σωστο αυτο που λες Ελενη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι θα πει αλήθεια κατακτώ το μυαλό κάποιου;
Καταφέρω να το ελέγχω; Να με σκέφτεται συνέχεια;
Είναι λίγο απόλυτες τέτοιες εκφράσεις...Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος ούτως ή άλλως δεν έχει πολλές αντιστάσεις...
Το να κάνεις κάποιον να ενδιαφερθεί για σένα είναι πολύ υποκειμενικό...Αυτό που αρέσει σε μένα, μπορεί να απωθεί μια άλλη γυναίκα...
Όσο καθόμαστε και ψάχνουμε μαγικές συνταγές στις σχέσεις ή τρόπους να κάνουμε τους άλλους να ενδιαφερθούν για μας
χάνουμε την ουσία....
Το σχόλιό μου έχει να κάνει με το σκεπτικό <<για να πηδήξεις μια γυναίκα πρέπει πρώτα να τις πηδήξεις το μυαλό>> , αυτό δεν έχει να κάνει με το αν θα τις ελέγχεις το μυαλό .
Μέσες άκρες συμφωνώ με αυτά που λες , η μονη μου σημείωση είναι σε αυτό που λες ότι , οποίος είναι ερωτευμένος έχει και μικρές αντιστάσεις . Κατά την γνώμη μου εκεί γίνονται τα εγκλήματα σε μια σχέση , τι θέλω να πω? Αυτός που δεν είναι ερωτευμένος η δεν είναι φουλ ερωτευμένος σε μια σχέση , βλέπει - αισθάνεται ότι ο άλλος έχει δαγκώσει την λαμαρίνα και καβαλάει ένα καλάμι από εδώ μέχρι την Μελβούρνη και <<εκμεταλλεύεται >> τον άλλο ........ το φαινόμενο σκυλάκι που λέμε.
Coach (30-08-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-12)
Και θα επαναλάβω ότι στις ανθρώπινες σχέσεις δεν υπάρχουν συνταγές...
Για να πηδήξεις μια γυναίκα θα πρέπει να......η φράση μπορεί να συμπληρωθεί με δεκάδες άλλες...
Είμαστε όλοι διαφορετικοί άρα δεν μπορούν να ισχύουν όλα για όλους...
Και η εκμετάλλευση δεν έχει να κάνει μόνο με ερωτευμένους....Εδώ είναι ηλικιωμένα ζευγάρια που μια ζωή βλέπεις τον έναν να ψήνει το ψάρι στα χείλη του άλλου, είτε ο άντρας είναι αυτός, είτε η γυναίκα....Ανέχονται ισόβια κάποια πράγματα...
Είναι θέμα χαρακτήρα αν θα τα υποστείς ή θα πεις enough is enough!!!!
Οι άνθρωποι δεν παύουν ποτέ να είναι χειριστικοί.....
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-12)
Ναι δεν αντιλέγω στο ότι σε όλα τα επίπεδα της ζωής υπάρχει εκμετάλλευση - καταπίεση ........ ουσιαστικά πάντα είναι το κλισέ - ο δυνατός εκμεταλλεύεται τον αδύναμο.
Στο κομμάτι του έρωτα ο αδύναμος είναι αυτός που είναι ερωτευμένος και κατά συνέπεια έχει τις ποιο μικρές αντιστάσεις.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Εγώ πάλι αυτό που λέτε τόση ώρα για την κατάκτηση του μυαλού κάποιας, δεν το ξεχωρίζω βάσει φύλου.
Ισχύει και στα 2 φύλα, το πιστεύω ακράδαντα.
Ο διαχωρισμός σε εγκεφαλικούς και σαρκικούς ανθρώπους, είναι για εμένα κάπως πιο ορθός.
Έναν καθαρά εγκεφαλικό άνθρωπο, δεν τον κατακτάς ποτέ με μία μίνι φούστα ή με εντατικό γυμναστήριο (αν είσαι άντρας) για να βγεις στην παραλία. Άντε να καταφέρεις να πηδήξεις τα κύματα!!!
Τους αμιγώς σαρκικούς, με μια καλή εξωτερική εμφάνιση ή ένα καλούτσικο σεξ τους έχεις στο τσεπάκι ό,τι ώρα σου καυλώσει.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (30-08-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-12), kouzoulo (30-08-12)
—John Lennon
Πολύ και χαρακτηρίζει αμιγώς απαισιόδοξους ανθρώπους ... πρόκειται βέβαια για ιδιαίτερα κακοποιημένη λέξη ... 80% ανέγκεφαλοι άντρες χρησιμοποιούν σε όλες τις προτάσεις την ίδια ακριβώς λέξη για να αποφύγουν τις συνέπειες της μαλακίας που είπαν ή έκαναν ... αντίστοιχα 80% ανεγκέφαλες γυναίκες χρησιμοποιούν την άλλη καραμέλα: "γουρούνι" ή "μου ρήμαξε τη ζωή" για να μην αναλάβουν την ευθύνη της επιλογής τους.
Ωραίες παπαριές λέμε για να μη σκεφτόμαστε την κλήρωση.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (30-08-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-12)
Είχα μια φίλη από την Κύπρο που μου έλεγε ότι η γιαγιά της που κόντευε τα 80 είχε ψήσει το ψάρι στα χείλη στον παππού της..
Και κάποιες φορές εκεί που η γιαγιά άρχιζε να γκρινιάζει και να του τα χώνει συνέχεια, ο παππούς καθόταν σε μια γωνιά
και χαμηλόφωνο μονολογούσε: Επρησές μου ταααααααααααααααα!!! Εκαμές μου τα σακί!!!!!!![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-08-12)
—John Lennon
Rena (09-09-12)
Μπραβο βρε Ελενη.Ο ιδανικος αντρας.
Ma τοσα πολλα ζητανε οι γυναικες?Ελεος πια.![]()
Eleni7 (09-09-12)
Ειναι ξανθος,γυμνασμενος και σιδερωνει μονος του τα ρουχα του.Συν του οτι σε αφηνει να βλεπεις τον αγωνα με την ησυχια σου χωρις να σε κρινει(γυναικα και βλεπεις ποδοσφαιρο?).Μια χαρα τον βρισκω.![]()
Eleni7 (09-09-12)
Bookmarks