sirkostas (15-04-11)
sirkostas (15-04-11)
στις 11 απ τον σκαι. δ εμπορουσαν να το βαλουν λιγο πιο αργα???
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ναι ρε γαμησετα κ δν ηθελα να παω γηπεδο σημερα αλλα μ πηρε ενας φιλος εισητ
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
θα πρεπε να ρωτησουν πανο μου!!!![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε παιδιά μην σκάτε στην 3η περίοδο θα έχουμε ρίξει μια 35άρα στο βάζελο και έτσι ήρεμοι πια θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το el classico....![]()
Για το μπασκετ ψιλοχεστηκα να πω την αληθεια..θα το δω οσο το δω μετα εχει την Ματσαρα..
ANDREASPROEDROS (16-04-11), chainsaw (17-04-11), Gtakis (16-04-11), IERO (19-04-11), sadi (16-04-11)
Ronaldo (to messi): God sent me to teach football to people on Earth.
Messi(to Ronaldo):What? i did't send anybody to teach football.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ANDREASPROEDROS (17-04-11), Red Sting (16-04-11), sirkostas (16-04-11)
sadi (16-04-11)
Αλλωστε το κορυφαίο του Ντιεγκο το εχω ξαναποστάρει (ως συμβουλη στο θρεντ του Φετφατζιδη).
Τον πλησιασε ενας πιτσιρικας και τον ρώτησε "Ντιεγκο για να γινω καλος σαν εσένα πρεπει να παιζω ομαδικά ή να παιρνω τη μπαλα και να τους ντριπλαρω ολους;". Ο Μαραντονα του απαντησε οτι πρεπει να παιζει ομαδικά. Ο πιτσιρικάς ξαφνιάστηκε και του ειπε "μα εσύ έκανες το ακριβώς αντίθετο". Και ο Θεος του ειπε "Ναι, αλλα εγώ δεν ρώτησα ποτέ κανέναν τι να κανω".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (17-04-11), captain-cook (16-04-11), Gtakis (17-04-11), kouzoulo (17-04-11), Red Sting (16-04-11), Rena (16-04-11), sirkostas (16-04-11), sk12072 (16-04-11)
Ρε ρεζίληδες Μαδριλένοι, γελάνε και τα τσιμέντα με την ομάδα σας ρεεεεεεεε!! Ανάψτε μια λαμπάδα στο αγόρι με το
γλυμμένο μαλλί που σας κράτησε όρθιους με τα σφυρίγματά του. Τα προκαταρκτικά σας κάναμε βρε κουτά, για να μην
πονέσετε πολύ την Τετάρτη...
253 σφυρίγματα έξω από την περιοχή για να χτυπήσει φάουλ ο Κρονάλντος. Αν είναι δυνατόν!
www.f1rstlap.com
Aφου μας ευνοησε τοσο πολυ η διαιτησια ας μας εδινε και αλλο ενα πεναλτυ να τελειωνουμε.Με φαουλ απο τη σεντρα δεν κανουμε δουλεια.
Παντως ο μουρινιο καταφερε να κρατησει καπως την μπαρτσα.Ομολογω οτι περιμενα επαναληψη της πενταρας.
δν ειδα το ματς γτ ημουν γηπεδο,δν ξερω ποιος ηταν καλυτερος αλλα ρε μουρινιο σε λαθος παιχνιδι πηρες το χ,για να δουμε
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
ειχε δικιο τελικα ο μουρινιο που ελεγε οτι το θεμα ηταν να τελειωσει τον αγωνα με 10 παικτες.
δεν ξερω γιατι αλλα στο τσ.λ. θεωρω την ρεαλ φαβορι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 17-04-11 στις 17:16
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (20-04-11)
Bookmarks