nikoskarki (12-03-13), Protassov (04-03-13), sirkostas (04-03-13), voskos_7 (04-03-13)
Κάτι τέτοια με κάνουν να μην καταλαβαίνω το επουράνιο σχέδιο.
Οι φελοί αποθεώνονται και αξιόλογοι άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα.
Τι να πεις...
nikoskarki (12-03-13), Protassov (04-03-13), sirkostas (04-03-13), voskos_7 (04-03-13)
nikoskarki (12-03-13), voskos_7 (04-03-13)
Ευχαριστώ: Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου, αλλά πέτυχα την εισαγωγή μου από την κατεύθυνση των θετικών επιστημών. Η επιμονή και ενασχόληση του πατέρα μου με την σωστή χρήση της γλώσσας είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την εικόνα των κειμένων μου - στο σχολείο είχα το ακριβώς αντίθετο θέμα - να μην γράφω "δύσκολες" λέξεις.
Τώρα ασκώ το επάγγελμα του λογιστή και του σύμβουλου επιχειρήσεων - και ψάχνομαι παράλληλα για κάτι άλλο, καθώς, η παροχή υπηρεσιών νοσεί βαριά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (04-03-13), dimace (04-03-13)
nikoskarki (12-03-13)
differance (04-03-13), dimace (04-03-13)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Από κόσμο, δεν πάσχουμε: Αυτό που λέγαν οι Εβραίοι για τη σκόνη στο μαγαζί το ξέρεις: Ε, από ανάγκη για ξεσκόνισμα άλλο τίποτα...
Τι λέει, θα βρέξει βλέπω...
Κάπου εκεί θα είναι, να έρθω το καλοκαίρι να την ξετρυπώσουμε παρέα;![]()
differance (04-03-13)
Έλα έλα. Και θα σκάσει ο Δημήτρης από το κακό του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (04-03-13)
Ωχ, μερκελίζει?
Τι περίμενες; Στο επάγγελμά μας, όποια προσέχει τον εαυτό της, μόνο για νύφη πάει...
dimace (04-03-13), kwtsios (04-03-13), VALVERDES_7 (04-03-13), voskos_7 (04-03-13)
Aνέθετε τα έργα απευθείας με πρόχειρους διαγωνισμούς??? Κάτι δε μας λέει καλά το άρθρο. Ή γίνεται απ' ευθείας ανάθεση, ή διαγωνισμός (ο πρόχειρος είναι μορφή διαγωνισμού). Απ' ευθείας ανάθεση με πρόχειρο διαγωνισμό, πρώτη φορά βλέπω.Νέες ποινικές διώξεις εναντίον του Παναγιώτη και του Διονύση Ψωμιάδη ασκήθηκαν από την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση με τα «45άρια». Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βάρος του δημοσίου από κοινού και κατ' εξακολούθηση. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά σε 456 έργα και η ζημιά που υπέστη το ελληνικό δημόσιο υπολογίζεται σε 4,1 εκατ. ευρώ, καθώς η τότε νομαρχία ανέθετε τα έργα απευθείας με πρόχειρους διαγωνισμούς.
nikoskarki (12-03-13), sirkostas (05-03-13), voskos_7 (04-03-13)
Φιλαράκι μου από οικονομική κατεύθυνση είσαι? Ωραία, χαίρομαι. Μην μου πεις ότι δεν είσαι υπέρ της επιστροφής στην δραχμή γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας..
Είναι δυνατόν χωρίς εργαλεία νομισματικής πολιτικής να φύγουμε από την κρίση?Που ακούστηκε αυτό το πράγμα ξανά στην ιστορία?Ασχετα με την δημοσιονομική προσαρμογή που έτσι και αλλιώς πρέπει να γίνει.
Οι Δήμοι μπορούσαν να κάνουν απευθείας αναθέσεις μέχρι το ποσό των 20 Κ οι τότε Νομαρχίες νομίζω έως 45 Κ.
Ο νόμος τα θεωρούσε μικρό ποσά. Θεσπίστηκε αυτή η δυνατότητα με την λογική του επείγοντος.
Βεβαίως οι Δήμαρχοι ή οι Νομάρχες το επείγον το τάνησαν σπάζοντας πχ ένα έργο των 100 Κ σε 5 μικρότερα ώστε να βολευτούν όλοι
Bookmarks