Είναι λουκούμι για τον ΑΠΟΕΛ. Αν και άσχημος χαρακτήρας τα παστέλια τα κολάει
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αντε σβηστε και αυτο το thread με τον φραγκοφονια.![]()
στο αεκακι λοιπον
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλος παιχτης, αλλα θυμαμαι στα 28 να παιζει στο 80% γιατι δεν αντεχαν τα γονατα του, τωρα στα 31;
Βεβαια εξαρταται το τι θελουν απο αυτον και ποιοι ειναι οι στοχοι τους. Με αυτη την κινηση μπαινουν ανετα στα πλει οφ, αλλα αν θελουν πρωταθλημα πρεπει να παρουν κατι καλυτερο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αδιάφορο όσο δεν πάει. Ο τύπος απέδειξε ότι μπορεί να βάζει παστέλια αλλά επαγγελματίας ποδομπαλιστής δεν είναι. Αυτά που έκανε στον Ολυμπιακό ήταν να ανέβεις στα δέντρα και να κάνεις την κουκουβάγια.
There is a Dude in town
και την επομενη σεζον ηταν πολυ καλος παιδια. αλλα πρεπει να ειναι ο μονος ανθρωπος που εχει πλακωθει με το φουστερ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολύ καλός παίκτης.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλός παίκτης και ακόμα καλύτερος ανισόρροπος τύπος...
Καλή συνέχεια να έχει και ας είναι όπου θέλει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (26-11-22)
Μολις ειδα την συνεντευξη του Ραφικ,το παιδι πετσοκοψε κοσμο,εξαιρετικος απλος κι αληθινος.
Μην την χασετε,δειτε τη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μεγαλη μορφαρα,ωραια συνεντευξη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks