Γνωστή η κατάληξη, αν και ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα - δύσκολα στο τέλος. Φυσικά μίλησε η λουζεροσύνη των Καταλανών που έκαναν σκατά όλες τις τελευταίες τους προσπάθειες.
Kαλά τι μαλακία επίθεση ήταν αυτή που έκαναν στο τέλος?Οτι να ναι
Γνωστή η κατάληξη, αν και ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα - δύσκολα στο τέλος. Φυσικά μίλησε η λουζεροσύνη των Καταλανών που έκαναν σκατά όλες τις τελευταίες τους προσπάθειες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο σκατοβαζελος ειναι στο φαιναλ 4.απιστευτο.....
ποιος να το ελεγε.....με τον μποχου ρε παιδια....
δεν το χωραει ο νους μου....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3ελευθερα ειχαν και δε σουταρε κανενας... Το αλλο το αναιμικο, εχασε και τις δυο βολες...
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τελικά η ήττα από την ΤΣΣΚΑ τελευταία αγωνιστική τους έκανε καλό. Γλίτωσαν εμάς και έπεσαν επάνω στους χεσμένους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με τη λουζερομάδα δεν παίξαμε κι εμείς θυμάμαι;(κλασικός εγκάθετος εγώ....)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μακράν η ποιο λουζερ ομάδα ειδικά όταν παίζει με τον Ζελα είναι για να γελάς.
όπως έγραψε και μια ψυχή ...
ΠΙΟ ΛΟΥΖΕΡ ... πεθαίνεις !
κο κο κο κο κο κοτες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
τραγικη σε ολα τα επιπεδα.στο τελος χασανε δικο τους παιχνιδι.
ας πανε πισω στην πατριδα τους χεσμενοι οπως ηρθανε.
μεθαυριο καλυτερα να μην κατεβουν γιατι θα χασουν με 40 ποντους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αυτη η πουστρα ο λιθουανος το εδωσε το ματς!!!γαμημενε μπασταρδε.
ο φόβος του Σαδα .. να μην σουτάρει δυο φορές , στην προτελευταία επίθεση
ΟΛΑ τα λεφτά !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
sadi (16-04-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks