καλή χώνεψη βαζελάκο!!! ήττα με 3-0 στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή στο βόλεϊ ανδρών.
Τα κανονια του Ναβαρο..![]()
καλή χώνεψη βαζελάκο!!! ήττα με 3-0 στην Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή στο βόλεϊ ανδρών.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ηταν που πηγαινανε για νικη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι γινεται ρε σεις με αυτους?Εχουν παρει ολες τις ψωλες παραμαζωμα σε ολα τα αθληματα και δεν συμμαζευοντε....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
«Να ξεφύγω απ' τη μιζέρια της Ελλάδας»
23/03/2011, 17:20 | Διαβάστηκε 8746 φορέςΑποστολή
Photo: Action Images
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, απογοητευμένος με όσα ζει στη Σούπερ Λίγκα, τόνισε πως στόχος του είναι να παίξει σε ένα πιο υγιές πρωτάθλημα.
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε για τα επεισόδια που ταλαιπωρούν το ελληνικό πρωτάθλημα, την κατάσταση της χώρας αλλά και την... κλοπή του πρωταθλήματος με τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι.
Όλα αυτά, στην συνέντευξη του με τίτλο «οι ζωές μας τίθενται σε κίνδυνο», που φιλοξενείται σήμερα στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIFPro).
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και δεν θα αλλάξει. Οι ζωές μας τίθενται σε κίνδυνο και είναι πολύ επώδυνο να μιλάμε γι' αυτό» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλέξανδρου Τζόρβα, συνεχίζοντας με την αναφορά του για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο Φάληρο.
«Αυτό το παιχνίδι έδειξε ξεκάθαρα πόσο ανεπαρκές είναι το σύστημα ασφαλείας στα ελληνικά γήπεδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού -εάν μπορώ να τους αποκαλώ φιλάθλους- μας προπηλάκισαν. Εγώ χτυπήθηκα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί ξανά…» είπε ο έμπειρος πορτιέρο και συνέχισε: «Ναι, φοβήθηκα. Όμως, αφού επιστρέψαμε στα αποδυτήριά μας, αισθανόμασταν θυμό. Η αδρεναλίνη μας ήταν ακόμη ψηλά, επειδή έπρεπε να νικήσουμε 2-1, αλλά χάσαμε 2-1. Ουσιαστικά, μας στέρησαν το πρωτάθλημα».
Ακολούθως, ο Αλέξανδρος Τζόρβας είπε πως η βία διώχνει τους αστέρες από το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και πως κι ο ίδιος θέλει να ξεφύγει από αυτή τη μιζέρια που ζει. «Η ζημιά που κάνει η βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τεράστια. Θα είναι δύσκολο για τον κάθε Σισέ ή τον κάθε Ζιλμπέρτο Σίλβα να έρθει στη χώρα μας. Και εγώ, ως επαγγελματίας αθλητής, είναι φιλοδοξία μου να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα εάν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία. Είναι πρόθεσή μου να ξεφύγω απ' αυτή τη μιζέρια.
Συχνά μάς πετάνε κάθε λογής αντικείμενα, από κινητά τηλέφωνα μέχρι γυάλινα μπουκάλια. Το παράξενο είναι ότι έχουμε μεγαλώσει συνηθισμένοι σε αυτού του είδους την πραγματικότητα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και δεν θα αλλάξει. Οι ζωές μας τίθενται σε κίνδυνο και είναι πολύ οδυνηρό να μιλάμε για τον αθλητισμό» τελείωσε ο διεθνής πορτιέρο κάνοντας αναφορά στις περιπτώσεις που οπαδοί εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Τζόρβας, δεν τελείωσε εκεί, ρίχνοντας ευθείες βολές στην Πολιτεία. «Δεν υπάρχει κράτος για να τιμωρήσει τους χούλιγκαν. Θα πρέπει αυτά που εφαρμόζονται σε άλλα πρωταθλήματα να εφαρμοστούν κι εδώ. Επίσης, η χώρα μας περνάει δύσκολη περίοδο από οικονομικής άποψης και ο κόσμος αναζητά τρόπους για να εκτονώσει τα προβλήματά του».
Κλείνοντας ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είπε πως παρόλα αυτά, αγαπάει ακόμη, πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. «Απολαμβάνω κάθε μέρα αυτή τη δουλειά. Όσο φοράω τα γάντια μου και κάθομαι κάτω από τα δοκάρια, πάντα έχω το ίδιο συναίσθημα όπως και την πρώτη φορά που τα έβαλα».
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ρε καριολόπουστα δεν πας να πηδηχτείς με ένα κλαρί από γκορυτσά λέω εγώ......γελοίε...........
Faithful (23-03-11)
Ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη και ο Αλέξης πηγαίνει περπατώντας προς τη φυσούνα ενώ γύρω του έχουν περάσει
καμιά δεκαπενταριά οπαδοί που μπήκαν μέσα. Όλα αυτά σε βίντεο... ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΜΩΡΗ ΦΟΥΣΤΡΑ;
Αμ για την κλοπή του πρωταθλήματος που λέει ο πανηλίθιος ο αλέξις......ποια κλοπή ρε ξεφτιλισμένε?στο -10??? α ρε πούστη μου κοίτα κάτι άντρες που βρίσκουν να κάνουν ινδάλματα τα κοριτσάκια,που νομίζουν τα καρύδια τους (αν έχουν) μόνο για το κατούρημα......
χαχαχαχαα.να μας πει για το στραπον της δικιας του,ο Αλεξης.
απο που κ ως που η αρχιδα απαιτει καλυτερες συνθηκες απο την στιγμη που η ιδια η αδερφαρα μιλαει σαν μισθωμενη πρασινη πουτανα?????πρωτα να κοιταξει τα του οικου του η πουστρα κ μετα να απαιτει,θελει να παιξει κ εξωτερικο η αμπαλη ρουφηχτρα χαχαχαχα α ρε τρυπιε,σου εχουμε κανει τον κωλο βερικοκο.εγω απο αυτα που ειπε δν καταλαβα χριστο...τελικα απολαμβανει την κα8ε μερα στο ποδοσφαιρο η θελει να ξεφυγει απο αυτη τη μιζερια???ειναι κ χαζη ο μαλακισμενη....παρε αμπαλος που παιζει βασικος στον παο ρε...πως εχουν καταντησει ετσι οι ζελες ρεεεεεεεεεεεεεε....
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Ναι μωρή πούστρα...σου στερήσαμε το Πρωτάθλημα! Είσαι εκεί που είσαι γιατί είσαι βάζελος και την τρως από πίσω!
ΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦΙΞ
ΤΖΙΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡ!
-10
www.f1rstlap.com
να πας να γαμηθεις αλεξια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν τα παέι φέτος τα παιδιά...
Γαμώ την ατυχία τους αντί να κληρωθούν στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Πανιώνιο και ν' αποκλειστούν ήσυχα κι αππλά η πουτάνα η τύχη τους έφερε στο στόμα το "καρχαρίσ".
Οι πούτσες είναι ατέλιωτες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ασε ρε Τζορβα..
Περυσι δεν τα ελεγες αυτα!
Φυγε εξαλου ξερουμε ποιος ειναι ο αντικαταστατη σου...
Και η πλάκα είναι ότι η Πρασινάδα βασίζεται στις βαρύγδουπες δηλώσεις του για να μας αποδείξει πως τους κλέψαμε τον τίτλο φέτος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τελικά ο Αλέεεεξηηηηης είναι η ζωντανή απόδειξη πως οι παρενέργειες του Τσέρνομπιλ δεν επηρέασαν μόνο την Ρωσία !!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
papdoux (24-03-11)
Παντως λεν οτι ο Σηφατσις οδευει προς τρυφιλλοφορον μερια
Ο Αλέξης είναι ΑΝΤΡΑΣ με το Γ κεφαλαίο. Δεν θα τον προσβάλλετε εσείς. Το παλικάρι ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΕ! Δε σας έρχονται ρίγη στο κορμί, κλάμματα στα μάτια, σπέρμα στο πλί;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks