Ναι ρε γαμωτο!!!!!
Οε οε οεεεεε τζιμπουρ!!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
μένει; νόμιζα ότι είναι αστείο. κοίτα κάτι πράγματα.
καλώς να μείνει τότε
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ναι ρε γαμωτο!!!!!
Οε οε οεεεεε τζιμπουρ!!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
καλά τα φούμαρα που μας πούλησαν ολα τα site.
μπραβο στον τζιμπουρ που εμεινε στην ομαδα μιας και δεν θα εβρισκε αυτα τα λεφτα
πουθενα αλλου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ολη η ουσια της υποθεσης στις δυο γραμμες του ποστ σου.
τοσο εκριναν πως αξιζει ο τζεμπουρ, τοσα του εδωσαν. λειτουργια σοβαρης ομαδας και δικαιωθηκε. μπραβο στο χοντρο, εστειλε το μηνυμα και στους υπολοιπους πως δεν κρεμομαστε απο τα αχαμνα κανενος παιχτη και κανενος μανατζερ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (28-01-13)
Αν μείνει τελικά , όπως θέλουμε εμείς και όπως πρέπει .... από μένα +1 στο Μαρινάκη και το εννοώ απόλυτα .
Αν παραδέχομαι σε κάτι τον Μαρινάκη είναι ότι δεν τον ποιάνουν μαλάκα οι μανατζαραίοι όπως πολλές φορές είχανε πιάσει τον Σώκο.
Με τον Ριέρα μόνο πήγε να την πατήσει αλλά ρέφαρε στο καπάκι.
simplicity is intelligence
Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα
Εεεεε τι έγινε; Έμεινε τελικά;
Πολύ χαίρομαι!!!!![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ του Προέδρου με τους αλιγάτορες στις τσέπες.
Εννοείται πως οι δυο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, εννοείται πως ο άμπαλος τρομοκράτης δεν θα μπορούσε να βρει πουθενά συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό που του πρoσέφερε ο Ολυμπιακός και φυσικά εννοείται πως μετά τα καλοκαιρινά ξεπουλήματα Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάϊθ, Μακούν, Μιραλλά και τώρα του Τορό, έψαχναν κάτι για αντιπερισπασμό.
Βγήκε λοιπόν προς τα έξω πως "φεύγει ο Τζιμπούρ" και μέσα σε χρόνο 0, κι αφού προηγήθηκαν οι πουλημένοι ΑΡΔ, ανοίγουν οι σαμπάνιες που ο παίκτης τελικά μένει στο λιμάνι και "μπράβο Προεδράρα μας που δεν υπέκυψες". Το πήρε - λέει - επάνω του ο Τζιμπούρ, που από φραγκοφονιάς ξαφνικά έγινε οπαδός και αγάπησε παράφορα τον Ολυμπιακό και γελάνε και οι πέτρες με αυτό το show...
Πάντως σαν ιδέα ήταν πολύ καλή, όπως φαίνεται κι από τα σχόλια. Αποκλείεται όμως να ήταν ιδέα του Μαρινάκη, αυτουνού οι ιδέες αφορούν μόνο τα μπιφτέκια και τίποτε άλλο, IQ γκαζόν.
Σαν δάκτυλος του Βεζίρη Μώραλη μου μοιάζει...
Tελος καλο ολα καλα.
Καλος χειρισμος τελικα αποδειχθηκε απ τον Μαρινακη.
Τελος παντων σημασια εχει οτι δεν χαθηκε ενας πολυ καλος παικτης για την ομαδα μας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
σοβαρη διοικηση δεν νομιζω οτι εχουμε, απλα στο συγκεκριμενο ζητημα λειτουργησαν ως επρεπε. οσο για τις εναλλακτικες δεν ξερω αν ειχε ή οχι. επειδη το λενε οι αρδ για τον παπαδοπουλο δεν σημαινει πως ειναι και αληθεια. στο κατω κατω ειναι οι ιδιοι που εχθες ελεγαν πως φευγει ο τζεμπουρ...
τεσπα για μενα σωστη η σταση της διοικησης, απο την αλλη δικαιωμα και του καθενος να λεει πως επρεπε να του δωσουμε του τζεμπουρ οχι μονο 2 αλλα και 4 μυρια αμα λαχει.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πρακτικά, μάλλον είχαν υπόψιν τους την έλλειψη σοβαρής πρότασης από αλλού (μαθαίνονται αυτά για όποιον ενδιαφέρεται - δεν είναι τόσο μεγάλος ο κόσμος σε τέτειες περιπτώσεις) και η μπλόφα του μάνατζερ, είτε δεν έπιασε, ή ήταν κόλπο και του μάνατζερ για να κάνει τον παίκτη του πιό δημοφιλή (και πιθανώς, πιό βολική την διοίκηση προς τον παίκτη, σε περίπτωση μελλοντικής συμφέρουσας πρότασης για τον πελάτη του). Σοβαρή εναλλακτική πάντως, δεν πιστεύω να υπήρχε...
Καλώς έμεινε και "μπράβο" δεν αξίζουν σε κανέναν: Όλοι οι εμπλεκόμενοι κάνανε τα αυτονόητα...
ευτυχως που δε του ηρθε προταση απο καμια αλλη ομαδα...λεφτα ειχαμε να παρουμε τον παπ ή καποιον αλλον...300.000 δηλαδη δεν ειχε να βαλει να τον κραταγε???
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Tζιμπούρ, Αμπντουν, Μήτρογλου, Αβραάμ αναμένεται να είναι οι βασικοί πυλώνες της νέας προσπάθειας που θα γίνει.
Περιμένω από τον νέο προπονητή να βάλει σιγά σιγά και τους Βλαχοδήμο, Φετφατζίδη σε πιο ενεργό ρόλο δίπλα φυσικά στους Μανωλά, Χολέμπας,Μανιάτη,Γκρεκο.Υπάρχει και ο Μασάδο που περιμένουμε να δούμε εάν κάνει την έκπληξη και ξεπεταχτεί.Να δούμε φυσικά και τον Πίνο.
Ο Τζιμπούρ είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο ποιοτικός μας παίκτης, ευτυχώς που έμεινε. Περιμένω όμως από το νεο προπονητή να παίξει με μεγαλύτερο ρυθμό η ομάδα ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον παιχταρά περισσότερο.
Σωστά , αποκλείεται αυτό να ήταν χειρισμός του Μαρινάκη . Που ξέρει μωρέ αυτός ?? Καράβια έχει ....
Ε ρε ....δηλώσεις![]()
Στα @@ μου εάν έμεινε ή έφυγε ο Τζιμπούρ. Μπάλα θα δω?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Protassov (29-01-13)
Μπαλα δεν θα δεις,αλλα μας ενδιαφερει η παραμονη του Τζιμπουρ γιατι πλεον μιλαμε για τον ποιο
ποιοτικο παιχτη στην ομαδα μας αντε και κανα δυο ακομα..
Πραγματικά πόσο θλιβερό είναι να βλέπουμε πως , όντως ο Τζιμπούρ είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας .
Ο πρώην ποιοτικότερος του Πανιωνίου δλδ .![]()
Bookmarks