sadi (08-09-13)
sadi (08-09-13)
sirkostas (08-09-13)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (08-09-13)
Το άκουσα σήμερα στον ΣΚΑΙ και το επιβεβαίωσα στο wikipedia. 202 γκολ σε 202 συμμετοχές σε Πριμέρα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.
Edit:
Πρωτάθλημα: 138 συμμετοχές - 147 γκολ,
Κύπελλο: 20 συμμετοχές - 17 γκολ
Τσάμπιονς Λιγκ: 40 συμμετοχές - 35 γκολ
Σούπερ Καπ: 4 συμμετοχές - 3 γκολ
Λογικό σε ένα πρωτάθλημα που σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας ειναι πεντε κλασεις κατω απο τη Σουπερ Λιγκα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και να μην είναι - είναι κοντά στο πραγματικό. Αλλά πες μου εσύ, με έναν τέτοιο παίκτη, τι θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος με μία φυσιολογική ομάδα;;; Για να μην τα κάνει, τι μπορεί να φταίει; Η στατιστική, μπορεί να πει πολλά, αλλά κρύβει και πολλές παγίδες στην ανάλυση (και για το τεχνικό σκέλος).
Επίσης κι ο Μέσσι έχει κάτι ανάλογο, 318 γκολ σε 383 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!
ρε παιδια αυτο ακριβως εξηγει ο βοσκος. δεν λεει πως ο παιχτης δεν ειναι καλος, αλλοιμονο και αν το ελεγε δηλαδη. απο τα ποστ που γραφει φαινεται πως δεν εχει τρελαθει ακομα.
αυτο που λεει ειναι πως θεωρει τη νοοτροπια της ρεαλ λαθος, βαζει τους παιχτες πανω απο την ομαδα για να τους εχει ικανοποιημενους, αλλα αυτο ειναι εις βαρος του συλλογου τελικα.
προκειμενου να παιρνει μπαλα ο κροναλντο ειναι ικανοι να τον βαλουν να εκτελει και τα αουτ, να δινει πασα στον αμυντικο εξω απο την περιοχη και ο αμυντικος να του ξαναδινει μπαλα για να ξεκιναει ο ιδιος το παιχνιδι απο πισω, θα κανει δυο τριπλες, πασα στον εαυτο του και μετα περνωντας το κεντρο να την περναει απο το αριστερο στο δεξι, να περναει τη μπαλα κατω απο τα ποδια του τσαβι αλονσο, ολο το μπερναμπεου (συνεννοημενο) να τον αποθεωνει, ο προπονητης να χειροκροταει και μολις φτανει εξω απο την περιοχη να αμολαει το σουτ. μεχρι να ξαναπαρει μπαλα η ρεαλ και να γινει παλι το ιδιο.
οι περιπτωσεις των ζινταν, φιγκο, ροναλντο ηταν τελειως διαφορετικες. αυτοι πηγαν σε μια ομαδα ετοιμη και πρωταθλητρια ευρωπης οπου αρχηγοι και φυσικοι ηγετες της ηταν ο ιερο, ο κασιγιας και ο ραουλ. μπορει στη συνεχεια να εγιναν οι mvp της ομαδας ομως δεν τους εγλειφαν τα κακαλα συνεχως και αδιαλειπτως. ηξεραν πως η επιτυχια της ρεαλ ειναι πανω απ'ολα και δευτερευον τον ποιος θα πετυχει γκολ. ο ροναλντο απλα θελει η επιτυχια να συνδεθει με το ονομα του και πρεπει ολοι να τρεχουν σαν τα σκυλακια απο πισω του.
οσο για το αν εβγαλε τα λεφτα του θα συμφωνησω και σε αυτο με το βοσκο. στο αγωνιστικο κομματι μιλαμε. για μενα τα λεφτα του τα "βγαζει" αν πετυχει τους στοχους της η ομαδα και οχι αυτος προσωπικα. αν αντι για 200 γκολ ειχε βαλει 150 και η ρεαλ ειχε δυο τσαμπιονς λιγκ να ειστε σιγουροι πως θα ηταν ολοι πιο χαρουμενοι (εκτος απο το ροναλντο). με την αλαζονικη του σταση, παρολο που ειναι παιχταρας, "χαντακωνει" και την ομαδα, διοτι καπελωνει ολους τους υπολοιπους παιχτες.
υ.γ. η συγκριση με το μεσι ασκοπη, απορω γιατι μπηκε στην κουβεντα (ειδικα απο τη στιγμη που παρεκτραπηκε η κουβεντα και φτασαμε σε συγκριση μαραντονα-μεσι), διαφορετικη περιπτωση κατα τη γνωμη μου αλλα δεν εχει σημασια, εγω μιλαω για το ροναλντο και τη νοοτροπια της ρεαλ. αν ειναι ποτε δυνατον αυτη η ομαδα να χορευει αναλογα με το πως βαραει το ντεφι, οχι συγκεκριμενα ο ροναλντο, αλλα ο οποιοσδοιποτε παιχτης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Χωρις να μπω στη διαδικασια συγκρισης μεταξυ τους, για το τι εχει πετυχει ο καθενας και ποιος ειναι ο καλυτερος,
πιστευω οτι ο Μεσι εχει τεραστιο ποδοσφαιρικο ταλεντο, πραγμα που δεν εχει σε τετοιο βαθμο ο Ροναλντο, ομως ο Ροναλντο με πολυ δουλεια εχει καταφερει να καλυψει αυτη την διαφορα.
kwtsios (10-09-13)
Ή τουλάχιστον, αν άρπαξα, δεν "έπιασε" αυτή μου η μεριά.
Σε ευχαριστώ βρε Ηλία, είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για το γιατί βγαίνει κάτι άλλο από αυτά που γράφω - αν έχει γίνει κανένα πραξικόπημα από την Στερεά και κάτω και το πρώτο που αλλάξανε οι επάνω, ήταν το νόημα των λέξεων στις προτάσεις (εκτός αν ισχύει αυτό και εσύ είσαι αντάρτης) - αν με έχει κάνει ιγκνόρ ο Κώστας και ρωτάει τον Σπύρο να του πει τι γράφω και ο Σπύρος τα αλλάζει για να φτουρήσει η δουλειά... Ό,τι θα σκεφτόταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος στη θέση μου...
Το ίδιο ισχύει και για την Ρόμα: Όταν θες, καταλαβαίνεις, όταν δεν θες, δεν... Αλλά και για αυτό σ'αγαπάμε.
Reds (08-09-13)
Μπαίνουμε πάλι σε επικίνδυνα μονοπάτια, για την ψυχική ηρεμία του σερ.
Προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό, αφενός γιατί ο Νεϋμάρ, πρωτοπάτησε Ευρώπη (με την έγκριση του Μέσσι - γιατί όταν έχεις αστέρια που υπολογίζεις σαν αρχηγούς και σαν παίκτες, τους ρωτάς) και είναι αμφίβολο ακόμα αν την μπορεί την Ευρώπη και αφ ετέρου επειδή δεν βρίσκει η ίδια η Μπάρτσα τον λόγο να έχει κάποιον πιό ακριβοπληρωμένο από τον Μέσσι, αφού καλύπτεται πλήρως από τις υπηρεσίες του.
Θα πατήσει ιγκνόρ ο Κώστας, την βλέπω την δουλειά...![]()
Bookmarks