ewim7 (09-09-18)
ewim7 (09-09-18)
Coach (18-04-12)
Euro 2012 και μεταγραφικές ευκαιρίες.
Μια βδομάδα πριν η Ευρώπη πάει στη σέντρα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας,
σας παρουσιάζω παίκτες από τις φιναλίστ που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ΑΡΙΣΤΕΣ
μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα μας. Φυσικά ΔΕΝ πρόκειται για ευκαιρίες κυριολεκτικά
αλλά για παίκτες που με τα σωστά λεφτά θα έρχονταν στο λιμάνι και θα έκαναν τη διαφορά.
*όλα τα ονόματα είναι ελεγμένα με τα τελευταία δεδομένα και έχουν δείκτη από 3,5 μέχρι
και 4.5 αστέρια δλδ πολύ καλοί μέχρι και οριακά παγκόσμια κλάση.
Polen
Ludovic Obraniak (Bordeaux) LM 4S
Rafat Murawski (Lech) M 3,5S
Ireneusz Jelen (Lille) S 3,5
Russland
Wassili Beresuski (SZKA) V 4S
Alan Dsagojew (ZSKA) M 4,5S (αυτός είναι παγκόσμια κλάσση)
Igor Semschow (Dynamo) M 4S
Tschechien
Tomas Sivok (Besiktas) V 3,5S
Michael Kadlec (Leve) V 4S
Jaroslav Plasil (Bordeux) RM 4S
Thomas Pekhart (Nuerberg) S 4S
Niederlande
Roon Vlaar (Feyenord) V 4S
Luuk de Jong (Twente) S 4S
Daenemark
Lars Jacobsen (Koebenhavn) V 3,5S
William Kvist (Stuttgart) M 4S
Tobias Mikkelsen (Nordsjaelland) S 4S
Irland
Stephen Ward (Wolves) V 3,5S
Ukraine
Denys Garmash (Kiew) M 4S
Artem Milewskyi (kiew) S 4S
Schweden
MiKael Antonsson (Bologna) V 4S
Martin Olsson (Blackburn) VCL 4S
John Guifetti (Feyenord) S 4S
Frankreich
Marvin Martin (Sochaux) M 4,5S (αυτός είναι παγκόσμια κλάσση)
** (V, Αμυντικός, M, Μέσος, S, επίθεση, ΧS, αστέρια)
ewim7 (09-09-18), nikoskarki (08-12-12)
Αυτός ο Jelen της Λιλ δεν αναφερόταν ως στόχος μας πρόπερσι, αλλά ήταν πανάκριβος? Οχι ότι οι άλλοι που βάζεις είναι φθηνοί βέβαια. Κι αυτός ο Ντζαγκόεφ να δω αν θα έχει την εξέλιξη που περιμένουν πολλοί. Πέρσι δεν είχε παίξει λίγα λεπτά κατά της μπαουγκάρας στο Ουέφα?
Ο Γέλεν είναι καλός παίκτης των 5 εκ. Ξέρει μπάλα, έχει το γκολ από κοντά. Με τον Μιραλάς δίπλα του
θα σου βάλει 15 τεμάχια. Τα 3,5 αστέρια στη λίστα μου είναι η βάση.
Ο Τζαγκόεφ είναι παίκτης των 12 εκ. και πολύ καλός. Εξαιρετική κάθετη, ταχύτητα και τοποθέτηση
στον άξονα του γηπέδου.
Ο Μάρτιν όμως είναι καλύτερος! Το όνομα δε σου λέει κάτι, αλλά πιστεύω
πως σε 2 χρόνια θα παίζει Πρέμιερ σε Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ κλπ. Τώρα η αξία του είναι πάνω από
τα 15 εκ. αλλά με ένα ποσό εκεί γύρω πιστεύω πως έρχεται (και 3 χαρτιά το χρόνο καθαρά) Οι συνάδελφοι
του Γαλλικου λένε μαλάκες της Παρί που πήραν τον Παστόρε με 45 και δεν έδωσαν 20 για να πάρουν αυτόν.
Υπέρβαση θάναι για τον Μαρινάκη αλλά θα έχει μέσο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ επιπέδου για τα επόμενα δέκα χρόνια.
Επίσης, αν φύγει ο Μέλμπεργκ και επειδή ο Κίβου που μένει ελεύθερος (που λέει και ο Τεό) μάλλον δεν
έρχεται, ο Άντονσον θα είναι ΤΕΛΕΙΑ λύση για το κέντρο της άμυνας (έχει απίθανο κεφάλι)
Έχει κάνει καλό πρωτάθλημα, Τεό, και φυσικά πριμοδοτειται (όπως είναι γνωστό) από το
σύστημα γιατί παίζει σε καλό πρωτάθλημα. Στο ευρωπαικό υπολογίζουμε να ξεκινήσει
βασικός δίπλα στον δικό μας. (και με τον βάζελο δεν ήταν κακός, αν υπολογίσεις πως
έπαιζε σε ομάδα μπουρδέλο)
Ο Ντζαγκόεφ που έχω δει εγώ κοστίζει 12 εκατομύρια, αλλά σε δραχμές. Ο Ρώσος Φετφατζίδης με μια κουβέντα.
Αυτή τουλάχιστον είναι η προσωπική μου γνώμη. Θα δούμε τα επόμενα χρόνια αν δικαιωθώ ή βγω εντελώς οφσάιντ.
nikoskarki (08-12-12)
Τι να πω ρε φίλε Σόλιντ? Θα δείξει και σύντομα μάλιστα. Αμα τον σβήσει κανένας Μανιάτης την άλλη βδομάδα στο μεταξύ μας ματς, μη πέσει κι από τα 12 εκατομύρια δραχμές. Ιδωμεν.
Μη σου πω και λίγο από Ντούνγκα.
Τζαγκόεφ και Κβιστ, έβγαλα μάτια στα πρώτα παιχνίδια των ομάδων τους.
(Μέγιστε, παραδέξου τα μηχανηματά μου!)
Και έπεται συνέχεια θριαμβευτική για ...την πάρτη μου!![]()
ewim7 (09-09-18), nikoskarki (08-12-12), SOLID (11-06-12)
nikoskarki (08-12-12)
nikoskarki (08-12-12)
Bookmarks