να συγχαρουμε και τον φιλο konax που θα πηγαινε και να του πουμε οτι θα τρου προσφερουμε εμεις πλεον τα εξοδα να πηγαινει σε ολα τα εκτος εδρας...
Τι να κερδίσουνε, τα γάλατα που του σφίξανε του ουραγκοτάγκου του Αγρινίου, κρέμονται τώρα από τον κώλο τους.
10-0 θα χάνανε αν είχε ένα επιθετικό ο Αστέρας.
να συγχαρουμε και τον φιλο konax που θα πηγαινε και να του πουμε οτι θα τρου προσφερουμε εμεις πλεον τα εξοδα να πηγαινει σε ολα τα εκτος εδρας...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ANDREASPROEDROS (12-12-10), Coach (12-12-10)
Έληξε χ;
Αχ μπανάθα μ', δεν σ΄άρεσαν τα γίδια, δε σ΄άρεσαν τ΄αρνιά.......
τελοςςςςς
οε οε οε
οε οε οε
πρωταθλημα και κυπελλο
παναθηναικε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Red Sting (12-12-10)
Red Sting (12-12-10)
Eίδα το ματς από το εικοσάλεπτο και μετά (μετά τη λήξη του αγώνα Τότεναμ - Τσέλσι) και είδα δυο ομαδούλες της σειράς να παίξουν κλωτσόσφαιρα. Ναι, 2 ομαδούλες της σειράς και ας ήταν η μία πρώτη στη βαθμολογία. Η μόνη τους διαφορά ήταν ό,τι από τον Παναθηναϊκό όλοι έψαχναν τον Σισέ -άρα είχαν κάποιο πλάνο- ενώ από τον Αστέρα όλοι ήθελαν μία μπάλα από μόνοι τους και όποιος την είχε επιχειρούσε σουτ από το σπίτι του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γειά σου ρε δωροθέτη
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μετά την υπερομάδα της Κοπενχάγης, αυτή του Αστέρα...
Μόνοι μας παίζουμε για το πρωτάθλημα και θα το πάρουμε ο
κόσμος να χαλάσει!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΑΖΕΛΕ!
παντως παιδια οφειλουμε να πουμε ενα καλο λογο για τον αστερα.με προπονητη βαζελο και πηρε το χ...
αν κερδιζε ο ζελας θα λεγαμε για τον μαλακα τον βλαχο και τον κακο..
αυτο ειναι ενα τρανο παραδειγμα για να μην βλεπουμε παντου συνωμοσιες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να πουμε και ενα μπραβο στον Βαγγελη Βλαχο, που ειναι ίσως ο μόνος άντρας που έπαιξε στο βάζελο. Σωστό στήσιμο με πίεση στο 1/3, προσωπικά μαρκαρίσματα όπου χρειαζόταν και γρήγορους παίκτες στα πλάγια.
Να τα βλέπει αυτά ο μυτόγκας, γιατί δε μπορεί... στο τσουλου θα είναι του χρόνου.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ? ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!
Χίλια δίκια ο Μήτσος μόνοι μας παίζουμε ...αλλά το παλεύουμαι για δεύτεροι
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Πιστεύω ότι και το επόμενο ματσάκι θα είναι γκέλα.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Ελπίζω να μην αργήσει το άρθρο του Βασιλαρά.![]()
differance (12-12-10), Eleni7 (12-12-10), Haris1984 (12-12-10), panahs7 (12-12-10), Red Sting (12-12-10)
και αλλοτε παιζαμε μονοι μας και το παιρναμε στις ισοβαθμιες η τα κας τας μας.
Τριφυλλάρα ολέ![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Για τα καπνογόνα που πετάχτηκαν μέσα στο γήπεδο θα τιμωρηθούν ή όχι...? Γιατί, κύριοι της Nova δεν δείξατε τα καπνογόνα που πέσανε μέσα....?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Faithful (12-12-10)
κι ολα τα βαζελια ειναι ταυλααααααααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks