πω ρε πούστη τι καλαθι έβαλε ο Ναβάρο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Εσύ βάλε να δεις σε DVD τον Μπουρούση και άσε μας ήσυχους![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
σαν να ξεθάρεψαν οι Σπανιόλοι
Αντε ρε μη σταμτησετε
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραίο κάρφωμα... στο σίδερο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
νέα μπομπα 3 Ναβάρο 43-34
La Bomba![]()
45-39
45-42 μεσα στο ματς ξανα
45 όλα
Λούζερς.
Τι λουζερομαδα ειναι αυτη ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δεν διαβάζω τον Σταθη και ανησυχώ
νεα βόμβα οι σπανιόλοι
Ειπε Σατο;;;;
Ναι, επέστρεψε
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Bookmarks