O νόμος λέει οτι αν ο επιθετικός μείνει ακίνητος, δεν τον ακουμπήσει η μπάλλα και δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση δεν υπάρχει και οφ σαιντ. Το γκολ είναι πεντακάθαρο μην το ψάχνετε.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ναι μονο που δεν ηταν ακινητος,αλλα εκανε βηματα,εστω και αντιστροφα.πεντακαθαριδης
Λάθος μου για το ακίνητος!
Ένας παίκτης που βρίσκεται σε θέση οφ-σάιντ, τιμωρείται μόνο αν, τη στιγμή που η μπάλα αγγίζει η παίζεται (μεταβιβάζεται - πασάρεται - σουτάρεται) από συμπαίκτη του, κατά τη γνώμη του διαιτητή, έχει ενεργό συμμετοχή στο παιχνίδι με το να:α) επηρεάζει το παιχνίδι ήβ) επηρεάζει αντίπαλό του, ήγ) κερδίζει ένα (παράνομο) πλεονέκτημα ευρισκόμενος σε θέση (οφ-σάιντ).
Τι να πω..!!! Καλά ρε μ@λ@κ@ Λυμπερόπουλε τι δουλειά έχεις στο κέντρο της μεγάλης περιοχής και ενώ ο Σισέ πάει στο πλάι γιατι δεν πας στην εστία σου....?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Μπιλ δείξε μου ένα ποστ μου που να αναφέρεται στο γκολ του βαζελου και μόνο σε αυτο. μιλάω για όλα αυτά τα γκολ. ούτε για παράγκα μίλησα, ούτε πως ευνοείται ο βάζελος, ούτε πως τα δικά μας τέτοια γκολ πρέπει να μετρανε, ούτε θυμάμαι ποτέ να στηριζω μια διαιτητική άποψη και όταν συμβεί κάτι ανάλογο κατά της ομάδας μου να κράζω και να κάνω κωλοτούμπες...
αν μου δείξεις βίντεο με το γκολ που λες θα σου πω τη γνώμη μου, αν και όπως το περιγράφεις ακούγεται για οφσαϊντάρα ολκης!!!
κατά την άποψη μου
α)επηρεάζει το παιχνίδι, αφού η μπάλα πηγαίνει καθαρά προς αυτόν
β) επηρεάζει τον αντιπαλο του , αφού ο αμυντικός ασχολείται με το να τον βγάλει οφσάιντ και όχι να μαρκάρει
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αμαν νικησε ο βαζελος εγινε σεισμος στη χιλη και φωτια στο φορουμ.Ρε τους γκαντεμηδες.Αλλος πολιτκος επρπε να παρει την προεδρια τελικα
![]()
και γιατι ΔΕΝ επηρεαζει τη φαση η τον αντιπαλο αμυντικο Σταθη?
α) είσαι άμπαλος ,
β) είσαι άμπαλος ,
γ) είσαι Ντιόγκος ,
δ) είσαι ατάλαντος και χωρίς κοτσίδα
ε) για μένα καλώς μετράνε αυτά τα γκολ , δεν μιλάω για παράγκες ,αδικίες κλπ . το παράδειγμα του Γκόγκα στο είπα για να δεις ότι αυτά τα γκολ όντως είναι κανονικά και όχι οφ σαιτ. αυτή την στιγμή δεν θυμάμαι σε ποιο ματς ήταν . στο ΟΑΚΑ σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι ρε φίλε σε ποιο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
α) βάλτε τον Αλέξηηηηηηηηηη στο ρολόι να μετράει πόσα (του βάζω) τρώει
β) βάλτε τον Αλέξηηηηηηηηηη στο ρολόι να μετράει πόσα (του βάζω) τρώει
γ) βάλτε τον Αλέξηηηηηηηηηη στο ρολόι να μετράει πόσα (του βάζω) τρώει
δ) βάλτε τον Αλέξηηηηηηηηηη στο ρολόι να μετράει πόσα (του βάζω ακόμη και χωρίς κοτσίδα) τρώει
ε) εδώ δεν θυμάσαι πόσα τρως ρε φίλε, αυτό θα θυμάσαι???![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αυτά είναι ασύστολα ψεύδη !!!!!
είστε εγκάθετος κύριε !
Ακομα κ καλπικο να ταν δεν αλλαζε κατι...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Προφανως δεν αλλαζε κατι.δεν εγινε καμια αλλοιωση αποτελεσματος αλλα το γκολ δεν πρεπει να μετραει σε καμια αναλογη περιπτωση.
Παιδες το γκολ ειναι κανονικατο,ο Σισες δεν επηρεαζει καθολου την φαση
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Du3lisT (05-01-11)
Με συγχωρείτε αλλα και να επηρεάζει τι αλλάζει....? Πάλι τους τρεις πόντους τους έχουν.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (05-01-11)
Οσο για το γκολ του βαζελου δεν υπαρχει οφσαϊτ παιδια, οπως το λεει απο πανω ο Ζούπανος.
Αυτο για οσους θελουν. Οσοι δε θελουν ειναι οφσαιτ και δεν τρεχει και τιποτις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (05-01-11)
Bookmarks