Σελίδα 81 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 314151617177787980818283848591101111121131181 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.601 έως 1.620 από 3856

Θέμα: Kevin Mirallas

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Kevin Mirallas

Πήγε από εδώ πήγε από εκεί το θέμα,και να κάτσει ο Μπιραλαχ,κανένα κέρδος για το θρύλο.6 εκατομμύρια για 4 χρονια και 8 η ρήτρα.Δηλαδή θα δώσουμε 6.000.000 + 300 χιλιάδες που ήρθε + 900000 που πήρε συμβόλαιο για ένα χρόνο μέχρι τώρα μας κάνουν 7.200.000.Αν βρεθεί ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα μας μένουν 800.000 κέρδος.Ψiχοuλα.Καμια μεταπολιτική αξια.Ισα βάρκα θα έρθει.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Τα δικά μου συμπεράσματα μέχρι στιγμής από την "υπόθεση Μιραλλάς":

1. Η διοίκηση πρέπει να αναλύσει τον τρόπο που κάνει διαπραγματεύσεις και να βελτιωθεί, απαράδεκτο να
    υπάρχει αυτό το θέμα τόσο καιρό.
    2. Οι εφημερίδες προσκείμενες στον Ολυμπιακό δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ομάδα και σε
    αυτό έχει συμμετοχή και η διοίκηση καθώς δίνονται "γραμμές". Οπότε πάλι θέμα της διοίκησης είναι
    (εν μέρει) να αλλάξει αυτή την κατάσταση αλλά είναι και δικό μας (οπαδοί της ομάδας).
    3. Εμείς σαν οπαδοί εκτός του ότι επηρεαζόμαστε από τους ΑΡΔ, παραείμαστε βιαστικοί στο να βγάλουμε
    συμπεράσματα (είτε πρόκειται για αποθέωση παίκτη, είτε για αποκαθήλωση του κτλ) και επηρεάζουμε κι
    εμείς καταστάσεις στην ομάδα, συνήθως αρνητικά.

Αυτό σημαίνει ότι όποτε δημιουργείται θέμα για τον Ολυμπιακό με μία υπόθεση, ακόμη κι αν η άλλη
    πλευρά έχει μερίδιο ευθύνης, συνήθως έχουμε και εμείς και η διοίκηση και οι ΑΡΔ μας. Δηλαδή τα 3/4
    προέρχονται από εντός. Όσο αυτό θα συμβαίνει δεν θα γίνουμε Πόρτο (ούτε καν Μπράγκα).

Σχετικά με τον Μιραλλάς προσωπικά δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο φταίει ο παίκτης (δεν ξέρω ποια
    είναι η πραγματική του συμμετοχή στην υπόθεση και στις απαιτήσεις, είναι το ίδιο πιθανό να είναι το
    "τρελόπαιδο που θέλει να παίζει μπάλα και ο μάνατζερ τα έχει αναλάβει όλα και κάνει κουμάντο" με
    το να έχει πλήρη επίγνωση του τι έχει συμβεί στις διαπραγματεύσεις) και φυσικά δεν εμπιστεύομαι
    τους ΑΡΔ να μου πούνε την αλήθεια, ούτε τις διαρροές της διοίκησης. Όπως και να έχει όμως αυτή
    τη στιγμή υπάρχει ακόμη περίπτωση να μείνει. Να μέινει ένας παίκτης όπου μερίδα του κόσμου ήδη
    έχει αρχίσει να τον βρίζει και που έχει χαρακτηριστεί στα πρωτοσέλιδα ως "φραγκοφονιάς" κτλ. Αν
    αυτό δεν είναι άδικο για τον παίκτη, σίγουρα είναι για την ομάδα μας.

Επειδή στη διοίκηση γνωρίζουν και το χαρακτήρα του παίκτη και το τι ακριβώς συμβαίνει θα έπρεπε
    ή να τον έχουν προσεγγίσει και να του μιλήσουν (περίπτωση "τρελόπαιδο") ή να τον στείλουν με
    συνοπτικές διαδικασίες κι αυτόν και τον Ενροτό. Επίσης δε μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να υπάρχει
    θέμα με το συμβόλαιο και να δικαιωθεί η πλευρά του παίκτη από την UEFA. Ακόμη κι εγώ ξέρω τι
    συμβαίνει με τα ιδιωτικά συμφωνητικά, δε μπορεί οι δικηγόροι της ομάδας να είναι ένα μάτσο ηλιθίων.

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Kaine για αυτό το μήνυμα:

differance (07-05-11), Haris1984 (07-05-11)

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Κατα βαση το προβλημα ειναι οτι πολλα λεγονται και γραφονται,για ζητηματα που θα επρεπε να αφορουν λιγα και επιλεκτα ατομα.
    Τωρα ετσι οπως τα εκαναν,σε περιπτωση που μεινει ο Μιραλας,θα εχει να αντιμετωπισει το ξενερωμενο υφος των οπαδων.
    Ηδη δλδ ο παικτης εχει βγει στη σεντρα,εκτος και εαν Ο ΙΔΙΟΣ βγει και μιλησει...πραγμα το οποιο δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει.

ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

Το avatar του χρήστη castillo7

Thanks
    167
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 144 φορές σε 87 μηνύματα
    Ignore User

Καλά ο ανθρωπος είναι επικίνδυνος...Κανένα χαμαμ, κανενα τζακούζι, κανενα μπάνιο ατμού,πουδρίτσα μήπως, eyeliner,κανένα Bon Fillet με τρούφα μανιταριού σβησμένο με κρασί 700 ετών(!);....Έλεος με τον κάθε τσογλανομάνατζερ....Μπράβο Μιραλλάκο ιδανική επιλογη.....Los Pulos
    ο ενροτο λεει δεν ετυχε της καλυτερης φιλοξενιας ... δεν του βαλανε φαι και ειρ κοντισιον
    Μίτσελ, Λεμονής, Μπάγεβιτς, Βαλβέρδε
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ είσαι ψύχραιμος και τα βλεπεις σωστα και μου ερχεται να σε βαρέξω
    ααααα όλα κι' όλα δεν θέλω βιαιοπραγίες, ερεθίζομαι

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (07-05-11)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ααααα όλα κι' όλα δεν θέλω βιαιοπραγίες, ερεθίζομαι

Ενροτεύεις κι εσύ , τα ξενύχτια φταινε
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Είπα κι εγώ να διαβάσω τα νέα να δω τι κάνει ο συνάδερφος ο μάνατζερ και έπεσα πάνω σε ρεμάλια....Αίσχος....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

since1971 (07-05-11)

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε Χαρη με ολο το θαρρος ειναι δυνατον να μου λες οτι δεν τον καναμε ανθρωπο αλλα του αναδειξαμε αρετες?
    Πες μου σε παρακαλω τι εκανε ο Μιραλας πριν ερθει στον Ολυμπιακο?

Θα με τρελλανεις βρε συ και εχω και διαβασμα ?? (οσο ωραιο και ενδιαφερον ειναι τοσο πολυ διαβασμα θελει το CCNA)

Τι θα πει Χαρουλη οτι δεν ειμαστε και καμια Μαντσεστερ να του σωσουμε την καριερα?
    Μονο οσοι παιξουν στην Μαντσεστερ σωζεται η καριερα τους?

Ειδες καπου στα ποστ μου να λεω οτι δεν βοηθησε την ομαδα? "Κραζω" την ολη συμπεριφορα και διαχειριση της καταστασης.
    Μηπως θυμασαι πως και εγω ημουν απο τους πρωτους που περισυ πριν αρχισει η χρονια ειχα πει "περναει στα ψιλα η μεταγραφη Μιραλας στον Θρυλο αλλα νομιζω πως θα μας βγει λιρα 100" (και τα ποστ υπαρχουν προς αναζητηση), καθως επισης εγω ημουν αυτη που τον αποθεωνα λεγοντας Παρα-Μι-ραλας!
    Ελα ρε Χαρη τωρα μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε.

Οσο για τους παλικαρισμους και της μιας και της αλλη πλευρας δεν με απασχολει καθολου εμενα με απασχολει το συνολο και το συνολο ειναι η ομαδα μου. Και θα σε ρωτησω πως εισαι σιγουρος οτι η διοικηση και η πρωην και η νυν δεν ηξερε τι υπεγραφε και εισαι σιγουρος πως ο Μιραλας και η ΣΕ ηξεραν τι υπεργραφαν?
    Σου ξαναλεω δεν ειναι κανενα 15χρονο που τον κανουν οτι θελουν. Ειναι 23 ετων ενηλικος και στην τελικη ειναι ο "εργοδοτης" του Ενροτο. Αν δεν γουσταρει τον τροπο που χειριζεται την "καριερα" του τον στελνει στον αγυριστο και βρισκει αλλον.

Καλα οσο για τις προυποθεσεις που λες να θεσει ο Ολυμπιακος π.χ να μην ειναι ο Ενροτο αυτο δεν υπαρχει και το ξερεις! Να παει ο παιχτης χωρις το μανατζερ και να διαπραγματευτει ??
    Με το Βαλβερδε ρε Χαρη το προβλημα δεν ηταν τα λεφτα αλλου ηταν το προβλημα (γι αυτο και ηθελε ο Μαρινακης να μιλησει ο ιδιος με τον Βαλβερδε), και βεβαια δεν εθεσε κανενα βετο ο Μαρινακης και κατ'επεκταση ο Ολυμπιακος θα μιλησουμε μαζι σου Ερνεστο αλλα δεν θα ειναι μπροστα ο Ιμπανιεθ.

Και για να κλεισω ΝΑΙ Χαρη εγω δεν τον θελω του χρονου οσο και αν θα λειψει απο την ομαδα, οσο και αν βοηθησε φετος. Ας κοψει το λαιμο του ο Μαρινακης να βρει και να φερει αλλο καλυτερο στην τελικη απεδειξε οτι δεν "τσιγκουνευεται" στο να δωσει χρηματα αφου προσφερε γη και υδωρ στο Μιραλας για 4ετες συμβολαιο.
    To πρωτο που ειπα εννοω πως δεν ειμαστε και κανενα τρελα οργανωμενο κλαμπ που πηρε εναν μετριο παικτη και τον υπερβελτιωσε.Πιο πολυ στην τυχη πιστευω εγινε ολο αυτο,και επειδη ο Βαλβερδε μυριστηκε οτι στις θεσεις που τον εβαζε θα προσεφερε πιο πολλα.Οπως κι εγινε δηλαδη(μην ξεχνας οτι ο προηγουμενος φωστηρας προπονητης του αλλα και οι φωστηρες της διοικησης τον προοριζαν πολυ αρχικα-και πριν σκασει ο πακτωλος χρηματων και ο Ριερα- για...αριστερο χαφ,θεση στην οποια οσο επαιξε,ηταν ανυπαρκτος).Και οπως προειπα,και οφεληθηκε φυσικα αλλα και οφεληθηκαμε...

15 χρονο δεν ειναι,αλλα δεν ειναι και κανενας ωριμος.23 ετων,με τοση αναγνωρισιμοτητα και ενα σκασμο λεφτα να πεφτουν μπροστα του,καπου αναμενομενο μου φαινεται το να παρει το μυαλο αερα.Το χουμε ξαναδει σε πλειστες περιπτωσεις,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Το να μην ειναι ο Ενροτο στις διαπραγματευσεις,ηδη υπαρχει ως θεμα,καθως οπως προκυπτει απο διαρροες τις τελευταιες ωρες,τη Δευτερα θα γινει επικοινωνια και συναντηση του παικτη κατ ιδιαν με τον προεδρο,χωρις την παρουσια του μανατζερ,τουλαχιστον αρχικα.Αρα επιβεβαιωνεται...

Στο τελευταιο που ειπες,φυσικα ουδεις αναντικαταστατος.και φυσικα ΑΝ ΘΕΛΕΙ ο Μαρινακης,μπορει να φερει καποιον καλυτερο.Θεωρητικα ομως καλυτερο.Γιατι στην πραξη παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες,αν θα πιασει ενας παικτης.Ενω ο Μιραλλας ηταν ενα στοιχημα που ηδη απεδοσε.Θα πρεπει λοιπον και να εχουν διαθεση να βρουν καποιον καλυτερο,αλλα και αυτος ο καλυτερος να κολλησει με την ομαδα και να αποδοσει αναλογως.Απο τα ονοματα παντως που διαρεονται ηδη για "αντι-Μιραλλαδες",δεν μπορω να μαι και πολυ αισιοδοξος.Για γελια ειναι οι πιο πολλοι.Κατι τελειωμενοι Ελ Χατζι Ντιουφ και παρομοιες περιπτωσεις (Ελμαντερ κλπ).Εκτος αν ειναι επιτηδευμενες διαροες,η παπαρο αρδιες,πραγμα για το οποιο δεν μπορω να ειμαι βεβαιος και 100%.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είπα κι εγώ να διαβάσω τα νέα να δω τι κάνει ο συνάδερφος ο μάνατζερ και έπεσα πάνω σε ρεμάλια....Αίσχος....
    Ε,οχι και ρεμαλια. Μεχρι και τη σεχουαλική ικανοποιηση του Ενροτου κοιταμε.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

since1971 (07-05-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε,οχι και ρεμαλια. Μεχρι και τη σεχουαλική ικανοποιηση του Ενροτου κοιταμε.
    Έχει κανείς καμιά φωτογραφία του εν λόγω μάνατζερ; Πολύ θέλω να δω τη φάτσα του..από που είναι;
    Πάντως θα προτείνω τη διαγραφή του από το παγκόσμιο σύλλογο μανατζαρέων και θα του επιβληθεί αυστηρό πρόστιμο...
    Έχω μεγάλη επιρροή ως αρχιμάνατζερ εγώ....Θα δει τι έχει να πάθει που θέλει και σεξουαλική ικανοποίηση...
    Θα τον στείλω στην Αφρική να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις των ιθαγενών...
    Και μαζί και όποια ρεμάλια τον υποστηρίζουν...
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Δηλώσεις του μανατζερ

«Γνώριζα πως στην Ελλάδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βρισκόμασταν για ώρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσαμε με τον πρόεδρο μέσω… αγγελιοφόρου που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και για μία ακόμη φορά, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός».

