Έτσι παίζαμε πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αλλά όταν ήρθαν τα κρίσιμα ...φραααααααααπ
Μια φορα να παιξουμε κ εμεις ετσι δε παιζει ε;;; Με τον Τσαρτσαρη κ τον Περπερογλου ο βαζελος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έτσι παίζαμε πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν αλλά όταν ήρθαν τα κρίσιμα ...φραααααααααπ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
limani7 (28-01-11)
Τυχερός ο Αλέξης και μην κοροϊδεύετε ρε! 300 ευρώ έχει το PS3, δεν είναι φθηνό!![]()
Τουλαχιστον του το τσιπαραν του ανθρωπου?
*****8.23*****
captain-cook (28-01-11), chainsaw (28-01-11), Gtakis (28-01-11), panahs7 (28-01-11)
Ρε φαγούρα με το λαγούμι ...
Τη νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας περιμένει το υπουργείο Περιβάλλοντος να προσδιορίσει το περιεχόμενο του Προεδρικού Διατάγματος για τη διπλή ανάπλαση σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Βοτανικό ώστε να καταθέσει στη Βουλή τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Αυτό δήλωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αθανάσιου Πλεύρη, ο οποίος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί την κακοδαιμονία της ελληνικής διοίκησης.
«Εμείς είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να φέρουμε ακόμα και αύριο τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή», διαβεβαίωσε ο κ. Σηφουνάκης εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του ότι η νέα δημοτική αρχή θα επιληφθεί του θέματος έτσι ώστε να μην υπάρχει διαφορά μεταξύ του προεδρικού διατάγματος και της τροπολογίας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
IERO (29-01-11)
Καραγεωργίου γ@μιέσαι μωρή λούγκρα!
Αααχ ηρέμησα...
Faithful (29-01-11)
7.000 oloi k oloi
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
συγγνωμη το ξεχασα![]()
panahs7 (29-01-11)
link?
Faithful (29-01-11)
2 γκολ με κορνερ μονο αυτοι![]()
ποιοι ειναι οι κλαμμενοι εκφωνητες????
τους κραταει ο πυροβολημενος στο ματς
καντε δινει ρεσιταλ αμπαλοσυνης
Ωραια ομαδα ο Παοτελης.και μετα το φιλικο το αποψινο σφιγγουν τα γαλατα για τα παληκαρια μας αυριο.
Μπουντιμιρ. αλλος ενα εφιαλτης για την αμυνα του παο
Τρομερή αυτοθυσία από τους παίκτες του Τέλη σε ένα ματς ζωής και θανάτου, εφάμιλλη του παιχνιδιού με τον Θρύλο!
Και μην ξεχάσω... Καραγεωργίου μπινέ, γ@μιέσαι!
Bookmarks