Και... πού το άκουσες αυτό, για να έχουμε καλό ερώτημα;;;![]()
από την συνέντευξη του μπαλτάκου στον βαζελοσπορ φμ
<<Αν κινώ τα νήματα για την ομάδα μου, καλά κάνω. Ας έχουν κι εκείνοι ανθρώπους για να κινούν τα νήματα στη δική τους ομάδα.>>
Τα ίδια έλεγαν και στο ποδόσφαιρο στα πέτρινα, το ίδιο προσπαθουν να κάνουν και τώρα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
και έχει περάσει στα ψηλά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και... πού το άκουσες αυτό, για να έχουμε καλό ερώτημα;;;![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βρε;;;![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η πρωτη και μεγαλη μεταγραφη του τρακη.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
σκατοβαζελοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κυρ Βαγγέλη και Μπερμπάτοφ και Πάτο και Ροναλντίνιο και Μουνιέ! Δύο Μουνιέ κυρ Βαγγέλη μου!! Θα το κάψουμε απόψε...Έστειλε τον φάκελο στην UEFA ο Παναθηναϊκός
Στο πράσινο στρατόπεδο προσδοκούν πως η UEFA θα επιληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα της υπόθεσης. Θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες αποβολής των "ερυθρόλευκων" από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ώστε τη θέση τους στους ομίλους του Champions League να πάρει το τριφύλλι.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BrazHlias (20-06-15)
Δηλαδη το να μην παιρνει καθολου ποντους η Ελλαδα στην ευρωπη ειναι το βασικο μελημα αυτων.
Δε θα παιρνουμε εμεις τα λεφτα του cl και νικησαν.Τες πα.Δε θα γινει το δικο τους,αλλα πραγματικα ο κοσμος καιγεται και τα βαζελοπαοκια στην κοσμαρα τους,να ριξουμε τον Ολυμπιακο.
Κριμα παντως που δεν εχουμε προεδρο πραγματικο πειραιωτη να απαντησει με μεταγραφαρες και να τους κανει να κρυφτουν ξανα.
Την τρύπα την ύγραναν και την λύπαναν και περιμένουν το τσουτσουνάμι πλέον. Τελείωσαν...
There is a Dude in town
Rena (20-06-15)
panahs7 (20-06-15)
Rena (20-06-15)
οι ηθικοι διεκδικουν την εισοδο στο τσ.λ. στα χαρτια ε; ωραιο το σωματειο της πουστιας αλλα δεν θα τους περασει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pirateeeeeee (20-06-15)
6 ευρωπαικα στο μπασκετ ρε μουνια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αντε να ρθει ο νεος Λιθουανος προπονητης σας, να πηδαμε και μια σοβαρη προσωπικοτητα και πρωην παικταρα. Βαρεθηκαμε τους Μανωλοπουλους και τους Λυκογιαννηδες.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ρε παιδια, το θεωρω τελειως λαθος να παρουν τον γιασκεβιτσιους προπονητη. μονο και μονο για να ανεβει ψυχολογικα ο κοσμος θα εκανα τετοια κινηση, αλλα ουσια μηδεν. Για μενα αγωνιστικα τετοια κινηση ειναι λευκη πετσετα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οποτε...με το καλο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks