Σας βρήκα καλούς, ας το εκμεταλλευτώ λοιπόν!!)
Νέα ερώτηση: Πώς βάζουμε φωτογραφίες στο κείμενο???
Με το "εισάγετε εικόνα"? Ζητάει url, το βάζω αλλά τζίφος...
Θενκς ιν αντβανς
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
ευχαριστώ!!
voskos, ερώτηση:
αυτό το "Θα πέσουν τα τσιμέντα..." πώς το έγραψες? Πού γράφεις ατάκα που φαίνεται κάτω από το όνομά σου?
Θενκςς
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νίκος κι εγώ! Χάρηκα!!
Δε βλέπω "Προσαρμοσμένος τίτλος χρήστη" εκεί που λες..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 14-08-13 στις 02:26 Αιτία: Μην είμαστε και ζώα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
8PYLOS (17-08-13)
Γατακια εδω ειμαι...
Αλλα με αλλο username...Τωρα Venoms απο Blitz.
Σχολια για το πως και το γιατι απορριπτονται,παμε παρακατω.
Νιαου...
Τι κολπα ειναι αυτα τα Mentioned Post και Tagged Thread?
Πηραμε καμια προαγωγη?
σας εχουμε εκπληξουλες...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Reds (01-09-13)
Ας πούμε ότι γράφεις κάτι και θέλεις να σου απαντήσει ο Σάκης, ο οποίος ξεκοκαλλίζει μια μπριζόλα και θα μπει στο φορουμ όταν χωνέψει. Τι κάνεις;
Γράφεις [MENTION=31]sadi[/MENTION]; (@ονομα χρήστη και μετά ερωτηματικό) και θα ειδοποιηθεί όταν χωνέψει,, όταν ξαναμπει
Τώρα αν θες κάποιος να δει ένα νεο thread/θέμα χωρίς να ποστάρεις, μπορείς να το κάνεις με το Tag User που βρίσκεται στην κορυφή
Μαλιστα,πολυ καλο το βρισκω γιατι απο τι καταλαβαινω εκτος της μπριζολας.ε συγνωμη του Σακη ηθελα να πω με το δευτερο γλιτωνουμε ασχετα ποστ.
Πολυ καλο!
Το Wrap MENTION στα εργαλεια τι ακριβως ειναι,Βασικα υπηρχε και δε το ειχα δει η μπηκε τωρα?
Κι όταν απλά μας κάνουν quote παίρνουμε ειδοποίηση; Μέχρι χτες είχα 1 κάθε 3 χρόνια και τώρα έχω 4 τα τελευταία 10 λεπτά...
Λίγο μπέρδεμα είναι, αφού με στέλνει συνέχεια να δω post που τα έχω δει ήδη...
[/spasiklaki]
Κατω απο το αβαταρ του καθε χρηστη πλεον γινεται ενας πανικος με αριθμους,ηλικιες,μηνυματα,Thanks κ,α.Πιστευω αυτα θα τα διορθωσεται γιατι ειναι λιγο ατσουμπαλα.
αν κανω αυτο: [MENTION=5574]BrazΗlias[/MENTION]; κανω tag τον εαυτο μου?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (02-09-13)
πως μπορω να σταματησω τα email οταν καποιος με κανει quote??
επισης γιατι καποια γραμματα μου τα δειχνει με bold και αλλα οχι?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (02-09-13)
τα email ειναι οτνως ενοχλητικα, ενω αντιθετως τις ειδοποιησεις εδω τις βρισκω εξυπηρετικες! πιστευω θα ταν θετικο αν ειχαμε ειδοποιηση και για τα θενκς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks