panahs7 (06-05-13)
panahs7 (06-05-13)
Ρένα και Γιώργηδες σαν εύχομαι τα καλύτερα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Rena (07-05-13)
Mπερδεύτηκε και από την Κεφαλλονιά βρέθηκε στην Ιθάκη?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΣαΝλαμίνα λέμεεεεεεεεεεεεΝς!!!!!!!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Σαλαμίνα ήσουνα ορέ τρελέ? Έχει ωραία σαλάμια?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (06-05-13)
Χρόνια πολλά παιδάκια....Χριστός Ανέστη....
Εμείς πάλι ακόμη το παλεύουμε!!!
Χρόνια πολλά στη Ρένα και στους Γιώργηδες!!!
Όλα τα καλά να έχετε πουλιά μου!!!!![]()
Χρόνια πολλά κι από εμένα σ όλους με υγεία
χρονια πολλα σε ολο το φορουμ.
χρονια πολλα σε λαμπρους,αναστασιες,λαμπρινες,γιωργηδες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (07-05-13), Rena (08-05-13), sk12072 (08-05-13), VALVERDES_7 (07-05-13)
celticfrost (08-05-13)
Καλησπερα,Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα σε ολους ελπιζω να περασατε ολοι καλα και ευχομαι του χρονου ακομα καλυτερα και προπαντων με υγεια.
Χρονια πολλα στους καλους μας Γωργηδες του φορουμ και σε οσους γιορταζαν αυτς τις μερες,ευχομαι τα καλυτερα σε ολους σας.
Στους καλούς μου φίλους, Ελένη και Κώστα, χρόνια πολλά για την ονομαστική τους εορτή!
Χρόνια Πολλά στην Ελένη, στον Μέγιστο και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χρόνια πολλά στην Ελένη και στον Μεγιστάνα των πάντων (σιγά μην σας άφηνε τομέα) και σε όλους όσους γιορτάζουν, να τους χαίρονται οι δικοί τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελενίτσα να σε χαιρόμαστε και κυρίως, φυσικά, το πιντάκι σου και όσοι σε αγαπούν ... να είσαι γερή & ευτυχισμένη ...
Χρόνια πολλά και σε όλους του Κωνσταντίνους του φόρουμ ... που να θυμηθώ 2:20 έναν έναν ... πολλές ευχές και σε εσάς.
Παππούλη σαρανταπιπίλανα χαιρόμαστε και την κολλητή σου ... το κοριτσάκι μου το γλυκό.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
χρονια πολλα στην ελενη,στον κωσταρα στην σαντορινη και σε οσους ξεχναω αυτη την στιγμη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ελένη και Κώστα
Χρόνια πολλά να σας χαιρόμαστε, να μας αναλύετε τα άστρα και το στοίχημα και ας μην μας βγαίνει τίποτα![]()
Bookmarks