παντως με αλεφαντο εχουμε σηκωσει καμια 15αρια τσου λου,στο σπιτι του διοργανωνει τσου λου σουμπουτεο κ ο θρυλος εχει σαρωσει,α ρε νικολαρα θεε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (20-04-11), Red Sting (20-04-11)
Εγω τον πηγαινα ακριβως για την αλαζονεία του. Μεχρι να καταλαβω ομως οτι αυτη η αλαζονεια ηταν τροπος να κρυψει το φοβο του να δουλεψει "εξ'αρχής" χωρις χοντρα πακέτα και έτοιμους παικταραδες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μια φορα να μην δω σποντα εδω μεσα.Μα μια![]()
Τελικός κυπέλλου σήμερα ε? Χμμμμ....
Εντάξει, αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις του ο Πελεκάνος, θα το δω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εδώ βρήκε δικαιολογίες στην 5αρα του πρώτου γύρου...
χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που τα πιστεύει αυτά. πραγματικά αδυνατώ να βρω ΕΝΑΝ παίκτη που ανέδειξε ο Μουρίνιο. και μην μου πείτε τον Σναίντερ που ήταν παικταράς και απλώς είχε σκουριάσει στην Ρεάλ. μιλάω για νέο παιδί που το "καλλιέργησε" ο Πορτογάλος.
@Χάρη, όχι και ανέστησε την Πόρτο...μια χαρά ομάδα ήταν...σίγουρα την οδήγησε σε τεράστιες επιτυχίες, αλλά δεν την ανέστησε.
ΥΓ: θεωρώ πολύ καλό κόουτς τον Μουρίνιο, αλλά πιστεύω πως υπάρχει μια υπερβολή γύρω από το όνομα του. πάντως δεν τον θεωρώ μεγάλο μάνατζερ. τέτοιοι είναι ο Σερ Άλεξ και ο Βενγκέρ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έχει βάλει γυαλιά σε πολλούς κι ακόμα πολλοί δεν του το αναγνωρίζεται. Το μόνο που έμεινε είναι να ξεβρακώσει και την Μπαρτσελόνα και τότε θα σας δω. Είμαι Μπάρτσα αλλά θα 'ρθει η μέρα(ίσως αυτή να είναι απόψε) που θα κερδίσει την Μπάρτσα κατά κράτος.
www.f1rstlap.com
Μάπα το καρπούζι ακούω ε; Καλά έκανα που το γύρισα στην πραγματική ματσάρα μετά το 10ο λεπτό...
Άμυνα, ξύλο και μουρμούρα. Ίδια Μπαοκάρα...
Κανένα link ρε παιδιά να μην κολλάει γιατί έχω δει 3 πλάγια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
nbqgr (20-04-11)
Καλος χρυσος και αγιος ο Μουρινιο αλλα για την Ρεαλ δεν κανει ο κυριος.
Οσα χρονια βλεπω μπαλα την Ρεαλ φουλ επιθεση την θυμαμαι να παιζει και να ψαρωνει τον αντιπαλο.
Τωρα ο Μουρινιο την εχει κανει και παιζει σαν τον βαζελο στην Ευρωπη.
Καλο το αποτελεσμα δε λεω,αλλα ολοκληρη Ρεαλ να παιζει ετσι δε γουσταρω μια...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Mου φαινεται ο εκλεκτος βρηκε το κουμπι των καταλανων για τα καλα.Μεγαλος μαγκας.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Διπλή ζώνη πίσω από το κέντρο, μεγάλη μπαλιά στον γρήγορο, παράλληλη σέντρα στην περιοχή, καρφωτή κεφαλιά και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Άντε γιατί μας πρήξανε τα αρχίδια με το gay ποδόσφαιρο πασούλες τσούκου- τσούκου. Νισάφι.
Mετα απο αρκετο καιρο κυπελλο εναντια στη μπαρτσελονα ειναι πολυ καλο.Παλιοτερα ουτε τις μικρες ομαδες δε μπορουσαμε να νικσουμε.Δυστυχως το συγχρονο ποδοσφαιρο τις θελει τετοιοες μαλα@@σμενες αμυντικες συμπεριφορες.Και η μπαρτσα με το τριωρο passing game δεμπορει να θεωρηθει επιθετικη.
Bookmarks