DaRkSaGa79 (07-01-11)
Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες, ιδίως σε Darksaga και dna! Να έχετε ό,τι επιθυμείτε παίδες![]()
DaRkSaGa79 (07-01-11)
Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες! Υγεία να έχετε κι ότι επιθυμείτε.. Χρόνια πολλά και στον Γκοβού..![]()
ffyiannis (08-01-11)
Ελευθερία Χρόνια Πολλά! Γενέθλια υποθέτω?? Κάτι έχασα μάλλον.... Όλα δεξιά εύχομαι από καρδιάς.
... there's no such thing as "too much"...
kouzoulo (10-01-11)
Θα σε ξεχνούσα εγώ κουκλί μου;
Χρόνια πολλά Αντώνη μου να τα εκατοστήσεις. Είσαι 40άρης και με τη βούλα!!!
Να σκάσουν οι οχτροί σου και οι αντίπαλοί σου.
Φτου σκόρδα Αντώνη μου γιατί όσο και να μεγαλώνεις παραμένεις αιώνιο τεκνό!!!
Εγώ είμαι εδώ για να σε υποστηρίζω και να σε υπερασπίζομαι απέναντι σε κάθε κακόβουλη και υστερόβουλη κριτική.
Ο απόλυτος 40άρης είσαι και φαίνεσαι. Αρχηγάρα μου υγεία και κάθε ευτυχία σου εύχομαι και ανυπομονώ να σε δω να σηκώνεις τις κούπες!!!
![]()
kouzoulo (14-01-11)
Ναι μόνο που στη φωτό είναι 35.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τι να κάνω; Ας πρόσεχε που πήγε και γεννήθηκε κατσίκι και κακογερνάει....
Και μέχρι πρότινος είχαν περάσει λάθος την ημερομηνία γέννησής του και τον είχαμε όλοι για γεννημένο 14 Οκτωβρίου.
Αλλά θες η ευφράδεια λόγου, θες η ευλυγισία του, θες η ταχύτητά του με έπεισαν ότι όντως ΔΕΝ είναι Ζυγός....
Και επισήμως βέβαια διορθώθηκε η ημερομηνία οπότε ορίστε. Άλλο ένα κατσίκι για να βρίζεις....![]()
40 η 50?
εεε εεεε ξέφυγε η μάνατζερ....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν μπορεί να προκαλούμαι συνεχώς και να μη μιλάω...
Ποιος έχει ξεφύγει είναι γνωστό. Να γιορτάζω τον Αντώνη μου (που γιορτάζει κιόλας τη Δευτέρα)
και να ακούω τόσες κακίες και να μη μιλάω; Μου πρόσβαλαν τον άντρα και θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια;
Θα σεβαστώ το μικρό και προστατευόμενό μου παιδί Χρήστο, και δεν θα αναφέρω τι μου ήρθε στο μυαλό με τις λέξεις
λεπτά ολοκλήρωσης. Έχε χάρη που έχουμε μικρά παιδιά και σοκάρονται Χάρη![]()
Mιλα ελευθερα...οσο για το αλλο,εγω θα μιλησω και θα πω το εξης....ξερεις τι λεει ο θυμοσοφος λαος,ετσι Ελενακι μου?
"ασπρο μαλλι στην κεφαλη,κακα μαντατα στην....ψιλη"...![]()
ντούρος δηλαδή ο Αντωνάκης....άτσα ο Αντωνάκης.....
Χέλεν εγώ σήμερα είμαι κύριος!!! ούτε μια κακία για τον Αντώνη...δεν ξέρω τι φταίει...μου λείπει ο Γιάννης (d.n.a.)?? είμαι στις καλές μου?? σε καλοπιάνω για νέο συμβόλαιο??? πάντως δεν έχεις παράπονο...μέχρι και για το πουκάμισο του είπα καλά πράγματα!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
εγώ ξέρω και το άλλο Χάρη "μαλλί βαμβάκι , ψωλή φαρμάκι"![]()
― Bertrand Russell
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
και δεν είναι και η ώρα του νυχτερινού...2:00-8:30 και 15:30-17:30.
― Bertrand Russell
Σου απαντά το ταλέντο μου παρακάτω και σε αποστομώνει
Άσχετο αλλά μόλις σκότωσα ένα κουνούπι....
Εσύ Χρήστο μου ξέρεις την αλήθεια και σαν δίκαιος και Ζυγός τη βρωντοφωνάζεις...
Ζήτα ότι θες. Θα το έχεις. Είναι να μην ευχαριστήσεις τη μάνατζερ. Να δεις κι εγώ τι συμβόλαιο θα σου εξασφαλίσω...
Άστους ππνι να φαγώνονται μεταξύ τους.
Εκτός των άλλων παροιμιών ο λαός λέει και μία άλλη σοφότερη..
"Το πηγάδι δεν χαλάει, ο κουβάς χαλάει..."![]()
Bookmarks