sirjohnbest (26-10-11)
Γιατι παντα κρίνετε εναν ποδοσφαιριστη βαση των συνήθειων του?
Λεφτα εχει κανει οτι γουσταρει και μπορει να ξευτιλίζεται οσο θελει..εφοσον του αρεσει εμας περισσευει ετσι δεν ειναι??
Την ποδοσφαιρκη του αξια την εχει δειξη και την δειχνει ακομα οποτε εφοσον προσφερει στο θεαμα που λεγεται ποδοσφαιρο εμενα δεν με χαλαει.
Ο Μητρογλου που ξυριζει τα φρυδια του κανει περιεργα κουρεματα τον γουσταρεις?
sirjohnbest (26-10-11)
κοιτα συμφωνω, να κανει οτι θελει και λογος δεν μου πεφτει. στο κατω κατω στα @@ του ροναλντο τι λεω εγω.
ομως στον Ολυμπιακο δεν μου αρκει καποιος να ειναι καλος ποδοσφαιριστης θελω και καποια αλλα πραγματα. γι'αυτο και περισσοτερο απο τον γκαλετι και το ριβαλντο συμπαθησα περισσοτερο το στολτιδη και τον πατσα πχ.
για το μητρογλου δεν εχω και την καλυτερη των αποψεων, οσον αφορα το χαρακτηρα του, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι "λουγκριτια".![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παντου υπαρχουν καθε ειδος διασημοι που εχουν τα τερτιπια τους..
Ξερουμε αν στην ομαδα μας υπαρχει καποιος που σκυβει στα ντουζ να παισει το σαπουνι που επεσε σε αλλοιν..το ξερουμε?...και ουτε θα το μαθουμε!
Και υποψιν αυτος που σκυβει μπορει να ειναι ο αγαπημενος σου πιαχτης και στο γηπεδο να ειναι τελειος!
Απολαυστε το ποδοσφαιρο και μην κολατε στα προσωπικα του καθενα.
κοιτα δεν λεω οτι με ενοχλει κυριολεκτικα το να ειναι ο αλλος γκει, με εκνευριζει αυτο το μετροσεξουαλ στυλακι. απο την αλλη οπως λες, μπορει να μην ξερουμε αν καποιος μεσα στην ομαδα "πηδαει τη μακρυπουλια", αλλα αφου δεν το ξερω δεν μπορω να του προσαψω κατι, ειδικα απο τη στιγμη που δεν προκαλει κανεναν. ας κανει ο καθενας οτι θελει, αρκει να μην προκαλει.
λουγκροστυλακια τυπου ροναλντο, μιραλας και μπεκαμ δεν μου αρεσουν και δεν τα γουσταρω στην ομαδα μου. φυσικα ειναι προσωπικη αποψη, δεν λεω οτι ειναι μια γενικη αληθεια που πρεπει ολοι να ακολουθουν, ουτε λεω αντιολυμπιακο καποιον που γουσταρει τετοιους χαρακτηρες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πανε οι εποχες αντρισμου..
τοτε που εβλεπες την χρυση καδενα μπλεγμενη στον ιδρωτα με τις τριχες..
Το lifestyle εχει μπει πολυ στο ποδοσφαιρο και θα ταν αφυσικο να μην μπει με τοσα εκ ευρω που παιζονται.
Δεν γινεται να υπαρχει μια ενδεκαδα ολοι Μελμπεργκ..
Μωρέ είναι να μην το έχεις το κουσούρι...Αυτοί είναι η χαρά του Τρύφωνα Σαμαρά...Λένε και οι έρευνες ότι μειώνεται δραματικά η τεστοστερόνη στους άντρες στην εποχή μας, άστα να πάνε....Το βλέπεις ότι όλο και περισσότεροι στην εποχή μας λουγκρίζουν...
Μια αγανάκτηση σε πιάνει...
Α ρε Κούλη Καραταϊδη που είσαι;![]()
Reds (26-10-11)
Θα τη φορέσουν στο μεταξύ μας παιχνίδι στη φάση των 16 (εμείς θα φορέσουμε τη λευκή).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και που ξέρουμε ότι ο Ρονάλντο είναι γκέι; Ότι φαίνεται δηλαδή; Το αν βάζει τζελ δεν τον κάνει gay!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Real Madrid - Villiareal
3 - 0
Kαθαρισε και την Βιγιαρεαλ η ομαδα των ..τζελ.![]()
σιχτίρ κι εσύ βλαμμένη
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Στον Ολυμπιακό της Ιθπανιαθ, τη Ρεαλ τα λεει
Παναφύγω τωρα στα γρηγορα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirjohnbest (29-10-11)
Faithful (28-10-11), Rena (28-10-11), sirjohnbest (29-10-11)
Περα παντως απο συμπαθειες ή αντιπαθειες ο κιαρατας ο Πλαθιντο τα σπαει, φωναρα ο ατιμος...
Ρε που να ονειρευτείτε το βράδυ τη Μέρκελ γυμνή.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks