Η κλήρωση φαντάζει πολλή εύκολη και βλέπω να τερματίζουμε τελευταίοι. Με αυτούς τους αντιπάλους, 100% θα πάμε με τουπέ και θα τον πιούμε. Για να δούμε...
κλήρωση φωτοκοπια του 2004 ... μωρέ λές;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Η κλήρωση φαντάζει πολλή εύκολη και βλέπω να τερματίζουμε τελευταίοι. Με αυτούς τους αντιπάλους, 100% θα πάμε με τουπέ και θα τον πιούμε. Για να δούμε...
Κακή κλήρωση. Γιατί μετά στα νοκ αόυτ μέχρι τον τελικό θα κληθούμε να βγάλουμε εξω δυνατές ομάδες. Θα προτιμούσα να είμαστε στον όμιλο με Ολλανδία/Γερμανία/Δανία ή στον άλλο με Ισπανία/Ιταλία για να πετάξουμε στα γρήγορα έξω μερικές βασικές αντιπάλους για το τρόπαιο.
Τεσπα, έστω κι έτσι θα τους πατήσουμε όλους για μια ακόμα φορά.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΆΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
kwtsios (03-12-11)
Εναρκτήριο παιχνίδι του Euro Πολωνία - Ελλάδα στη Βαρσοβία (8 Ioυνίου).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ετσι.κ δε περασουμε θα.μαστε για κλωτσιες!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ελλαδαρα ρε!!!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εχουμε αντιπάλους τους διοργανωτές που διαθέτουν αξιοπρεπή ομάδα. Εναν αθλητικό γίγαντα που διαθέτει κάμποσους σταρ που εμείς ούτε στ' όνειρό μας δεν έχουμε (Αρσάβιν, Ακινφέεφ, Ζίρκοφ, Κολάροφ, Μπιλιαλιέντινοφ κλπ). Και μια ομάδα με φοβερή ποδοσφαιρική παράδοση που τώρα ξαναβγάζει μια καινούργια ταλαντούχα φουρνιά παιχτών.
Από που κι ως που λοιπόν πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η πρόκριση της Ελλάδας και θα θεωρηθεί έγκλημα ο αποκλεισμός αν έρθει?
differance (03-12-11), dimace (03-12-11), vasilis-thrylos7 (03-12-11)
sirkostas (03-12-11)
Εγώ πάλι λέω θα είναι τεράστια επιτυχία εάν περάσουμε τον όμιλο. Εξάλλου από όλες μας τις συμμετοχές σε Euro ή Mundial, μόνο μία φορά περάσαμε τη φάση των ομίλων, το 2004 που κάναμε όλον το δρόμο μέχρι το τέλος. Δεν είμαστε δα και συνηθισμένοι σε τέτοιες προκρίσεις ώστε να απαιτούμε να επαναληφθεί το ίδιο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sabar77 (03-12-11)
Ο ομιλος ειναι σχετικα καλος για τις δυνατοτητες τις εθνικης.
Τα παιχνιδια παιζονται ολα ακομα και τις Ρωσιας που ειναι καλυτερη απο εμας.
σε σχεση με τους υπολοιπους αυτη οι 3 ειναι πιο βατοι αντιπαλοι, αλλα αυτο δεν κανει την ελλαδα φαβορι. παραμενει το αουτσαιντερ και για μενα θα ειναι ποδοσφαιρικη εκπληξη να περασει, απλα θα ειναι λιγο ευκολοτερο απο το να εχεις ιταλια, ισπανια και γαλλια αντιπαλους.
θα πω κατι χιλιοειπωμενο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. η ελλαδα χαρηκε για αυτους τους αντιπαλους αλλα το ιδιο εκαναν και οι αντιπαλοι της ελλαδας.
αν καταφερει να περασει αυτον τον ομιλο θα ειναι μεγαλη επιτυχια, αν οχι ακομα και τρεις αξιοπρεπεις εμφανισεις δεν ειναι αποτυχια. αποτυχια θα ηταν να επαναλαβουμε το γιουρο του 08 που δεν ακουμπησαμε καν.
η κληρωση μου μοιαζει σαν 4 σχεδον ισαξιες ομαδες να παλευουν για τις δυο θεσεις. πολυ διαφορετικες μεταξυ τους και με διαφορετικα πλεονεκτηματα η καθεμια. οι πολωνοι ειναι σαν υλικο οι πιο αδυνατοι αλλα ειναι γηπεδουχοι, με μεγαλο κινητρο και ισως παρουν και κανα σφυριγμα, απο την αλλη θα εχουν μεγαλο αγχος και το οτι δεν επαιξαν προκριματικα θα ειναι αρνητικο. η ρωσια εχει το καλυτερο υλικο μακραν, αλλα ειναι καπως απροσεκτοι και πολλες φορες χωρις ψυχραιμια και συγκεντρωση. οι τσεχοι μου εχουν μεινει στο μυαλο ακομα με την ομαδα των νεντβετ, κολερ και μπαρος (στα καλα του), εχουν καλη ομαδα αλλα αφου δεν καταφεραν να κανουν κατι με την προηγουμενη φοβερη γενια δυσκολο να το κανουν τωρα, ειμαι σιγουρος ομως οτι θα παρουσιαστουν σοβαροι και αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε τετοιες διοργανωσεις. η ελλαδα μπορει να μην εχει τρελο υλικο αλλα ειναι πολυ δεμενο συνολο, παλευει μεχρι το τελος ολα τα ματς, εχει καλη αμυνα και μια ρεντα απο την εποχη του ρεχαγκελ που δεν μπορω να την εξηγησω, αλλα σιγουρα δεν ειναι τυχη. πιστευω απο τις 4 ομαδες ειναι η πιο ψυχωμενη. οσον αφορα την προκριση, παντα το πρωτο παιχνιδι παιζει καθοριστικο ρολο, αν παρει τουλαχιστον χ, παιρνουν αλλη σοβαροτητα και ενδιαφερον τα επομενα δυο ματς.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πιστευω ότι θα περάσουν Ρωσία-Πολωνία.
Δεν την πιστεύω την εθνική.
Με Τζιόληδες,Χαριστέες και ΚΑραγκούνηδες θα περάσει έστω από αυτόν τον όμιλο?
Τωρα δεν θα παίξουμε με Γεωργίες και Μάλτες.Ολες είναι καλές ομάδες.
Μακάρι να περάσουμε, αλλά το αντιποδόσφαιρο που συνεχίζει να παίζει η εθνική μετά το 2004, είναι πλέον βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων μας σε τελική φάση.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
τον φοβάμαι τον όμιλο, γιατί πάμε ως φαβορί για την πρόκριση. ελπίζω οι αντίπαλοί μας να παίξουν επιθετικά και να τους χτυπήσουμε στην κόντρα, γιατί αν χρειαστεί να κάνουμε παιχνίδι πρωτοβουλίας....
ο μεγάλος στόχος έχει επιτευχθεί. είμαστε ΞΑΝΑ στο Γιούρο. όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
VALVERDES_7 (03-12-11)
Για μενα και μονο που ειμαστε σε μια τετοια διοργανωση μια χαρα μου κανει.
3 ματσακια θα δουμε στανταρ καλοκαιριατικα,πιτσες θα φαμε μπυρες θα πιουμε,ποδοσφαιροκουβεντα θα κανουμε,μια χαρουλα.
Τωρα αν προκριθουμε κιολας ακομα καλυτερα,αλλα δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (03-12-11)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
πιστευω ειναι ενας ομιλος οπου και οι 4 ομαδες μπορουν να περασουν.Με εξαιρεση ισως την Πολωνια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks