ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Καλα οι αθλητικες φυλλαδες ειναι για να βλεπεις τα πρωτοσελλιδα και να γελας.
Πως κοροιδευουνε τον κοσμακη και πως φουσκωνουν τα μυαλα γραφοντας παραμυθια της χαλιμας για να πουλανε φυλλα.
Αλλοπροσαλλη ομαδα η αεκ πραγματικα.
Αντε ρε παιδι μου ας πουμε τα δινουν ολα και παιρνουν μια ισοπαλια ... λεμε τωρα.
Αλλα χλωμο το βλεπω και αυτο το ενδεχομενο.
Ωρες ωρες αμα τους δεις που παιζουν τους λυπασε και λες καλα αυτη ομαδα πρωτης κατηγοριας ειναι ;
Ολο το ζουμι ειναι σε τι κατασταση θα βρεθει ο Ολυμπιακος.
Αν πιασει αποδοση πανω απο 50 - 60 % θα την παρει σβαρνα και οι υποτιθεμενοι κομαντος της θα τρεχουν και δεν θα φτανουν.
Ειδικα αυτος ο ξενος που πηγαν και πηραν και στα στατιστικα δεν εχει ουτε ενα γκολ ανα χρονο.
Εγω ποιο πολυ φοβαμε τον τερματοφυλακα μας παρα ολη την ομαδα της αεκ.
http://thrillos.blogspot.com/
Άκουγα τον Αγαμίδη στο ράδιο και παίζει να είπε ίσα με 15 φορές ότι "ο Ολυμπιακός δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία". ΟΚ, δεν έκανε ευκαιρίΕΣ, αλλά πως λές ρε Αμπαλίδη ότι δεν έκανε ούτε μία; Το γκολ ποιός στο βαλε δηλαδή; Ο Άγιος Παντελεήμονας; Επίσης είπε κάτι τύπου "Όλοι απαξιώνουν αυτή την ομάδα αλλά σήμερα τα δώσαμε όλα". Ε, εκεί είναι η διαφορά μας ρε Αδαμίδη, εμείς όταν παίζουμε τρως 6.
Ρε παιδια τι θα πει ο Αδαμιδης..
Αυτα τα παιχνιδια περιμενει για να ει τα οικονομικα τις ομαδας την στιρηξη του κοσμου και οτι ο Διατητης τους αδικησε για αλλη μια φορα..
Τα ιδια δηλαδη καθε χρονο..
κομπλεξαρες ατελειωτες,κανονικο αεκακι.ρε κακομοιρια ολυμπιακος δν θα γινετε ποτε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Και μονο το γεγονος οτι στο θρεντ της Αδαμαεκ γραφτηκαν ολα κι ολα 4-5 ποστ μετα το ματς και για 2 μέρες δειχνει το ποσο εχουμε συγκλονιστει και φοβηθεί την Αδαμίδειο Αρμάδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Απο τον πεσετερο:
Αύριο φυσικά το ρεπορτάζ ΑΕΚ θα αναφέρει για τη μεγάλη ΑΕΚάρα που... πάτησε τον διορισμένο αλλά την... έσφαξε ο Κωνσταντινέας. Με μπόλικη δόση χολής, κλάψας, δήθεν ειρωνίας και πανηγύρια λες και πήραν το Champions League. Μια απορία ρε παιδιά. Όσους αποτυγχάνουν να πάρουν καλούς βαθμούς στα εργαστήρια δημοσιογραφίας ή δεν καταφέρνουν να γράψουν μια πρόταση της προκοπής, τους κάνουν ρεπόρτερ ΑΕΚ;
Βασικά δεν είναι και πολλοί... Καμμιά πενηνταριά άτομα είναι, που εδώ και κάμποσα χρόνια διασπώνται από την "Ώρα για σπορ" σε διάφορες "Ωρες". Σε λίγο καιρό δεν είναι απίθανο να βλέπουμε "1 η ώρα για σπορ", "2...", "3...", "12...". Το σίγουρο είναι οτι έχουν όλοι το ίδιο FAQ Book για να ξεπατικώνουν ατάκες και ξύλινους τίτλους, γιατί είναι τόσο όμοιοι και τόσο προβλέψιμοι και επαναλαμβανόμενοι χρόνια τώρα, που ώρες ώρες νομίζεις οτι στα ενδότερα θα έχει ρεπορτάζ για την αποθεραπεία του Οκόνσκι.![]()
ανυπομονω να δω αεξ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βασικα θα κερδισει σημερα..
το δειχνει κανεις?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ANT1 Στάθη
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τι έγινε κανένα σιγουράκι έδινε για σήμερα η ΩΡΑ;![]()
Πόσο έληξε....? Το άφησα στο 2-1 στο 87' .....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
τριμπαλο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάλι καλά που η ΑΕΚ είναι σε εύκολο όμιλο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
τριμπαλο και αυτοι...μονο θρυλος ρε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks