Coach (03-10-11), Eleni7 (02-10-11), red.empire7 (03-10-11), sirjohnbest (06-10-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sirkostas (09-10-11)
ευτυχως που υπαρχει και η Κουλα με τις δηλωσεις τις και ξεχναω λιγο την Κριση...
η Αδαμιδαινα που ειναι ? δεν εχει πει τιποτα φετος... δε θα μας γαμησουνε ??
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
και τι περιμενετε να πει οτι θα χασουμε..?
Αφηστε τους να νομιζουν οτιδηποτε εμεις μπορουμε να μπυομε μεσα και να τους πατησουμε?
τι μαλακας ο ισπανος! εφυγε χωρις αποζημιωση!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
H Μπρέινταμπλικ θα καταγγείλει την ΑΕΚ στη FIFA αναφορικά με τη μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού για τη μεταγραφή του Έλφαρ Χέλγκασον. Ήθος και τιμιότης!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Περιμενω με ενδιαφερον δηλωσεις του Αδαμιδη για το ντερμπι..![]()
ναι ρε γαμωτο, δεν θα βγει κανενας αδαμιδης κανενας δημητριαδης να ανεβασει λιγο τα αιματα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν τους παίρνει, γι' αυτό κρατάνε χαμηλούς τόνους. Πάντως μην πάμε με τη μύτη ψηλά γιατί θα έχουμε κηδείες...
ρε τι λενε αυτοι?πανε καλα?? 8 πρπ να τους ριξουμε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
H πλακα με αρειανους και αεκτζηδες ειναι οτι νομιζουν οτι πραγματικα ασχολουμαστε μαζι τους.![]()
celticfrost (09-10-11)
IERO (09-10-11)
Bookmarks