Kαι να μείνει ο Τζιόλης εκτός? Απαπαπαπα!!
καλα χθες η εθνικη ηταν φαντασμαγορικη,ρε ουτε ενα συνδιασμο δν μπορουν να κανουν?ελπιζω να δουλεψει ο σαντος και να αποδωσουμε καλα στο euro,κατα την αποψη μου πρπ να δουλεψει κατα κυριο λογο με τα πιτσιρικια (κλαους παπαδο παπασταθο νινη μητρο φετφα χωσε και καρα τορο αβρααμ μεσα και κανα 2-3 εμπειρους ακομα κ παιξε μπαλα)
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Kαι να μείνει ο Τζιόλης εκτός? Απαπαπαπα!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Να με συγχωρέσετε ρε παιδιά κιόλας αν θίξω τα αισθήματα σας για την ελληνική ομάδα . Αλλά τόσο για το πο@τσο ομάδα δεν έχει υπάρξει ξανά . Εμετικό ποδόσφαιρο από άμπαλα κριάρια . Δεν μπορώ να τη παρακολουθήσω πάνω από 2 λεπτά , με τίποτα όμως .
Μακάρι να μην υπήρχε αυτή η ομάδα να γλυτώναμε και τους ηλίθιους τραυματισμούς με τους οποίους γυρνάνε καθε τρεις και λίγο οι παίκτες μας.
Επίσης αυτοί οι μ@λ@κες εκεί στο MEGA τι πανυγηρίζουν έτσι ?? Πάνε καλά τα άτομα ??? Νιώθουν καθόλου ή πουλάνε τρέλα ??
Αι στο διάολο με το κάθε καραγκιόζη Μένιο και Σωτηρακόπουλο που υποχρεωνόμαστε να βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο .![]()
Δεν πας κάθε μέρα Euro και μουντιάλ... Αυτο μπορούμε να παίξουμε αυτο παίζουμε..!!!
differance (12-10-11), iakov7 (12-10-11), IERO (12-10-11), sabar77 (12-10-11), sirkostas (13-10-11), somekindofgrinder (13-10-11)
Btw στο Euro 2016 θα είναι 24 ομάδες. Φαίνεται απηύδησαν να βλέπουν την Ελλάδα να κάνει περίπατο στις προκρίσεις...![]()
Στο Euro 1980 όπου μετείχαμε για πρώτη φορά οι ομάδες ήταν 8. Αργότερα (1996) τις έκαναν 16 και καλά έκαναν γιατί από τη διάσπαση ΕΣΣΔ και Γιουγκοσλαβίας προέκυψαν ένα σωρό ομάδες. Τώρα όμως τι έγινε και τις αυξάνουν πάλι? Πλατινί γαμιέσαι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance (12-10-11)
Έτσι είναι Πάνο, έχεις δίκιο. Το θέμα είναι γιατί αυξήθηκαν πάλι οι ομάδες? Παρεμπιπτόντως το Euro 2016 θα γίνει στη Γαλλία.
ΥΓ. Πλατινί σου είπα ότι γαμιέσαι?
panahs7 (12-10-11)
Ψάχνω να βρω το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Γαλλία και πάει Euro. Να δω αν ήταν κανονικό ή μούφα (για να γαμηθεί ο Πλατινί).
differance (12-10-11)
Συμφωνώ στο γεγονός οτι ειναι ομαδα του πουτσου. Και γι' αυτο δε τη γουσταρω με τιποτα.
Απο την αλλη περναμε γιατι και οι αλλοι "μεγαλοι και καλα" ειναι επισης του πεους. Για λυπηση το ποδοσφαιράκι απο τοτε που ανακαλύφθηκαν τοι "πολυθεσίτες" , τα "τρεχαντήρια" και τα "ρομποτ". Οπότε δικαίως περνάμε.
Επαναλαμβάνω ουτε εγω καθομαι να δω αγώνα της Ελλαδας και αρκετων ακομα εθνικών αφου το θέαμα ειναι για λύπηση κυριολεκτικά.
Εδω η και καλα "ομαδαρα" Γαλλια στα 3 τελευταία Μουντιαλ και Γιουρο πηγε με σπρώξιμο και μαλιστα προφανέστατο. Τετοιο καραστημένο δεν μπορει ουτε ο Μπέος και ο Μάκης μαζί να στήσουνε, αλλα κατα τα άλλα (και αυτο για να το ακουνε και οι γελοιοι που κραυγάζουν περι "καθάρσεως" καθώς και το απόβρασμα της Μακεδονίας που ξύπνησε προσφάτως) μονο η Ελλαδα εχει ανάγκη απο "κάθαρση".
Αντε γαμή, αντε γαμήσου Πλατινί. Αδερφή ήσουν σαν ποδοσφαιριστής (το επιβεβαιώνει ανετα οποιος τον προλαβε εστω και για 1 ματς) , αδερφή παραμενεις σαν παραγοντας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (13-10-11), sapere aude (12-10-11)
ευτυχώς που μόνο η Ελλάδα δεν παίζει μπάλα, ενώ όλες οι άλλες ομαδάρες με παικταράδες εκατομμυρίων ευρώ παίζουν μπαλάρα από άλλο πλανήτη!!! η Πορτογαλία των Νάνι, Κρονάλντο, Μουτίνιο, Άλβεζ, Καρβάλιο κλπ μάγεψε απέναντι στη Δανία και έχασε με 2-1 και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα μπαράζ....η Γαλλία των Μπενζεμά, Γκιουρκίφ, Νασρί, Κλισί, Εβρά, Ριμπερί κλπ διέσυρε με 1-1 την Βοσνία με πέναλτι έξω από την περιοχή και προκρίθηκε με το ζόρι στο Γιούρο, όπου θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας...μην ξεχάσω τους γείτονές μας τους Τούρκους που είναι παράδειγμα προς μίμηση. σκόρπισαν το μεγάλο Αζερμπαϊτζάν στους 5 ανέμους με το εμφατικό 1-0 και τελευταία αγωνιστική εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ μπροστά από το μεγάλο Βέλγιο!!!
ναι, η Ελλάδα παίζει κακό ποδόσφαιρο. ναι, αν θες να χαρείς ένα ματς , τότε τα ματς της Εθνικής δεν είναι στις πρώτες σου επιλογές. αλλά, η Εθνική από τον Ρεχάγκελ και μετά βρίσκεται σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις εκτός του Μουντιάλ του 2006. αυτή η Εθνική είναι η 8η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή!!! αυτή η Εθνική προσφέρει χαρές σε όσους την υποστηρίζουν.
ένα μεγάλο μπράβο στον τεράστιο Ότο που άφησε καταπληκτική κληρονομιά στον συνάδελφό του Φερνάντο Σάντος, αλλά και σε όλους τους Έλληνες!! και ένα μπράβο στον Σάντος που συνέχισε τις επιτυχίες!
αυτή η ομάδα έχει άστρο! πάνω που φαίνεται πως όλα πάνε στραβά, κάτι γίνεται και σώζεται. όπως χθες που η Γεωργία έμεινε με 10 παίκτες. πιστεύω πως αν χάναμε, θα πέταγε γκολ η Λετονία στο 95'![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (11-11-11), differance (12-10-11), iakov7 (12-10-11), sirkostas (13-10-11)
Αυτογκολ εννοείς μάλλον, σαν αυτό της Αρμενίας![]()
Bookmarks