οπαδοι που τρελαινονται με οποιονδηποτε μη ποδοσφαιρικο παικτη γινει νουμερο 1 και δηλωσει madridista.παλια ηταν ο Ναδαλ και ο Αλονσο.Τωρα δε εχω ιδεα ποιανου πανο κρεμανε στο γηπεδο.![]()
Rena (08-09-13)
Όταν έσπασε το πόδι του, σταμάτησε να τρώει κερατιάτικα γκολ η Ρεάλ και μάζεψε την διαφορά;
Ο Αντσελότι, γιατί τον κρατάει ακόμα έξω σε σημείο που τέθηκε και θέμα αποχώρησής του;
Τα υπόλοιπα, τα έχω εξηγήσει, σανσκριτικά δεν είναι: Αν δεν υπάρχει ατομική συμπάθεια, ή και αντιπάθεια, πιστεύω ότι μπορεί να τα εξηγήσει κανείς. Ο Ηλίας, κατάλαβε ακριβώς τι θέλω να πω...
Ο Κώστας, επίσης και διαφωνεί στο σκεπτικό - ε, αυτό μου αρέσει σαν φάση και το κάνω εγώ, για πάρτη μου.
Και στην τελική για να δείτε και πως μπορεί μία διαφωνία, ακόμα και ριζική, να μην καταλήξει σε πόλεμο...
Γιατί, δεν περνάει η ώρα...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (09-09-13)
Ακρως εγωπαθής ο Ρονάλντο επειδή διάβασες κάτι γελοία κι αστήρικτα δημοσιεύματα. Ενώ ο άλλος που ΔΗΜΟΣΙΩΣ παραδέχθηκε ότι ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ για να έρθει ο Νειμάρ (αλλιώς ο βραζιλιάνος θα έτρωγε πόρτα και θα άνοιγε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό) δεν είναι εγωπαθής και βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
dimace (09-09-13)
Συμπληρώνω πως η Ρεάλ παίρνει το 50% απ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ των παιχτών της. Δηλαδή από τη γνωστή διαφήμιση του Κριστιάνο με το σαμπουάν η Ρεάλ παίρνει τα μισά.
Αυτά για όσους νομίζουν ότι ειναι κορόιδο ο Πέρεθ που δίνει τόσα λεφτά για παίχτες. Στη πραγματικότητα τους πληρώνει με τα δικά ΤΟΥΣ λεφτά.
Εγώ Μέγιστε, Νικόλα, Ηλία και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, που πιστεύω πως η Τσέλσι είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη
βάσει παικτών, που μπορώ να βρω το δίκιο μου?
*εκτός Αγγλίας, ΔΕΝ υπάρχει ποδόσφαιρο, μάγκες. Απομιμήσεις του και μόνο. Ακριβές (Γερμανία) ή της πλάκας (Ισπανία με πρωτάθλημα
δυο ομάδων...) Κάθεσαι στην Αγγλία, βλέπεις πάουερ 2 και φτιάχνεσαι. Πας να δεις Ισπανία και αν δεν έχει κλάσικο βαριέσαι που ζεις...
*τι να κλάσει η Μπάρτσα (τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα) μπροστά στην Μάντσεστερ, στην Σίτυ, στη Λίβερπουλ, κλπ... Οι ομάδες της
Αγγλίας έγραψαν την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ, είναι τεράστιο μέγεθος (καμιά σχέση ως ιστορία με την Μπάρτσα)
αλλά αν έπαιζε στην Αγγλία θα έπαιρνε τα παπάρια μου και όχι τίτλους... (άλλο να παίζεις 20 παιχνίδια τον χρόνο και άλλο 70...)
Kαπως το ειχες γραψεις καποτε Δημητρη, το θυμαμαι, η Αγγλια ειχες πει ειναι ο ναος του ποδοσφαιρου και η Γερμανια η αυλη του.
dimace (09-09-13)
Εντάξει, υπερβολικός ο Μητσάρας κατά τι.
Μεγάλη σχολή η Ισπανία, αμέτρητες επιτυχίες των συλλόγων της κι όχι μόνο των δύο μεγάλων.
Και μόνο το γεγονός ότι οι πάμπλουτοι αγγλικοί σύλλογοι πήγαν φέτος κι αγόρασαν με το τσουβάλι παίχτες από τη Πριμέρα (μόνο ο Μπέιλ έκανε την αντίθετη διαδρομή) κάτι δείχνει. Ακόμα κι ο παγκοσμίως άγνωστος Μίτσου κάνει θραύση στην Αγγλία.
Reds (09-09-13)
Μαζέψου, δεν θα με δέσουν εμένα για πάρτη σου!Πού είδες γραμμένο, ότι είπα τον Κ. Ρονάλντο τσουρούκι και κατασκεύασμα (αν το είπα, τι κάθομαι να συζητήσω μαζί σου και δεν πάω να φτιάξουν και εμένα;) - ότι δεν αξίζει τον τόσο υπερβολικό ντόρο, ο οποίος επιπλέον του δημιουργεί έξτρα πίεση που του γυρίζει μπούμερανγκ το έχω πει: Είναι ΕΝΑΣ παίκτης και η Ρεάλ θέλει μία εντεκάδα, την οποία προσπαθεί να μαζέψει από αντίστοιχους που δεν διαλέγει απαραίτητα με αγωνιστικά κριτήρια (και το λες και μόνος σου παρακάτω): Το έκανε και η Μπαρτσελόνα, διώχνοντας τον Ετόο με τον Ιμπραΐμοβιτς με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η διαφορά τους, είναι ότι, αυτή, το είδε και το διόρθωσε. Η Ρεάλ προσπαθεί να το συνεχίσει. Αμφιβάλλεις;
Από το να βγει μία ιστορία ότι τρίζει η θέση του, όπως έγινε αργότερα με τους άλλους; Το βρίσκω πιό συνετό, που βγήκε και το είπε ο ίδιος: Απεναντίας, από την άλλη, δεν είδα να διαψεύδεται από κάπου το άκρως ζημιογόνο δημοσίευμα. Μπορεί να λέει κάτι ακόμα όλο αυτό.
Θα αρχίσω να σου βάζω βιντεάκια από την συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι και από την τακτική συμπεριφορά της Ρεάλ, όταν και ενώ υπάρχει χώρος ελεύθερος απέναντι, πρέπει η μπάλα να περάσει υποχρεωτικά από αυτόν, με αποτέλεσμα όλη η Ρεάλ να είναι προβλέψιμη, όπως ακριβώς και η Μπαρτσελόνα - την πάτησανε και οι δύο στα ημιτελικά έτσι, μόνο που η μπάρτσα επειδή στην τριάδα μπροστά έχει "καρέκλες", σε σχέση με αυτούς που έχει η Ρεάλ, εκτέθηκε περισσότερο.
Τα αποτελέσματα και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο, λένε αυτό - απεναντίας, με βάση την εικόνα τους στις εθνικές, λαμβάνοντας υπόψιν και την σύνθεση των ομάδων τους, μάλλον η σύγκριση αποβαίνει εις βάρος του Αργεντινού. Οπωσδήποτε η αλλαγή ομάδας, θα μπορούσε να δώσει πιό ασφαλή συμπεράσματα στην σύγκριση των δύο, αλλά με την ίδια λογική: Μαλντίνι, Τόττι, Ντελ Πιέρρο και Τζέραρντ, καταργούνται από κάθε σύγκριση με όμοιό τους.
Σωστά... Τα κριτήρια επιλογής, ποιά προκύπτουν τελικά;
Κάθε περίοδος έχει τον χαβά της:
20+ χρόνια μακρυά από την κορυφή, χώρα βεληνεκούς της Ισπανίας, δεν έχει κάτσει: Η Ισπανία το "κατάφερε" με μία συμμετοχή της Ατλέτικο σε τελικό πρωταθλητριών της δεκαετίας του 70'. Στα "χαμηλότερα" λόγω Μπαρτσελόνα κυρίως, κάτι κάνανε και τότε.
Κατά την δεκαετία του 90' είχαμε να λέμε για την απόδοση των άγγλων μακρυά από το νησί και των ισπανών παικτών μακρυά από τις ομάδες της χώρας τους, οι Γερμανοί ήταν πάντα κάπου κοντά μέσα σε κάθε δεκαετία, αλλά οι ομάδες τους, δεν κάνανε πρωταθλητισμό, για δύο συνεχόμενα χρόνια...
Η Ιταλία, είχε τον τρόπο της, να πρωταγωνιστεί παντού. Αλλά της έμεινε ουσιαστικά μία Μίλαν, μετά το 98 και οι υπόλοιποι, ήταν περαστικοί.
Το ρόστερ της Τσέλσι, τώρα, έχει τεράστιες προοπτικές, αλλά ακόμα δεν είναι για κάπου μακρυά και μόνιμα. Τα βαρόμετρα είναι κάποιας ηλικίας με πολλά Αγγλικά χιλιόμετρα και οι νεώτεροι, θέλουν χρόνο για να σταθεροποιηθούν. Το καλύτερο υλικό της ήταν δυνατό αλλά οι Ρόμπεν και Σεφτσένκο, δεν φτάσανε ποτέ ούτε το 80% από αυτό που είχαν δείξει μέχρι τότε ο ένας και στην συνέχεια ο άλλος.
Το μανίκι του Πρωταθλητριών, το τραβήξανε αυτές (σε τίτλους), σε παρουσία, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την Βαλένθια και την Λα Κορούνια, τουλάχιστον.
Στο Ουέφα, κατά καιρούς βρεθήκανε πολλοί στην κορυφή, ή σε απόσταση βολής από αυτήν με Σεβίλλη και Ατλέτικο να είναι οι κυριότερες και όχι μόνες. Ίσως, το πιό σημαντικό βήμα του ποδοσφαίρου τους, όμως, να είναι η "παράκαμψη" της φοβίας που παρουσιάζαν οι ίδιοι οι παίκτες της να βγούνε από την Ισπανία (με πρώτο που έφυγε και πέτυχε, εμφανώς, τον Μοριέντες).
Γαματη κουβεντα κανουμε !
Ενα στατιστικο που βρηκα λεει οτι οι Ισπανοι απο το 1967 εως το 1992 δε σηκωσαν πρωταθλητριων .
Απο το 1992 ομως και μετα εχουν παρει 7 και εχουν παιξει 10 φορες τελικο !
Σημαινει πολλα, εχουν επενδυση στο ισπανικο ποδοσφαιρο οι ισπανοι, δεν ειναι καθολου τυχαιο που παιζουν τοσοι ισπανοι εκτος .
Ακομα και οι Ιταλια που παντα ηταν οι ποιο "δυσκολη" χωρα στην αγορα ισπανων εχει αρχισει και αγοραζει τα τελευταια χρονια.
voskos_7 (09-09-13)
Τα κριτήρια επιλογής παιχτών της Ρεάλ είναι 100% ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Πολύ απλά, ψωνίζει μόνο τους καλύτερους στον κόσμο. Αρχίζοντας με Φίγκο και φτάνοντας μέχρι σήμερα με το δίδυμο Ισκο/Μπέιλ.
Και με εξαίρεση ίσως το φετινό ποσό για Μπέιλ, για κανέναν άλλο δεν πλήρωσε λεφτά που δεν δικαιολογούνταν από το βιογραφικό του. Οταν ο Καβάνι που δεν έχει κάνει τίποτα στη καριέρα του κοστίζει 63, τότε τα 94 του Ρονάλντο και τα 75 του Ζιντάν μπορεί να θεωρηθούν και επιτυχία της Ρεάλ. Εδώ κόστισε 40 ο Βίτσελ στη Ζενίτ κι άλλα τόσα ακριβώς ο βάσκος της Μπάγερν που ακόμα και σήμερα αρκετοί δε θυμούνται τ' όνομά του! Για να κάνουμε τις συγκρίσεις, είναι να σα να αγοράσει μια ομάδα με 90 εκατομύρια τον Λεμπρόν Τζέιμς και μια άλλη με 40 τον Σπανούλη! Ποια από τις δυο ψώνισε από σβέρκο?
Και για το θέμα Νεϊμάρ, τι βρίσκεις πιο...συνετό? Το ότι μια ομάδα κολοσσός παραδέχτηκε ότι τη κάνει ότι θέλει ένας παίχτης? Κι αποφασίζει κιόλας για τις μεταγραφές της? Εδώ δε μιλάμε για τη Νάπολι που ήταν μια ομαδούλα πριν τον Μαραντόνα και λογικά τον είχαν σαν Θεό. Εδώ μιλάμε για τον σύλλογο που οι άνθρωποί του τον αποκαλούν "κάτι παραπάνω από μια ομάδα" κι έχουν φορέσει τη φανέλα αυτή μερικοί από τους καλύτερους παίχτες όλων των εποχών. Τέτοια κατάντια μόνο στον Ολυμπιακό του Ντέταρι θυμάμαι. Αλλά εδώ μιλάμε για τον κολοσσό Μπαρτσελόνα. Κι εσύ το βρίσκεις...συνετό???
