Βρε Χαρη με ολο το θαρρος ειναι δυνατον να μου λες οτι δεν τον καναμε ανθρωπο αλλα του αναδειξαμε αρετες?
Πες μου σε παρακαλω τι εκανε ο Μιραλας πριν ερθει στον Ολυμπιακο?
Θα με τρελλανεις βρε συ και εχω και διαβασμα ??

(οσο ωραιο και ενδιαφερον ειναι τοσο πολυ διαβασμα θελει το CCNA)
Τι θα πει Χαρουλη οτι δεν ειμαστε και καμια Μαντσεστερ να του σωσουμε την καριερα?
Μονο οσοι παιξουν στην Μαντσεστερ σωζεται η καριερα τους?
Ειδες καπου στα ποστ μου να λεω οτι δεν βοηθησε την ομαδα? "Κραζω" την ολη συμπεριφορα και διαχειριση της καταστασης.
Μηπως θυμασαι πως και εγω ημουν απο τους πρωτους που περισυ πριν αρχισει η χρονια ειχα πει "περναει στα ψιλα η μεταγραφη Μιραλας στον Θρυλο αλλα νομιζω πως θα μας βγει λιρα 100" (και τα ποστ υπαρχουν προς αναζητηση), καθως επισης εγω ημουν αυτη που τον αποθεωνα λεγοντας Παρα-Μι-ραλας!
Ελα ρε Χαρη τωρα μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε.
Οσο για τους παλικαρισμους και της μιας και της αλλη πλευρας δεν με απασχολει καθολου εμενα με απασχολει το συνολο και το συνολο ειναι η ομαδα μου. Και θα σε ρωτησω πως εισαι σιγουρος οτι η διοικηση και η πρωην και η νυν δεν ηξερε τι υπεγραφε και εισαι σιγουρος πως ο Μιραλας και η ΣΕ ηξεραν τι υπεργραφαν?
Σου ξαναλεω δεν ειναι κανενα 15χρονο που τον κανουν οτι θελουν. Ειναι 23 ετων ενηλικος και στην τελικη ειναι ο "εργοδοτης" του Ενροτο. Αν δεν γουσταρει τον τροπο που χειριζεται την "καριερα" του τον στελνει στον αγυριστο και βρισκει αλλον.
Καλα οσο για τις προυποθεσεις που λες να θεσει ο Ολυμπιακος π.χ να μην ειναι ο Ενροτο αυτο δεν υπαρχει και το ξερεις! Να παει ο παιχτης χωρις το μανατζερ και να διαπραγματευτει ??
Με το Βαλβερδε ρε Χαρη το προβλημα δεν ηταν τα λεφτα αλλου ηταν το προβλημα (γι αυτο και ηθελε ο Μαρινακης να μιλησει ο ιδιος με τον Βαλβερδε), και βεβαια δεν εθεσε κανενα βετο ο Μαρινακης και κατ'επεκταση ο Ολυμπιακος θα μιλησουμε μαζι σου Ερνεστο αλλα δεν θα ειναι μπροστα ο Ιμπανιεθ.
Και για να κλεισω ΝΑΙ Χαρη εγω δεν τον θελω του χρονου οσο και αν θα λειψει απο την ομαδα, οσο και αν βοηθησε φετος. Ας κοψει το λαιμο του ο Μαρινακης να βρει και να φερει αλλο καλυτερο στην τελικη απεδειξε οτι δεν "τσιγκουνευεται" στο να δωσει χρηματα αφου προσφερε γη και υδωρ στο Μιραλας για 4ετες συμβολαιο.
Bookmarks