DaRkSaGa79 (25-01-11)
Γιάννη χρόνια πολλά για το Νταρκσαγκάκινα τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!
Και πες του να μη ζγόν σμα...![]()
DaRkSaGa79 (25-01-11)
Γιαννη χρονια πολα κι απο μενα για το μικρο, να το δεις όπως ποθείς
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
DaRkSaGa79 (25-01-11)
Άντε και στα δικά σου τώρα. Εδώ είναι το θέμα των ευχών. Ολόκληρο γαϊδούρι 24 ετών έγινες.
Πρέπει να πολλαπλασιαστείς....
Σε ποιον βρε θα μεταλαμπαδεύσεις τη σοφία σου πάνω στο πόκερ;
Ξεκίνα να βρεις την κατάλληλη δεν σε παίρνει ο χρόνος. Μέχρι να καταλήξεις ποια θα είναι, να βάλεις μπροστά για το παιδί πάει
τα πάτησες τα 30. Παλιόγερε....![]()
Εκτός από τα άστρα της Ελένης πρέπει να ανοίξουμε και το χρυσό κουφέτο της Ελένης!
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Αμέ θα σας παντρέψω και θα σας αποκαταστήσω όλους.
Να έχετε ποιον να καταριέστε μετά
Τον Πάνο μου τον ζητάνε πολλές... Θα τον δώσω σε πολύ καλή τιμή...
"Νεαρός εκ Βόλου, 24χρονος, αρίστου χαρακτήρα και εμφάνισης, γνωρίζων 4 ξένες γλώσσες, πτυχιούχος της Ανωτάτης Ποκερικής, επαγγελματίας καθηγητής ξανθών ανεπίδεκτων μαθήσεως περί υπολογιστών, διαθέτων ακίνητο με θέα εις Παγασητικόν Κόλπον, ζητά γνωριμία με κοπέλα αναλόγων προσόντων με σκοπό το γάμο. Δεκτή διαμεσολάβηση συγγενών"
Έχει γίνει χαμός. Σπάσανε τα τηλέφωνα....![]()
Για εμένα τι θα βάλεις; Νεαρή εκ Αθήνας 35 χρονη;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Μιας και αναφερατε προξενια...παρακατω ειναι το απολυτο..
..........ΦΙΛΟΙ ΣΕΠΟΛΙΩΤΕΣ!!
*****8.23*****
Εννοείται ότι θα βάλω νεαρή...Άκου εκεί...Νεαρότατη μάλιστα....
Γιατί βρε δεν είσαι από το Βόλο; Δάσκαλος δικός μου δεν είσαι; Ε τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Δεν ξέρεις να λες καλημέρα σε 4 γλώσσες; Ξέρεις. Δίπλωμα στο Πόκερ δεν έχεις;
Άριστου χαρακτήρα και εμφάνισης δεν είσαι; Αποκλείεται κάτι άλλο γιατί είσαι Ζυγός..
Ε το ακίνητο που δεν έχει θέα στον Παγασητικό θα κοιτάξει η νύφη; Μην της μαδήσω το μαλλί τρίχα τρίχα τώρα...
Προίκα θες; Θες...
Μετρητό ή ακίνητα; Να ξέρω τι θα ζητάω...
Χρόνια πολλά με υγεία στη Μάργκαρετ, στον υιό του Γιάννη και όποιον γιορτάζει.
DaRkSaGa79 (25-01-11)
ε οχι και νεαρες,οι 35 χρονες.
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!![]()
Γιαννη,χρονια πολλα και στο γιοκα σου..Υγεια πανω απολα,γερος,δυνατος και ο,τι επιθυμει.....!
DaRkSaGa79 (25-01-11)
Eleni7 (25-01-11)
Αμάν υπάρχει διαχωρισμός; Αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή Νέα Ιωνία και Βόλος είναι όπως Αθήνα Πειραιάς;
Ξηγήσου ρε να μάθω.
(Σε ζήτησε 87χρονη με τρία εγκεφαλικά, 3 πολυκατοικίες, 3 εξοχικά σε Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, 3 διαμερίσματα στο Παρίσι, 3 κότερα και 3 οικόπεδα καπαρωμένα στη Σελήνη..Θα πεις το ναι; Για να προλάβω πριν τη χάσουμε.....)
Γιάννη να τον χαίρεσαι! Να τον δεις όπως επθυμείς!
DaRkSaGa79 (25-01-11)
Eleni7 (25-01-11)
Μαργαρίτα χρόνια πολλά!!! ο,τι επιθυμείς!!! να χαίρεσαι την υπέροχη σκυλίτσα σου!!!
Γιάννη έχεις παιδί ρε θηρίο??? να το χαίρεσαι και να το δεις όπως θέλει ΑΥΤΟ να γίνει![]()
![]()
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
DaRkSaGa79 (26-01-11), Faithful (27-01-11)
Bookmarks