Σπύρο, από το 1969 (Μίλαν) μέχρι το 1985 (Γιουβέντους) δεν το σήκωσε καμία ομάδα της Νότιας Ευρώπης. Ηταν η παντοκρατορία των βόρειων τότε aka Αγγλοι/Γερμανοί/Ολλανδοί.
Κι αν δεν μεσολαβούσε το Χέιζελ τότε με τη κάλπικη νίκη της Γιουβέντους και τη τιμωρία των άγγλων από τα ευρωκύπελλα δεν ξέρουμε πόσο θα τράβαγε ακόμα η κυριαρχία των λαών αυτών.
Απαντώντας αποσπασματικά, δεν βγαίνει άκρη: Ο ένας είπε - ΝΑΙ το έκανα, για να μην προκύψουν και σενάρια. Ο άλλος δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ, για την υποτιθέμενη γκρίνια και τις διαβεβαιώσεις οι οποίες εκθέτουν και αυτόν έμμεσα και τον σύλλογο άμεσα - το δημοσίευμα σηκώνει από πλευράς συλλόγου μήνυση (τους κατηγορεί άμεσα για φορδιαφυγή). Ποιός από τους δύο είναι πιό ύποπτος και πιό γελοίος στην τελική;
Η ομάδα - κολοσσός παραδέχτηκε ότι την κάνει ό,τι θέλει ο παίκτης που ΑΥΤΗ δημιούργησε - δεν τον αγόρασε από πουθενά και από το να φέρνω - δεδομένου ότι προπονητής, δεν υπάρχει, το βρίσκω πολύ φυσιολογικό να ρωτάω τους από μέσα, επιτυχημένους, με τους οποίους θα συνεργαστούνε κιόλας, παρά να φέρνω και να μου κάνουν κλίκες οι ήδη υπάρχοντες.
Επίσης, το ότι φτουρήσαν οι γελοίοι που δίνουν αμύθητα ποσά για παίκτες που είναι αμφίβολο αν αξίζουν τα μισά, δεν βγάζει λάδι αυτούς που προϋπήρχαν.
Και το αν ο Μαρτίνεζ που τον θυμήθηκα, αξίζει τα 40 - δες το κέντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπάγερν (με τρεις συμμετοχές σε τελικούς τα τελυταία 4 χρόνια και μία κατάκτηση - και κάβα 150+ εκ. € πρό κερδών χρονιάς και όχι με διαρκείς ζημίες, οι οποίες καλύπτονται τεχνηέντως με τραπεζικούς δανεισμούς), με αυτόν μέσα και χωρίς αυτόν και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
dimace (09-09-13)
Ε, αφού τον δημιούργησε καλώς τον έχει βάλει τώρα κολαούζο και κάνει ότι θέλει. Πόσα μέτρησε το κοντέρ από τη Μπάγερν? 7? Κοίτα μην αυγατίσουν του χρόνου. Ετσι καταντάνε οι ομάδες που αφήνουν ένα παίχτη να κάνει τον γενικό γαμίκουλα. Θυμάμαι και μια άλλη κάποτε που κάποιος δικός της παίχτης έφερνε τον πεθερό του για προπονητή και μετά έβλεπε κάποιον Καραγκιοζόπουλο να τη καρφώνει και να της παίρνει το πρωτάθλημα.
Οσο για τον Μαρτίνεζ, άμα αξίζει αυτός 40 εκατομύρια τότε τζάμπα σκοτώσαμε τον Αμπντούν μ' ένα δίφραγκο.
Reds (09-09-13)
Ένα μαλακισμένο είναι ο Μέσι... αν και μεγάλος παίκτης.
Πάντως, μπορώ να αραδιάσω τουλάχιστον 10 παίκτες (και συμπαίκτες του ανάμεσά τους) που είναι το ίδιο καλοί ή και καλύτεροι
και έχουν βοηθήσει και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τις εθνικές τους. (με πρώτον τον Νέιμαρ, που πήρε μόνος του το Κόνκα...)
Όσο για τον Ρονάλντο: Καλύτερος του γιατί δεν έχει την ποιοτική υποστήριξη του Αργεντίνου, ούτε στην Ρεάλ, ούτε στην Πορτογαλία.
*σε δύο χρόνια το νούμερο ένα θα είναι ο Αζάρ, αν ειναι καλά το παιδί. Άλλη πάστα παίκτη... (πολύ κοντά στο στυλ Ρονάλντο)
Bookmarks