BrazHlias (01-09-12), chainsaw (01-09-12), Du3lisT (01-09-12), Eleni7 (01-09-12), VALVERDES_7 (01-09-12), vasilis-thrylos7 (01-09-12)
1. Όταν η Πάολα κάνει συνεργασία με άλλον τραγουδιστή, δεν λέμε "feat." αλλά "διασταύρωση με"
2. Όποιος ξαναπεί μαλακία για την Πάολα θα τον μαμήσω! Είναι ψυχούλα, την ξέρω από κουτάβι!
![]()
BrazHlias (01-09-12), chainsaw (01-09-12), Du3lisT (01-09-12), Eleni7 (01-09-12), VALVERDES_7 (01-09-12), vasilis-thrylos7 (01-09-12)
Ειναι τρελος ο προεδροοοοοος![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
-Θες να παίξουμε το γιατρό;
-Αμέ
-Ωραία κάτσε διάβασε εδώ ένα περιοδικό και σε καμια ώρα θα σε φωνάξω μέσα να μου δώσεις ένα 50ευρω![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (01-09-12), Eleni7 (01-09-12), panahs7 (01-09-12), vasilis-thrylos7 (01-09-12)
χαχαχαχα σαν τα ανεκδοτα με τον τσακ νορρις εχει γινει η παολα...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
σε συνεχεια των χθεσινων:
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-09-12), PrisonBreak-7- (01-09-12), VALVERDES_7 (01-09-12), vasilis-thrylos7 (01-09-12)
ΥΓ. Το πρωτοσέλιδο είναι σημερινό. Δηλαδή μιας ημέρας ΜΕΤΑ τη λήξη των μεταγραφών![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (01-09-12), Eleni7 (01-09-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-09-12), nikos7 (03-09-12), SKORPIOS7 (01-09-12), VALVERDES_7 (01-09-12)
Ρε δεν πάνε καλά οι άνθρωποι. Τι πίνουν?
Εγώ ήθελα να ήξερα τι πίνουν αυτοί που την αγοράζουν - περίπου 7.000 άτομα καθημερινά, σύμφωνα με την Ε.Ι.Η.Ε.Α.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
iakov7 (01-09-12)
—John Lennon
red.empire7 (02-09-12)
jonk (01-09-12)
Το ωροσκόπιο σας για σήμερα:
Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!
Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!!
Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γ@μη@ει στο γέλιο...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-09-12), jonk (01-09-12), panty (06-09-12)
ψυχαρα η παολα![]()
—John Lennon
—John Lennon
sirkostas (04-09-12)
- Το αγαπημένο τρίγωνο της Πάολα είναι ισοσκυλές.
- Η Πάολα όταν ήταν μικρή έβλεπε τη Λαμπραντόρα την εξερευνήτρια.
- Ευτυχώς η Πάολα δεν ασχολείται με την πολιτική.Θα ήταν μεγάλο κομματόσκυλο.
- Η Πάολα άκουσε ότι τη Βίσση την αγάπησε «κανίς» και σκύλιασε από τη ζήλια της.
- Αν κάνουν ντουέτο Πάολα-Pitbullς δεν θα το πουν συνεργασία, θα το πουν διασταύρωση.
- Άκυρη η συνεργασία του Pitbull με την Πάολα. τσακώθηκαν για ψύλλου πήδημα.
- Την ΠΑΟΛΑ ρε; Την ξέρω από τόσο δα κουτάβι…
- -Πώς λένε το hot dog στη Θεσσαλονίκη; -Μπουγάτσα με Πάολα…
- Μην αρχίζετε πάλι τα αστεία με τη Πάολα. Σκυλοβαρεθήκαμε.
- Πάολα i γαβ you.
- Βάσιμες πληροφορίες λένε ότι όταν πετάνε λουλούδια στην Πάολα, τα πιάνει στον αέρα και τα γυρίζει πίσω σε αυτούς που της τα πέταξαν.
—John Lennon
Bookmarks