Μη πω και όχι μόνο εσύ, αλλά και η ΟΥΕΦΑ...
Να το διαβάσει κανένας Γλύκας αυτό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sadi (24-06-13)
sadi (24-06-13)
Ε ναι με τους αλλους παικτες εχουμε προβλημα επειδη δε θελουν οι γυναικες τους να ερθουν Ελλαδα,με τον Ντι στεφανο θα πρεπει να πεισουμε τη νοσοκομα πρωτα.Παντως μια τετοια μεταγραφη δε θα ηταν αδυνατη...λογω Καρεμπε δηλαδη.
voskos_7 (24-06-13)
Rena (24-06-13)
Γράφει ο Τζέιμς Ποντ Αποσβολωμένη η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον το μεταγραφικό κρεσέντο των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας ενώ αντικείμενο στοιχηματισμού αποτελεί πλέον η επόμενη κίνηση του γίγαντα των Βαλκανίων. Δεδομένης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, οι υπόλοιπες ομάδες αναλώνονται σε σπασμωδικές κινήσεις που είναι πρόδηλες του πανικού στον οποίο έχουν περιέλθει. Η Τσέλσι, σε μία κίνηση απελπισίας, έσπευσε να κλείσει την υπόθεση του Καβάνι υπό...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ω,ρε σφαλιάρες στους "αντικειμενικούς". Η αλήθεια στη φόρα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γράφει ο Τζέιμς Ποντ Όταν όλοι οι σύλλογοι ανά τον κόσμο κάνουν μεταγραφές, η Πειραϊκή ΠΑΕ κάνει την διαφορά. Διαβλέποντας τον κίνδυνο να επέλθει μία κόπωση στο φίλαθλο κοινό από τον ορυμαγδό των διαψεύσεων και εκτιμώντας ότι η χθεσινή επιβεβαίωση, που προηγήθηκε μίας ακόμα σχετικής διάψευσης επί του ίδιου θέματος, θα έχει περιορισμένο και ανεπαρκή αντίκτυπο στην γενικότερη ψυχοσύνθεση του κοινού, η διοίκηση της ΠΑΕ προέβη σε μία αιφνιδιαστική κίνηση. Αντί των εισιτηρίων διαρκείας...
Γράφει ο Τζέιμς Ποντ Αν και όλα δείχνουν να λειτουργούν βάσει σχεδίου, κάτι ανεκδιήγητοι τύποι έχουν βαλθεί να εκθέσουν άπαντες με τα καμώματά τους, ως ομοσπονδιακοί εκλέκτορες. Ένα μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, για την απόκτηση του οποίου η διοίκηση της ΠΑΕ έδωσε μάχη με το φαξ και κατέθεσε την καλύτερη προσφορά, κερδίζοντας στο νήμα και την προσφορά που έτρεχε στα σούπερ μάρκετ του μεγαλομετόχου της προηγούμενης ομάδας του, διακρίνεται στο μουντιάλ των Νέων σε μία θέση...
Και τα ξέρουμε, και τα γραφουμε!
Διαβάστε όλα όσα οι άλλοι και να ήξεραν, δεν θα τολμούσαν να γράψουν...
sadi (29-06-13)
Και αν τα εγραφαν θα τα διαψεύδαμε με έγκυρο ρεπορταζ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 30-06-13 στις 00:27
sadi (29-06-13)
"T"
Για λευκότερα λευκά.
voskos_7 (29-06-13)
sadi (29-06-13)
Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας Σφοδρή επίθεση από τον μη-μέτοχο @Yiannis προς την ΟΥΕΦΑ, την ΦΙΦΑ, την Μότορ Οιλ και τα πατατάκια Τσακίρης εξαπολύθηκε σήμερα το απόγευμα εν μέσω καλοκαιρίας. Τα σκάγια πήραν τους πάντες και ο μη-μέτοχος δεν τουίταρε καν όλο το απόγευμα δείχνοντας ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν πρόκειται πλέον να ανεχτεί παιγνίδια στην πλάτη του Πρέσβεως.Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ να μην αδειοδοτήσει τον Πρέσβη με τη σαθρή δικαιολογία ότι η αίτησή του ήταν του πέους, και ότι δέν...
Πήδηξέ τους όλους Γιάννη! Η θέση της Μπαναθας ειναι στας Γιουρόπας!
"(...αλλά όπως λένε τα κακά στόματα έκλεψε τον καπουτσίνο από εκπρόσωπο της Χλέπα Σιβηρίας) "".
Ελιπζω να μην τον πεταξε επειδη δεν ειχαν βαλει ζαχαρινη οι απολιτιστοι της Σιβηριας.![]()
sadi (30-06-13)
Bookmarks