ομορφααααααααντρα μου
θα σου βαλω και σως για να γλιστραει το ΟΜΟ κρεας!
γλυστραγε κουφαλιτσα ο ομο ε?Ατακτουλικο....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
οσο και να τον δουλευουμε, απο αυτη τη λουγκρα ειμαστε δυο ποντους πισω...
και τωρα πλεον δεν εχουν ουτε το κυπελλο. 16 ματσακια για το πρωταθλημα οταν εμεις θα εχουμε πανω απο 20.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
4 πόντους μπροστά είμαστε. Ας κερδίσουν πρώτα αυτά που χρωστάνε και βλέπουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
panahs7 (12-01-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red Sting (12-01-12)
Γιατί σε κάθε ματς έχει ένα ύφος λες κι έχει μασήσει σκατά, χάσει-κερδίσει;
Γιατί μάλλον έχει μασήσει σκατά.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Paneas (18-01-12)
Ευτυχώς που έφυγε απο εμας.Ποτε δεν τον πήγαινα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Paneas (18-01-12)
kouzoulo (18-01-12)
Μα είχα κι άλλα... να σου πω...
Εγώ δεν είμαι Μώραλης, Λέτο. Άντε γαμήσου εσύ και ο όμοιοί σου παλιομαλάκα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Περίπτωση Ολιζαντέμπε θυμίζει. Το κρύβαν οι Γοντικοί μπας και βρεθεί κανά κορόιδο και τον αγοράσει, αλλά το γόνατο δεν άντεξε μέχρι το Μάη.
Και τώρα χωρίς τον Στι-λέτο πως θα πάρεις πρωτάθλημα μπανάθα?![]()
www.f1rstlap.com
Κρίμα ..έκανε βα - βα το ποδαράκι του .
Το μπούλο και στο μπαούλο τώρα !!
Αρε Σωκρατη ποσο μαγκας εισαι..![]()
Γιατί δε λες που έπαιζες μωρή κυρία;Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:
Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο κόσμος με στήριξε και ένιωθα λες και έπαιζα χρόνια. Είχα αρχικά τον φόβο μήπως δεν με αντιμετωπίσουν καλά. Μήπως είναι προκατειλημμένοι επειδή έπαιζα εκεί που έπαιζα αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Βιώνω την αγάπη του κόσμου και την λατρεία της 13 για αυτό προσπαθώ να δώσω τα μέγιστα, ώστε ο κόσμος να με απολαμβάνει. Είναι πολύ σημαντικό και όμορφο το συναίσθημα και σας ευχαριστώ όλους για αυτό. Κρίμα που δεν μπορώ να μεταφέρω στους δικούς μου το σύνθημα που με αφορά.
Ψευτομαγκάκο Λέτο κάτσε εκεί στο καφενείο σου, και ζήλεψε λίγο την πρώην ομάδα σου που μέρα νυχτα στεναχωριέσαι γιατί έφυγες.
Ταιριάζει απόλυτα πάντως στη ιδιοσυγκρασία των βάζελων. Θρασύπουστας.
Faithful (26-03-12), VALVERDES_7 (26-03-12)
Bookmarks