Κι ενώ μετά από τα παραπάνω, θα περίμενε κανείς ο Ενροτό να σκληρύνει τη στάση του, ουσιαστικά κάνει στροφή 180 μοιρών και ξεκαθαρίζει πως ο Μιραλάς θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να παίζει με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Μετά το πρώτο ραντεβού, καταλήξαμε σε συμφωνία, όμως στη συνέχεια αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μια λύση και να συναντηθεί με τον πρόεδρο. Γι αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και στο Champions League της επόμενης περιόδου»

Γιατί άραγε δεν είχαν τίποτα να φάνε??????????????

Και φανταστείτε τον ταλαίπωρο τον αγγελιοφόρο ......... πέρα δώθε επι 4 ώρες

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλώσεις του μανατζερ

«Γνώριζα πως στην Ελλάδα συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Βρισκόμασταν για ώρες κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσαμε με τον πρόεδρο μέσω… αγγελιοφόρου που πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο! Δεν είχαμε τίποτα να φάμε και για μία ακόμη φορά, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός».

Κι ενώ μετά από τα παραπάνω, θα περίμενε κανείς ο Ενροτό να σκληρύνει τη στάση του, ουσιαστικά κάνει στροφή 180 μοιρών και ξεκαθαρίζει πως ο Μιραλάς θέλει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να παίζει με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαστε έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις. Μετά το πρώτο ραντεβού, καταλήξαμε σε συμφωνία, όμως στη συνέχεια αύξησαν τις απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μια λύση και να συναντηθεί με τον πρόεδρο. Γι αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και στο Champions League της επόμενης περιόδου»

Γιατί άραγε δεν είχαν τίποτα να φάνε??????????????

Και φανταστείτε τον ταλαίπωρο τον αγγελιοφόρο ......... πέρα δώθε επι 4 ώρες
    Τα έφαγε όλα ο Βαγγέλας....
    Καλά κι αυτός για φαγητό πήγε; Ρε το ρεζίλι των μάνατζερ...Πολύ λιγούρης μου φαίνεται πάντως..

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (08-05-11)

Coach Couch Το avatar του χρήστη since1971

Thanks
    998
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.155 φορές σε 711 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει κανείς καμιά φωτογραφία του εν λόγω μάνατζερ; Πολύ θέλω να δω τη φάτσα του..από που είναι;
    Πάντως θα προτείνω τη διαγραφή του από το παγκόσμιο σύλλογο μανατζαρέων και θα του επιβληθεί αυστηρό πρόστιμο...
    Έχω μεγάλη επιρροή ως αρχιμάνατζερ εγώ....Θα δει τι έχει να πάθει που θέλει και σεξουαλική ικανοποίηση...
    Θα τον στείλω στην Αφρική να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις των ιθαγενών...
    Και μαζί και όποια ρεμάλια τον υποστηρίζουν...
    μάλλον αυτός! χαριτωμενίζει είναι η αλήθεια

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (07-05-11)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.965 φορές σε 14.478 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Kaine Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα δικά μου συμπεράσματα μέχρι στιγμής από την "υπόθεση Μιραλλάς":

1. Η διοίκηση πρέπει να αναλύσει τον τρόπο που κάνει διαπραγματεύσεις και να βελτιωθεί, απαράδεκτο να
    υπάρχει αυτό το θέμα τόσο καιρό.
    Σταματώ εδώ γιατί νομίζω ότι τα λέει όλα. Όταν δε μπορείς να τα βρεις με έναν παίχτη σου με τον οποίο συζητάς μήνες ολόκληρους, δεν πας πουθενά. Βάλτε επιτέλους έναν άνθρωπο να τελειώνει τις δουλειές στο άψε σβήσε, είτε θετικά είτε αρνητικά. Σούργελο έχουμε καταντήσει.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Kaine (07-05-11)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από since1971 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μάλλον αυτός! χαριτωμενίζει είναι η αλήθεια
    Ρε αυτός μοιάζει με το Μουρίνιο...

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

καμια σχεση ομως.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

ενροτο γαμιεσαι
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Ενρότο με καρότο;
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καμια σχεση ομως.
    Τι καμία σχέση...Το ίδιο βλέμμα του ηλίθιου ξερόλα έχουν...

Σελίδα 81 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 314151617177787980818283848591101111121131181 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές