Η μια θέση έκλεισε με τον Κονέ για έξοδο από την 23άδα. Πάντως η άμυνα της Εθνικής θα κάνει κόσμο και κοσμάκη να στενάξει. Μπροστά να δουμε τι θα γίνει. Γκέκας και Μήτρογλου πιθανώς το χειρότερο δίδυμο στράικερ της διοργάνωσης.
Μακαρι να παιξει μη τυχον και μεινει εξω κανας Φετφα η ο Μητρογλου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η μια θέση έκλεισε με τον Κονέ για έξοδο από την 23άδα. Πάντως η άμυνα της Εθνικής θα κάνει κόσμο και κοσμάκη να στενάξει. Μπροστά να δουμε τι θα γίνει. Γκέκας και Μήτρογλου πιθανώς το χειρότερο δίδυμο στράικερ της διοργάνωσης.
Εφαγε κόκκινη ο γίγαντας Κονέ?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
καθαρες οι εξετασεις του Τορο, ολα καλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πότε πρόλαβαν και τις έκαναν? Στις 1 μετά τα μεσάνυχτα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν ειδα την εθνικη,αλλα απο τι διαβασα και ακουσα δεν εδειξε και τιποτα το ιδιατερο,ειδικα οταν εμαθα οτι επαιξε και ο καραγκουνης τοτε ενταξει καλυτερα που δεν το ειδα.
Υπάρχει πρόβλημα με Τοροσίδη λένε. Το γόνατο είναι πρησμένο και πονάει. Τεράστια απώλεια αν τελικά δε μπορέσει να πάει στη Πολωνία.
Koνέ και Τζιόλης πήραν τον πούλο τελικά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Gtakis (28-05-12)
Ευτυχώς 2 κριάρια λιγότερα...αφήνεις και τους Λύμπε-Καραγκούνη-Γκέκα εκτός βασικής ενδεκάδας και έχεις μια Εθνική λουκούμι!!!
Faithful (29-05-12), VALVERDES_7 (28-05-12)
Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19 (3-15/7, Εσθονία) πανηγυρίζει από την Δευτέρα (28/5) η Εθνική μας ομάδα των Νέων.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον τελευταίο αγώνα για την elite round με γκολ των Γιαννιώτα (47') και Μαυρία (57') νίκησε με 2-0 την Δανία κάνοντας το "τρία στα τρία" και πήρε το "εισιτήριο" για τα τελικά.
Δανία: Μπουσκ-Γένσεν, Άντερσεν, Μπεχ, Μπροκ-Μάντσεν, Κορνέλιους, Χέλστρουπ-Γένσεν (46' Νόργκααρντ), Γιόνσον, Λάρσεν, Πέντερσεν, Ρέμερ, Γένσεν.
Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλας, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Φουρλάνος, Διαμαντάκος (80' Μπακασέτας), Κατίδης, Γιαννιώτας (77' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης (90' Μπουγαϊδης).
differance (28-05-12), Faithful (29-05-12), kwtsios (30-05-12), nbqgr (28-05-12)
Τώρα θα έκανα κανένα βαρύ σχόλιο αλλά θέλω να είμαι σεμνή...
Όταν υπάρχουν φανέλες που μοιάζουν με του βάζελου, και κάτι άλλες που είναι σαν να έχουν πάνω την κορδέλα των καλλιστείων
η κακογουστιά έχει άλλο νόημα...
Σε λίγο θα μας βγάλουν ότι έχουμε και τους πιο άσχημους παίκτες, τον πιο άσχημο προπονητή, τους πιο άσχημους φιλάθλους
την πιο άσχημη χώρα...
Εντάξει ένας συντάκτης είναι που κάνει σχόλια, αλλά εγώ που έχω πονηρό και καχύποπτο μυαλό, έχω την εντύπωση πως όταν πλέον ακούνε
Ελλάδα αρχίζουν να βρίζουν από συνήθεια.....
"Η φανέλα της Εθνικής η πιο κακόγουστη του Euro"
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
εγώ βρίσκω όμορφες τις περισσότερες φανέλες και μάλιστα αρκετά αντιπροσωπευτικές για την χώρα τους (όσο αντιπροσωπευτική μπορεί να είναι μια φανέλα). ειδικά της Ελλάδος μου αρέσει πολύ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αφήστε τους να λένε. Όταν θα τους γαμάει η Εθνική θα το ευχαριστιούνται κιόλας.
Eleni7 (29-05-12)
απο τις πιο ωραιες φανελες που ειχαμε ποτε νομιζω...αντε γαμηθειτε μαλακες ξενοι..πατε να βγαλετε αλλου τα κομπλεξ σας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ηρεμήστε ρε. Σιγά μη κάθονται οι ξένοι κάθε μέρα να ψάχνονται πως θα τη πουν στους Ελληνες. Δεν το βλέπετε πως ο αρθρογράφος απλά δεν γουστάρει τις φανέλες της adidas?
Στη πρώτη 7άδα δεν υπάρχει ούτε μια adidas.
Γούστο του και καπέλο του του ανθρώπου στο κάτω κάτω. Αμάν πια με τις συνωμοσίες.
kwtsios (30-05-12)
Καμια σχεση με την προηγουμενη,η νεα φανελα ειναι πολυ ωραια!
Κακόγουστη της Ελλάδας; Δηλαδή της Ιρλανδίας τι σκατά είναι;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks