Τα νέα μέτρα εορτάζουσα Ανγκέλα και μη εορτάζοντα Αντουάν να είναι για την κάσα σας.
Με πολλή αγάπη,
"coach"
Ναι σιγά μην πούμε και χρόνια πολλά στον Μισέλ Πλατινί
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τα νέα μέτρα εορτάζουσα Ανγκέλα και μη εορτάζοντα Αντουάν να είναι για την κάσα σας.
Με πολλή αγάπη,
"coach"
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (08-11-12)
Χρονια πολλα στον Αγγελο Μπασινα!![]()
Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα...
Δεν έχουμε καλέ έναν Μιχάλη, Γαβριήλ, Άγγελο, Αγγελική, Σταμάτη, Ταξιάρχη;......
Έτσι κι αλλιώς πολλές ευχές σε όσους γιορτάζουν
και όπως είπε και η coach κακό ψόφο στην Άγκελα τους σκότους και στην παρέα της...
Με μεγάλη καθυστέρηση να ευχηθώ:
Χρόνια πολλα στους Μήτσους του φόρουμ για την ονομαστική τους εορτή!
Χρόνια πολλά στον Κοσμά για τη γιορτή του και τα γενέθλια του!
Χρόνια πολλά στον Νικόλα για τα γενέθλια του!
Χρόνια πολλα στον Στέλιο για τα γενέθλια του!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (17-11-12), nbqgr (10-11-12)
Χρίστοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! ΄Θα τρέξεις αύριο στον Μαραθώνιο;
Σε είχα στο νου μου αυτές τις μέρες....![]()
Ποιόν Στέλιο έχασα παίδες; Χρόνια Πολλά Στέλιο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Έτρεξα Ελένη μου! Ευχαριστώ που με θυμηθηκες! Μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά αξίζει τον κόπο. Απίστευτο το συναίσθημα του τερματισμού! Για πρώτη φορά πήγα πολύ καλά, 4:24:42 σύμφωνα με το ρολόι μου.
Βγήκαν και τα αποτελέσματα, 4:24:47 ο χρόνος μου! Εν τω μεταξύ με έχουν γράψει PABLOU αντι για PAVLOU , αλλά τέλος πάντων...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (12-11-12)
Red Sting (13-11-12)
Red Sting (13-11-12)
Red Sting (13-11-12)
Μπράβο Χρίστο μου!!!!!
Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα!!!! Μακάρι να ήμουν κι εκεί όταν τερμάτιζες να σε αποθεώσω!!!
Ο Μαραθώνιος είναι κάτι παραπάνω από άθλημα...Πάντα θαύμαζα τους μαραθωνοδρόμους!!!
Με έκανες πολύ περήφανη τη μάνατζερ και μου έδωσες μεγάλη χαρά, ειδικά σήμερα που πέρασα μια πολύ σκατένια μέρα....
Πάντα τέτοια αγορίνα μου!!! Πάντα να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις....
![]()
Red Sting (13-11-12)
Red Sting (13-11-12)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Σας εύχομαι να πετύχετε ο,τι στόχο έχετε στη ζωή σας!
Ηλία γύρισα με μετρό και με μάζεψαν με αμάξι, αλλά είχαν κλείσει τους σταθμούς Σύνταγμα και Ευαγγελισμό και αναγκαστήκαμε να περπατησουμε μέχρι το Μοναστηράκι. Ταλαιπωρία...
Αδαμαντία τρέχω από τον Ιανουάριο, αλλά γενικώς το έχω το τρέξιμο και τις αντοχές.
― Bertrand Russell
Coach (13-11-12)
Αγαπητέ Χαμβούργιεσου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά.
Herr Mitse der Hamburger χρόνια πολλά!
Xρόνια πολλά Δημητριε! Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!!
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Xρονια πολλα Kwtsios και απο εμενα,παντα με υγεια!
Πολύχρονος φίλε kwtsios
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλα, ο,τι επιθυμεις!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks