VALVERDES_7 (15-12-12)
VALVERDES_7 (15-12-12)
Προεδράρα μου χρόνια σου πολλά! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
Κουζουλίνι πολύχρονο μπρε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
χρόνια πολλά στους sadi και geek85
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
sadi (15-12-12)
Όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Ημέρα γενεθλίων του ενός και μοναδικού Σάκη του Mister President και επιτέλους έχω ίντερνετ!!!!
Ημέρα γιορτής του Κουζουλίνιους και επιτέλους συνεννοήθηκα τηλεφωνικώς με την τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ!!!
Θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα τελικά!!!!
Σάκη μου χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις, να έχεις υγεία, να είσαι πάντα χαρούμενος, να σε χαιρόμαστε!!!!
Ότι επιθυμήσεις να το έχεις γιατί σου αξίζει, εγώ το ξέρω πολύ καλά!!!!
Χρόνια πολλά Κουζουλάκι μου!!! Να σε χαιρόμαστε, να είσαι πάντα όμορφη, γελαστή και σοφή!!!
Μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Πιπινομάνα να χαίρεσαι μαρή το πιντί σ' και τον ππλη σου!!!
Που είναι οι τούρτες; Που είναι τα γλυκά; Που είναι τα ασιατικά μαμ να μας ταϊσεις; Θέλω νουντλς με κάσιους και τα συναφή!!!!
Να τους χαίρεσαι πιπινομάνα και ππινοεγγονή και κοίτα μην μας βάλεις κανένα μπουρλότο αυτή τη φορά, που κόντεψες να κάψεις το σύμπαν
στα γενέθλιά σου γυναίκα-φωτιά!!! Ακόμη στάχτες βγάζουμε από πάνω μας!!!!!
Κόντεψε να μείνει χωρίς δάχτυλα ο ππλης!!!!
![]()
Χρόνια Πολλά Προεδράρα να τα εκατοστήσεις και να σαι πάντα καλά..!!! Επίσης Χρόνια Πολλά και στην Ελευθερία για την ονομαστική της, εορτή.. Ότι επιθυμείς σου εύχομαι Ελευθερία.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Μεγάλη ημέρα σήμερις ... πιντίμ και ππλης ... τα πλέον αγαπημένα μου σκατούλια εδώ μέσα ... να τους χαιρόμαστε ... γλυκό θα δούμε αν θα φάμε ... είμεθα σε on line σύνδεση με πιντίμ για να φτιάξει το πρώτο του τσιζ κέικ ... μιαμιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...
Αχ! μετά από αυτό που έπαθα ... τη Δευτέρα που θα κόψω πάλι τούρτα (περιμένουμε την κατσίκα να τελειώσει τη δίαιτά της για να μη μας φάει ζωντανούς από τη ζήλεια της, κατσίκια πιντίμ ταλαιπωρία) πήρα απλώς το 3 και το 7 ... απαπαπαπα δεν ξαναβάζω όλα τα κεριά αν δεν είναι ο ππλης
στο πάνελ.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Κάτσε για καλό και για κακό να πάρω τον κουμπάρο μου που είναι υψηλόβαθμος στην πυροσβεστική να δώσει εντολή στις δυνάμεις να είναι σε επιφυλακή...
Εσύ λιτά ξελιτά θα τις βάλεις τις φωτιές σου!!!!
Φτιάχνει γλυκό το Κουζουλό; Αχ προκομένο σαν τη μάνα του είναι!!!
Κουζουλίνιους στείλε κανένα κομμάτι να δοκιμάσουμε την τέχνη σου!!!
Της μάνας σου ήταν εξαιρετικά αλλά είχα σκάσει και δεν έφαγα πολύ τσιζ κεικ....Ήταν και το ντουμάνι από την τούρτα και ένα σοκ το είχαμε πάθει όλοι!!!!![]()
Eleni7 (15-12-12)
Χρονια πολλά στο Σάκη πολύχρονος ,πολυκουπος,
και σε όσους δεν μπόρεσα να ευχηθώ τις προηγούμενες μέρες λόγω φόρτου εργασιας.
Να είστε καλά και ευτυχισμένοι.
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Όταν παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα και όχι από μίξη αγελαδινού & πρόβειου ... μου αρέσει κι εμένα ... ή όταν είναι ανακατεμένο με πολλά αλλαντικά ... άνετα το τρώω.
Άσε ... την άλλη μέρα ... όσο έμεινε ... τίναζα από τη σοκολάτα στάχτες, λες και είχαμε αδειάσει πάνω τασάκι.![]()
Eleni7 (15-12-12)
χρονια πολλα ελευθερια.οτι ποθεις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (15-12-12)
Χρονια πολλα στον Σακη και στο Κουζουλο,οτι επθυμειτε να το εχετε,υγεια κι ευτυχια!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ελευθερια μου πολυχρονη!! ο,τι επιθυμεις ευχομαι!!!
Σακη χρονια πολλα!!! υγεια και με το 10ο στη μαδριτη!!!!
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eλευθερια χρονια πολλα,σου ευχομαι οτι καλυτερο και παντα με υγεια!
Σακη πολυχρονος,οτι επιθυμεις,να εχει παντα υγεια και να περνας καλα!
Λέει ότι δοκίμασε ... δεν τον είδα όμως ... οπότε θα του φτιάξω 3 σκάφες την άλλη φορά και θα κάτσω από πάνω μπάστακας με τσεκούρι.
Άσε τα δικά μου γενέθλια ... ξέχασες τα βασικά που μεσολάβησαν όσο έλειπες ... Μένιο σήκω στον πίνακα και πες αργά και καθαρά στην κα Ελένη, τα πόσα έκλεισες.![]()
Eleni7 (15-12-12)
Καλέ έχω ξεχάσει κόσμο και λαό!!!!!!!!!!!!!
Είμαστε κι εμείς οι Ζυγοί πολλοί εδώ στο φόρουμ, αλλά είστε κι εσείς οι Κένταυροι μπόλικοι....
Να τα εκατοστήσει ο πρόεδρος Μπιφτέκης πρώτα απ΄όλα που ήταν πρώτος στη λίστα και να χαίρεται τη Μπιφτεκούλα που είναι το σούπερ καταπληκτικό παιδί!!!!
Μόνο ο πρόεδρος θα έβγαζε τέτοιο παιδί που αν είχε γεννηθεί νωρίτερα θα έβαζα στοίχημα ότι τη μπιφτεκούλα είδε ο διαφημιστής της Amita motion και εμπνεύστηκε το σλόγκαν
"χορηγός θετικής ενέργειας"!!!!!!!!!!!!!!!!
Και έχουμε και λέμε Παντελής, άλλος χορηγός θετικής ενέργειας από κει...Να τα εκατοστήσεις Παντελή μου!!!
Ππινάκι εσένα στα είπα από κοντά βέβαια στα λέω κι από δω να είσαι καλά να μας ανάβεις φωτιές και καλού κακού κάνε μια ασφάλεια πυρός!!!
Που αν έλεγες στην ασφαλιστική ότι φούντωσε η γειτονιά από τούρτα γενεθλίων θα αυτοκτονούσαν ομαδικά που δεν είχαν σκεφτεί να παραβλέψουν τέτοιο κίνδυνο από το συμβόλαιο...
Και στο είπα, αυτά τα κεράκια δεν σβήνουν, την έχω πατήσει κι εγώ!!!
Άλλος Τοξότης; Η Μαργαρίτα μας!!! Χρόνια πολλά κοριτσάκι κι ευτυχισμένα!!!
Και βέβαια λόγω έκτακτης ανακοίνωσης που έβγαλε η ένωση ΚΑΠΗ Ελλάδος για το γηραιότερο μέλος της δεν ξέχασα τα γενέθλια του γέροντα Μενέλαου.
Αν και είναι περιττό να ευχηθώ να τα εκατοστήσει γιατί τα κοντοζυγώνει ο καψερός, θα του ευχηθώ να είναι καλά να ζήσει και άλλες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας όπως αυτή του τροχού στην οποία ήταν παρών.
Κάτσε να του βάλω ένα τραγουδάκι της εποχής του!!!!
Γιατί εδώ που τα λέμε, ο πιο ανίκητος εχθρός είναι Μενέλαε ο καιρός!!!!
Ξέρεις εσύ, κάποτε στο Τεπελένι που πολέμησες κλπ κλπ κλπ.....
celticfrost (16-12-12), Coach (15-12-12), panty (18-12-12)
χρονια πολλα και στον σακη καθως ξεχασα να ευχηθω
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sadi (15-12-12)
Bookmarks