chainsaw (27-08-10)
Η ρουμπιν μπορει να εχει αποδυναμωθει σε σχεση με περισι στον τομεα της ομοιογενιας, αλλα εχει βαλει λεφτα και εκανε καλες μεταγραφες.
Βασικα τη βοηθαει το μεγαλο ταξιδι που κανουν οι αντιπαλοι της για να φτασουν στο Καζαν.
Η κοπενχαγη ειναι Δανεζικη ομαδα ασανσερ, καθε αλλο παρα ευκολη ειναι η κληρωση.
Για το "εθνικο" συνφερον ευχομαι να τα καταφερουν να περασουν αλλα μαλλον τριτο-τεταρτους τους βλεπω.
chainsaw (27-08-10)
Κι εγώ δε τη βλέπω ευκολη, Στέλιο. Καμία κλήρωση δεν ειναι ευκολη οταν παιζουν 3 για μια θέση. Ειναι αλλη η ψυχολογία οταν εχεις μια ομαδίτσα στον ομιλο που θα παίξει για το ονόρε και μονο, τυπου Ζίλινα πχ κι αλλο να ξέρεις πως ολοι διεκδικούν προκριση και καθε απώλεια βαθμού μπορεί να ειναι μοιραία.
Ζηλέυω παντως του βαζέλες φιλάθλους που θα εχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη και θα δουν την ομαδα τους απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη τα τελευταία χρονια. Μεγάλο ματς σε μια υπέροχη πόλη!
d.n.a. (27-08-10)
Μιλάτε για τον βάζελο όπως οι βάζελοι. Σαν να έχει πάρει κανένα ευρωπαϊκό τον αποθεώνετε και ο Ολυμπιακός
μια ζωή η αποτυχία στην Ευρώπη.
Συνεχόμενη γκρίνια, όλα σας φταίνε, ο Βαλβέρδε έχει ισπανική κλίκα, ο βάζελος είναι Πρέσβης και νταμπλούχος
και εμείς τερματήσαμε στην 5η θέση, ξεκινάει ως φαβορί, στο Καυταντζόγλιο πρέπει να χεστούμε στα βρακιά μας
γιατί θα παίξει ο Βέλιος, φέτος καναπέ, ποιά πιτσιρίκια μωρέ ποιός ασχολείται μαζί τους και γιατί έχουμε όλο ξένους
στην ομάδα και γιατί να κάνω υπομονή να φτιάξω ομάδα και και και...
Ένα πόστ, μια αιωνιότητα! Είμαστε η μεγαλύτερη πληγή γι' αυτό που λατρεύουμε. Καληνύχτα μας σύγαβροι...
ο βαζελος και μονο απο κωλοφαρδια μπορει να περασει.αγωνιστικα ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτες τις ομαδες.
μπορει ευκολα και να αποκλειστει καθως καμμια ομαδα στο τσ.λ. δεν ειναι ευκολη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τέταρτος θα βγει φέτος με καμία νίκη![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
μωρε απο το στομα σου και στου θεου το αυτι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να ανακηρυχθει η 14η Σεπτεμβριου ως Μερα Θλιψης στο παναθηναϊκο εορτολογιο.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Ναι, σίγουρα. Οπως πολύ ηθελα να ημουν μαζί με τους κολλητούς μου που πήγαν το '97 στο Μπερναμπέου και ειδαν το Ρεάλ-Ολυμπιακός 5-1 κι εγώ την ιδια ώρα δούλευα!
Φοβερή εμπειρία θα ήταν να μπορούσα να πάω σε τετοιο ματς σε τετοια πόλη! Δε πα να ετρωγε ενα τσουβάλι γκολ ο Ολυμπιακός, εδω τα ρούφηξε στη Καπερναούμ φέτος και θα με πείραζε αν τα ρούφαγε απ' τον Μέσι?
Ετσι πιστεύω θα νιώσουν κι οσοι βαζελες οπαδοί ταξιδέψουν εκεί για το συγκεκριμένος ματς.
Du3lisT (27-08-10)
Παιζουν χωρις σισε κ σιλβα
αντε μπας χασουν κανα βαθμο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η βαζέλα πήρε τον Λουίς Γκαρσία από την Σανταντέρ.... 32 χρονών πρώην παίχτης της Μπαρτσελόνα και Λιβερπουλ.
Καλη κινηση...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
σιγά τον παίκτη και είχε τραγικά φθίνουσα πορεία όσα χρόνια τον θυμάμαι δεν μου έχει δείξει τίποτα...
καλο ονομα αλλα να δουμε τι θα δειξει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ναι μονο που ο λουις γκαρσια δεν ειναι επιθετικος.Πιο πολυ δεκαρι και ακραιο χαφ ειναι ο ανθρωπος.
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks