Dr.Red (24-08-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Dr.Red (24-08-12)
Καλά λέει ο Αλέξανδρος...Δεν χάνει τίποτα κανείς να τραβάει...
Άλλωστε δεν τυφλώνει όπως έλεγαν παλιά!!!
Και λογικά να το πάρεις, οποιοδήποτε σημείο του σώματος να τραβάς κάποια στιγμή θα μεγαλώσει...
Δεν έλεγαν όταν ήμασταν μικρά μην τραβάτε τα αυτιά σας γιατί θα μεγαλώσουν;![]()
Dr.Red (24-08-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-08-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Και το τελευταίο τείχος έπεσε με τα εγκεφαλικά κύτταρα.Μέχρι τώρα έλεγαν ότι με όσα γεννηθήκαμε με τόσα η μάλλον με λιγότερα πεθαίνουμε.Δεν ισχύει,είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι ακόμα και αυτά μπορούν να αναπαραχθούν. Τεραστια ανακάλυψη που έγινε χάρις σε έρευνες σε ανθρώπουν που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (24-08-12)
Ορίστε...Παρακαλώ Αλέξανδρε να έχεις το νου σου για έρευνες σχετικές με το χρώμα των μαλλιών...
Να δείτε που σε λίγο καιρό η επιστήμη θα αποδείξει ότι η ντεκαπάζ αυξάνει τη νοημοσύνη...
Και ο μύθος των χαζών ξανθών θα καταρρεύσει...
Φυσικών και βαμμένων....Εγώ είμαι και τα δύο....Καταλαβαίνετε τώρα νοημοσύνη που διαθέτω!!!!![]()
sirkostas (25-08-12)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Καλά αυτά με τα μεγέθη των φούτσων είναι προϊόν των χαζοπεριοδικών και στερεοτύπων.
Και εκτός από χαζογύναια που τα συντηρούν ... υπάρχει κι άλλη φοβερή κατηγορία: "μπαμπάδες αγοριών" ... με το που γεννιούνται τα βλαστάρια τους σου πρήζουν το συκώτι με το μέγεθος που έχει το γαριδάκι του βρέφους!![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sirkostas (25-08-12)
Eleni7 (25-08-12)
sirkostas (25-08-12)
Άφωνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
sirkostas (30-08-12)
Αι στο διάλο απλιό λούγκρα θέλεις και χασάπικο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (30-08-12)
ναι αλλα π.χ. ο μεγαλος και τρανος τζιακομο καζανοβα σαγηνευε το μυαλο των γυναικων πριν κατακτησει το κορμι τους και για αυτο ειχε και τοση μεγαλη επιτυχια,απο οτι ελεγαν δεν ηταν και ο πιο ωραιος αντρας της βενετιας..ηταν ομως πολυ πιο μπροστα απο την εποχη του και χρησιμοποιουσε το μυαλο του για να ριξει μια γυναικα και οχι την εμφανιση του...και εμεινε στην ιστορια για αυτο και για τα κατορθωματα του...
—John Lennon
Η Ιζαμπέλ Αλιέντε έχει πει πως το σημείο G της γυναίκας βρίσκεται στα αυτιά....
Κατά κάποιον τρόπο ισχύει, αλλά πολλοί άντρες νομίζουν ότι είμαστε χάπατα
και μας ενθουσιάζουν οι ποταμοί από βλακείες που λένε....
Όταν ο άλλος σου μιλάει, δεν θέλεις πολύ ώρα για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται...
Αν δεν το έχεις εκ φύσεως να γοητεύεις, πέρα από την εμφάνιση κυρίως γιατί είσαι άμεσος, ευθύς και ειλικρινής, ότι κόλπα και να κάνεις κι ότι συνταγές και να χρησιμοποιείς, δεν έχεις καμία ελπίδα...
Bookmarks