Και δε ρωτας βρε;
Και δε ρωτας βρε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πανο, εχει απορρυθμιστει το ρολοι του φορουμ...παει 12 ωρες πισω και εμφανιζει τα ποστς πισω απο τα τελευταια..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
το ρολοι παιδια
Κάτι έχει πάθει το φόρουμ σήμερα. Ενώ έχω διαβάσει όλα τα ποστς, συνεχίζει να τα εμφανίζει κόκκινα...
Τι συμβαίνει;
Όταν κάνω κλικ στα "Νέα Μηνύματα" βλέπω πάντα αυτό (όσο κι αν περιμένω):
Μας συγχωρείτε! Ο διαχειριστής έχει ορίσει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο μία αναζήτηση κάθε $vboptions[searchfloodtime] δευτερόλεπτα.
καποιο προβλημα υπαρχει με το ρολοι οπου εχει απορρυθμιστει και τα μηνυματα δεν εμφανιζονται στη σωστη σειρα..Εχει παει πισω το ρολοι καμποσες ωρες..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-03-08)
Ειχαμε ένα πρόβλημα με το ρολοι του φορουμ, που τα έκανε λίγο χάλια με τα ποστ να μπλέκονται, αλλά τώρα διορθώθηκε.
Οτι άλλο πρόβλημα αναφέρετέ το εδώ
panty (29-02-08)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
με τα παιχνιδια τι εγινε?μερικα εξαφανιστηκαν...
ναι αλλα ρε διονυση μην διωξετε αυτα που ειμαι πρωτος.ολα τα αλλα διωξτε τα.![]()
Εγινε Σταθη
Νομιζω δεν εδιωξα κανενα απο αυτα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
για αυτο το λεω.επειδη δεν διωξατε απο αυτα μην διωχνετε αλλα.καλα ειμαστε τωρα.και μια ερωτηση.στο leaderboard πως μετρανε οι ποντοι?γιατι πως ειναι δυνατον να εχω 4 highscore και να εχω λιγους ποντους.υπ'οψιν οτι στα παιχνιδια που διωξατε δεν ειχα παει καλα.
thanks.
Bookmarks